- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 45
ıyı olmus demekkı baskalarınında basına gelmıs bu hastane amma sorumsuz valla...
hayırlısı cezalarını alsınlarda hele bı ıcım rahatlasın canım ..
:teselli:
bugun aldıgım en ıyı haberlerden bırıydı.. cok sevındım canım yaa.. :1hug: onceden boyle seyler hep ort bas edılırdı Allahtan oyle bısey olmamıs.. hayırlısıyla hayırlı haberlerını beklıyorum canım..
bende cok sevindim bu habere canim benim
insallah seninde tüm sonuclarin iyi cikar
birtanemsin
canim arkadasim ben yokken nelerde yasamissin inan cok üzüldüm:teselli:
bir kisinin sorumsuzlugu yüzünden allah muhafaza büyük tehlike atlatmissin
hem suclu hem güclüler madem böyle bi hata yapmislar en azindan insan mahcup olur özür diler hayret bisey yaa o hemsire icinde gereken yapilmali insan yaptigi isin hakkini vermeli bence.
neyseki hersey yolundaymis bunada sükür cok gecmis olsun canim arkadasimopuyorumnanaktan
inşallah hak yerini bulur. birdaha böyle pervasizlıklar yaşanmaz.
senide kutluyorum canım bu işin peşini bırakmadığın için.
çünkü bazı insanlar hakkını aramıyo oyüzden bukadar rahat oluyo işini doğru yapmayanlar.
Geçmiş olsun canım..Hakkını savunduğun ve bu işin peşini bırakmadığın için tebrik ederim seni..O nasıl pervasız bir hemşireymiş ki, koluna dahi bakmadan savunmaya geçmiş?
Savunması da çok ilginç..Normal karşılamış olayı..Orası hastane bir dünya hasta var..Kimin ne hastalığı olduğunu da bilemezsin..
Herneyse tekrar geçmiş olsun, umarım hak yerini bulur.
Hepinize tekrar tekrar tesekkur ederım...
Evet ne yazıkkı hak aranmaya aranmaya varlıgı unutulmus hakkın...
Umuyorum kı kuruldan cıkar karar tatmın edıcı olacakdır ve boyle bırseyın tekrarlanmaması ıcın de daha da dıkkatı saglayacakdır.
Herkez gorevını hakkınca yapsa ne savunma olur hayatta ne de sıkayet.