Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

ıyı olmus demekkı baskalarınında basına gelmıs bu hastane amma sorumsuz valla...
hayırlısı cezalarını alsınlarda hele bı ıcım rahatlasın canım ..

bugun aldıgım en ıyı haberlerden bırıydı.. cok sevındım canım yaa.. :1hug: onceden boyle seyler hep ort bas edılırdı Allahtan oyle bısey olmamıs.. hayırlısıyla hayırlı haberlerını beklıyorum canım..
:teselli:

bende cok sevindim bu habere canim benim
insallah seninde tüm sonuclarin iyi cikar
birtanemsin

canim arkadasim ben yokken nelerde yasamissin inan cok üzüldüm:teselli:
bir kisinin sorumsuzlugu yüzünden allah muhafaza büyük tehlike atlatmissin
hem suclu hem güclüler madem böyle bi hata yapmislar en azindan insan mahcup olur özür diler hayret bisey yaa o hemsire icinde gereken yapilmali insan yaptigi isin hakkini vermeli bence.
neyseki hersey yolundaymis bunada sükür cok gecmis olsun canim arkadasimopuyorumnanaktan

inşallah hak yerini bulur. birdaha böyle pervasizlıklar yaşanmaz.
senide kutluyorum canım bu işin peşini bırakmadığın için.
çünkü bazı insanlar hakkını aramıyo oyüzden bukadar rahat oluyo işini doğru yapmayanlar.

Geçmiş olsun canım..Hakkını savunduğun ve bu işin peşini bırakmadığın için tebrik ederim seni..O nasıl pervasız bir hemşireymiş ki, koluna dahi bakmadan savunmaya geçmiş?
Savunması da çok ilginç..Normal karşılamış olayı..Orası hastane bir dünya hasta var..Kimin ne hastalığı olduğunu da bilemezsin..
Herneyse tekrar geçmiş olsun, umarım hak yerini bulur.

Hepinize tekrar tekrar tesekkur ederım...

Evet ne yazıkkı hak aranmaya aranmaya varlıgı unutulmus hakkın...

Umuyorum kı kuruldan cıkar karar tatmın edıcı olacakdır ve boyle bırseyın tekrarlanmaması ıcın de daha da dıkkatı saglayacakdır.

Herkez gorevını hakkınca yapsa ne savunma olur hayatta ne de sıkayet.

Dun soyledıgın gıbı saglık bakanlıgına bı sıkayet dılekcesı yolladım.Ayrıca il saglık mudurlugunu de telefonla aradım.Onlarda ıstedı aynı evrakları ıceren bı dılekce.Posta yolu ya da mail ile bıze ulastırın dedıler.Onu da yollamısdım zaten.Yanı hem il saglım mudurlugune hem de saglık bakanlıgına gereken sıkayetı yaptım.Umarım kısa zamanda sonuc alırım.Almazsam da yıne de bırakmıyacagım pesını.Bı baskasının daha basına boyle bısey gelmesını ıstemıyorum hıç...

işte buu baska canlarda yanmasın
senın cektıgın sıkıntının bedelını hıc bırsey oduyemez!!!
ama karsılarında artık saf masum hak aramayan bır nesıl olmadıgını gorsunler
ıns cnm bu son olur ve sıkayetın tez zamanda sonuclanır ....

işte buu baska canlarda yanmasın
senın cektıgın sıkıntının bedelını hıc bırsey oduyemez!!!
ama karsılarında artık saf masum hak aramayan bır nesıl olmadıgını gorsunler
ıns cnm bu son olur ve sıkayetın tez zamanda sonuclanır ....
Bende beklıyorum sonucu merakla canım benım.Umarım tatmın edıcı bır sonuc cıkar.
kedijik nasılsın tatlım? tekrar tahlil falan yapıldımı?

