- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
Peki ben bundan sonra ne yapıcam arkadaşlar. Yani yüzgöz oldum böyle mi devam edicek yani. (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim evet:) eltimden örnek vereyim daha nisanliyken evinden cikmiyormus kaynanamin temizligini bile yapiormus. Evlendi esi annesinden cikmiyor diye tartismalar basladi, kaynanada kendinde onlarin evlerine karisma hakki buldu, eltim her ne kadar sonradan uzaklasmaya calissada, kaynanamlar hic bir zaman kizin olgunlastigini anlamadimar ve sürekli birileri onu doldurusa getiriyor yoksa o böyle degildi diyip durdular. En sonki durum ise su: kaynanamla eltim kavga etti, eltim intihar etti, hastaneden cikinca hicbisey yokmus gibi solugu kaynanamin yaninda aldi hala eskisi gibi yüz göz devam ediyorlar..o yüzden bilemiyorum simdi sana yok böyle devam etmez desem canli örnegini gördügüm icin diyemiyorum bile:)Peki ben bundan sonra ne yapıcam arkadaşlar. Yani yüzgöz oldum böyle mi devam edicek yani. (
Offf. Bunun annesi de aynı ev muhabbeti yapıyo biliyo musun (Sanirim evet:) eltimden örnek vereyim daha nisanliyken evinden cikmiyormus kaynanamin temizligini bile yapiormus. Evlendi esi annesinden cikmiyor diye tartismalar basladi, kaynanada kendinde onlarin evlerine karisma hakki buldu, eltim her ne kadar sonradan uzaklasmaya calissada, kaynanamlar hic bir zaman kizin olgunlastigini anlamadimar ve sürekli birileri onu doldurusa getiriyor yoksa o böyle degildi diyip durdular. En sonki durum ise su: kaynanamla eltim kavga etti, eltim intihar etti, hastaneden cikinca hicbisey yokmus gibi solugu kaynanamin yaninda aldi hala eskisi gibi yüz göz devam ediyorlar..o yüzden bilemiyorum simdi sana yok böyle devam etmez desem canli örnegini gördügüm icin diyemiyorum bile:)
Çocuğun bi sucu yok ki.
Isin zor gibi duruyor..sevgilin askerden bi gelsin isiniz ciddiye binsin al karsina konus. Kötü giden evliliklerden bahset, bak genelde erkek annesiyle cok icli disli olunca, kaynana eve karisinca, koca karisiyla yeterince ilgilenmeyince sorunlar cikiyomus..biz bunlara dikkat edelim aileleri 2. sirada tutalim yeri gelince fikirlerini alalim diye konus, sartlarini bildir.. Senin yasinda olan kizlar genelde erkegin ve ailesinin dedigi her sarti kabul ediyor sakin öyle hata yapma. Benim sansim esimin abisinin evliliginde sürekli tartismalar oldugu icin hep diyordum bak hatalari su, sende öyle yaparsan bizimde sonumuz öyle gider diye. Cok sükür simdilik esimden yana öyle skntilarim olmadiOfff. Bunun annesi de aynı ev muhabbeti yapıyo biliyo musun (
Valla işim hakikaten zor. Ya boyun eğicem -ki bu asssla olmaz- yada ayrılıcam. benim bi konu daha vardı açtığım bizim vbiraz ileri boyutta yani.Isin zor gibi duruyor..sevgilin askerden bi gelsin isiniz ciddiye binsin al karsina konus. Kötü giden evliliklerden bahset, bak genelde erkek annesiyle cok icli disli olunca, kaynana eve karisinca, koca karisiyla yeterince ilgilenmeyince sorunlar cikiyomus..biz bunlara dikkat edelim aileleri 2. sirada tutalim yeri gelince fikirlerini alalim diye konus, sartlarini bildir.. Senin yasinda olan kizlar genelde erkegin ve ailesinin dedigi her sarti kabul ediyor sakin öyle hata yapma. Benim sansim esimin abisinin evliliginde sürekli tartismalar oldugu icin hep diyordum bak hatalari su, sende öyle yaparsan bizimde sonumuz öyle gider diye. Cok sükür simdilik esimden yana öyle skntilarim olmadi
Okudum simdi eski konunu..asla o yüzden boyun egme. Ayrica insan hislerinde bazen yanilabilir, sevgilinle biraz uzak kalinca daha iyi anlarsin tavirlarini, biraz bekle derim ben. Durduk yere o boyuta gelmemissinizdir heralde, ki sevgiliniz sizi istemese sevmese annesini aramanizida beklemezdi sizden. Erken ve fevri davranmayin, annesinide aramayin ulasamadim falan dersiniz. Askerden döndükten sonrada gidisata bakip önce düsüncelerini ögrenip ondan sonra kararinizi verirsiniz.Valla işim hakikaten zor. Ya boyun eğicem -ki bu asssla olmaz- yada ayrılıcam. benim bi konu daha vardı açtığım bizim vbiraz ileri boyutta yani.
HaklısınOkudum simdi eski konunu..asla o yüzden boyun egme. Ayrica insan hislerinde bazen yanilabilir, sevgilinle biraz uzak kalinca daha iyi anlarsin tavirlarini, biraz bekle derim ben. Durduk yere o boyuta gelmemissinizdir heralde, ki sevgiliniz sizi istemese sevmese annesini aramanizida beklemezdi sizden. Erken ve fevri davranmayin, annesinide aramayin ulasamadim falan dersiniz. Askerden döndükten sonrada gidisata bakip önce düsüncelerini ögrenip ondan sonra kararinizi verirsiniz.
aynen oyle.kadın biraz gıcık bir tip anlaşılan. hiç arama aman aman uzak dur bence.