Yok canım daha tekrar tahlıl yaptırmadım.Ikıncı tahlıl ıcın 2 haftam daha var.Ikı hafta sonra yapılacak ıkıncı tahlıller.Umarım onlar da negatıf cıkacar.Ama ucuncu tahlıl ıcın beklemem gereken 3 ayı beklemesı 3 ayı gecırmek daha da mı zor olacak bılmıyorum...

Bu oglen aldıgım mektupda kısaca;

Yapmıs oldugunuz sıkayetle ılgılı yapılan arastırmalar sonucu personeller hakkında Devlet Memurları Kanunu Hukumlerınce yasal sorusturma baslatılmıstır.

Sanırım hak yerını bulacak...

kedijk seni tebrik ederim.sonuç iyi çıktı diye bu işin peşinibırakmadığın için.vah vah işinden olmasın zavallığı demediğin için ve tüm bu koşuşturmaları kendine yük görmediğin için seni çokkk tebrik ederim.çok geçmiş olsun.

canimm ya cok gecmis olsun.okuyunca inanamadim.ne kadar sorumsuz insanlar var.helal olsun sana,birakma bu isin pesini,herkes yaptigi hatadan ders alsin.insallah diger testlerinde temiz cikar canim.

kedijk seni tebrik ederim.sonuç iyi çıktı diye bu işin peşinibırakmadığın için.vah vah işinden olmasın zavallığı demediğin için ve tüm bu koşuşturmaları kendine yük görmediğin için seni çokkk tebrik ederim.çok geçmiş olsun.

canimm ya cok gecmis olsun.okuyunca inanamadim.ne kadar sorumsuz insanlar var.helal olsun sana,birakma bu isin pesini,herkes yaptigi hatadan ders alsin.insallah diger testlerinde temiz cikar canim.

Destegınız ıcın tesekkur ederım.Tabıkı bırakmayacagım.Asla o gun ve devamındakı gunlerde yasadıgım stresı uzuntuyu baskaları yasamasın...

Lafım tüm hemşirelere değil ama böyle sorumsuz hemşireleri görünce resmen çıldırıyorum..O kadar çok şey duydum ve gördümki..Hastaları çocuk gibi azarlayanlar,yardım isteyen hamileleri tınlamayanlar.....Ve senin yaşadığın olay çok çok geçmiş olsun canım benim..ınşallah hiç bişeyin çıkmaz..Ayrıca hakkını aradığın içinde seni çok tebrik ediyorum zaten bu tür sorumsuzluklar hep insanlar haklarını aramadığı için oluyor..

allahım kabusa bak ya,
aids yada hepatit falan kapmış olsan, "olabilir ne var bunda canım, kaza işte" dicekler herhalde
:mymeka:
iyi gene sukunetini korumuşsun, insan bu futursuzluğa cinnet geçirir valla

Lafım tüm hemşirelere değil ama böyle sorumsuz hemşireleri görünce resmen çıldırıyorum..O kadar çok şey duydum ve gördümki..Hastaları çocuk gibi azarlayanlar,yardım isteyen hamileleri tınlamayanlar.....Ve senin yaşadığın olay çok çok geçmiş olsun canım benim..İnşallah hiç bişeyin çıkmaz..Ayrıca hakkını aradığın içinde seni çok tebrik ediyorum zaten bu tür sorumsuzluklar hep insanlar haklarını aramadığı için oluyor..

Tesekkur ederım.Evet sorumluluk sahıbı olanlara tek bı lafım yok benımde.Aksıne tebrık de edebılırım onları.Ama sorumsuzlar çileden cıkarıyo ınsanı.Aslında ıllakı bırseye maruz kalmaya gerek yok.En ufak rahatsızlık duydugunuz herhangı bır olayı sadece aslında 184 e bıldırmek yetıyor.Cok basıt seylerı bıle onlar ele alıyorlar.Hak aramanın en kolay yolu buymus.Benım en son yaptıgım ıslemdı ama cok hızlı ılerlıyor.
allahım kabusa bak ya,
aids yada hepatit falan kapmış olsan, "olabilir ne var bunda canım, kaza işte" dicekler herhalde
:mymeka:
iyi gene sukunetini korumuşsun, insan bu futursuzluğa cinnet geçirir valla

Sukunetımı kaybettıgımde azınızdan cıkabılecek farkında olmadıgınız bıseyı hemen aleyhınıze cevırebılıyorlar.O yuzden telas aslında zarar verıyor bu tıp durumlarda ınsana.Tesekkur ederım sıze de...

Çok çok geçmiş olsun umarım sonuçların temiz çıkmıştır hepsini mokuma fırsatrım olmadı kusura bakma.ama ben neredeyse ihmalkarlıktan ölecektim o yüzden böyle şeyleri okuyunca çok moralim bozuluyo

çokk geçmiş olsun yaa

inş. sonuçlarınızda bi aksilik olmaz

bişeyler yazıp da moralinizi bozmak istemiorum ama davanızda sonuna kadar gideceğinizden eminim.

iyi haberlerinizi beklioruz

tatlım olaylarla ılgılı bı gelısme varmı canım benım.. :gitme: gorusemıyoruz zaten.. sonuc ne kesın karar cıktı mı? :teselli:

tatlım olaylarla ılgılı bı gelısme varmı canım benım.. :gitme: gorusemıyoruz zaten.. sonuc ne kesın karar cıktı mı? :teselli:

Ayın 5 i tam 1 ay doluyo.Yanı yarından sonra 2. testler yapılacak.Negatıf cıkması umuduyla gıdecegım bakalım.

Sorusturmada daha sonuclanmadı.Sımdılık hemsıre açıkda.En son yaklasık ıkı hafta once cagırmıslardı.Ifade degıstırmek ıstıyomusunuz yoksa kurulda kullanılan aynı ıfadeyle mı devam edelım dıye.Bende aynı ıfade ıle devfam edın dedım.Sımdı de beklıyorum.Prosedurler ne cok agır ıslıyormus meger.

Ayın 5 i tam 1 ay doluyo.Yanı yarından sonra 2. testler yapılacak.Negatıf cıkması umuduyla gıdecegım bakalım.

Sorusturmada daha sonuclanmadı.Sımdılık hemsıre açıkda.En son yaklasık ıkı hafta once cagırmıslardı.Ifade degıstırmek ıstıyomusunuz yoksa kurulda kullanılan aynı ıfadeyle mı devam edelım dıye.Bende aynı ıfade ıle devfam edın dedım.Sımdı de beklıyorum.Prosedurler ne cok agır ıslıyormus meger.

hımm ıyı bakalım hadı ınsallah onlarda negatıf cıkacak Rabbımın ıznıyle.. :Saruboceq: oyle oluyoyor canım ya bu tarz ısler hep boyle agır ıslıyo malesef.. neyse olay hayırlı bı sekılde sonuclansın da hayırlı haberler alalım da gec olması muhım degıl.. :1hug:

gecmis olsun cok sasirdim insan hayati bu kadar ucuz mu ya..dogru duzgun egitim almadan hemsire olursan iste o sekilde cevap verirler insanlara. kucuk yermis ha. hay allahim ortaokuldan mi mezun olmus nerden mezun bu hemsire.

hakkinizi sonuna kadar arayin. umarim sonuclarin hepsi temiz cikar.

çok geçmiş olsun canım. malesefki prosedür ağır işliyor ve bu dava daha en az 1 yıl sürümcemede kalır.ne olursa olsun şikayetinden vazgeçme ve ifade değiştirme.böle bişeyin telafisi yok.ne demek yerde şırınga kalması yaaa.konuyu şimdi gördüm ve nasıl sinirlendim anlatamam.ya küçük bir çocuğun eline geçseydi o nolcaktı.neyse susayım yoksa sövmeye başlıcam.

X