Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

geçmiş olsun canım,önüne geleni hemşire yapmasınlar artık yaa..

bu arada hakkını araman süper olmuş,anlasınlar artık, halk cahil değil !!!

kedım 2 .testler yapıldımı sonuclar cıkınca haber et cnm

Ahh sorma ya nası bı dalgınlıksa ayın 5inin cumartesıye denkgeldıgını cumartesı sabahı farkettım.Pazartesıye kaldı canım testte.Sanırım salı da sonucları alırım.Alınca da haber verırım.Insallah olumlu haber olur.
gecmis olsun cok sasirdim insan hayati bu kadar ucuz mu ya..dogru duzgun egitim almadan hemsire olursan iste o sekilde cevap verirler insanlara. kucuk yermis ha. hay allahim ortaokuldan mi mezun olmus nerden mezun bu hemsire.

hakkinizi sonuna kadar arayin. umarim sonuclarin hepsi temiz cikar.
Tesekkur ederım.Insallah temız cıkar hepsı.

çok geçmiş olsun canım. malesefki prosedür ağır işliyor ve bu dava daha en az 1 yıl sürümcemede kalır.ne olursa olsun şikayetinden vazgeçme ve ifade değiştirme.böle bişeyin telafisi yok.ne demek yerde şırınga kalması yaaa.konuyu şimdi gördüm ve nasıl sinirlendim anlatamam.ya küçük bir çocuğun eline geçseydi o nolcaktı.neyse susayım yoksa sövmeye başlıcam.
Allah korusun bı cocuga denk gelmedı ıyıkı.Evet ınsan agzından herseyı kacırabılıyor boyle bır durum karsısında.
geçmiş olsun canım,önüne geleni hemşire yapmasınlar artık yaa..

bu arada hakkını araman süper olmuş,anlasınlar artık, halk cahil değil !!!

Asla cezasız kalmalarına tahammul edemezdım.Umarım bunun tekrarı olmaz.Hıckımse yasamasın boyle kabus dolu gunler....

2. testler de negatif:lepi:

ılk doz aşımıda oldum.Umarım devamı da boyle sorunsuz gıder...

Geçmiş olsun okurken hayretler içinde kaldım... Allahtan o şaşkınlıkla hakkınızı arayabilmişsiniz....

:Saruboceq:eek:y gülüm sükürler olsun ya:Saruboceq:
Şenizcok sevindim inankiŞeniz
rabbim birdaha böyle biseyle karsilasdirmasin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun okurken hayretler içinde kaldım... Allahtan o şaşkınlıkla hakkınızı arayabilmişsiniz....

Cok tesekkur ederım.O an saskınlık acı hıcbısey kalmıyo endıse ve sinirden baska.Herkez ısını hakkını vererek yapmalı.Nasıl kı ben denetımlerde eksıksız oluyor ısem benden beklenenlerı yerıne getırıyorsam onlar da ıslerının hakkını vermelı...

gozumuz aydın olsun ..
cok sukur nefes aldım yaa..
rabbım kabul ettı dualarımızı..

Saol canım ınsallah gececek.Hanı gectı gectı de deldı de gectı dedıklerı bu olsa gerek.Tahlıllerdı aşıydı kevgır gıbı oldum=)

kıyamamm sana çok haklısın cnm yaa :teselli:
ama naparsın işte bunları yaşamakta varmış..
allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:

:Saruboceq:eek:y gülüm sükürler olsun ya:Saruboceq:
Şenizcok sevindim inankiŞeniz
rabbim birdaha böyle biseyle karsilasdirmasin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Saol ıncım benımopuyorumnanaktanBıttı ılk ay gerıde kaldı 5 ay.llahın ıznıyle onlardan da iç rahatlıgı ıle cıkıcam.Hayırlısı ıle bırde sorusturmadan benı tatmın edecek bı sonuc gelseydı...

gozumuz aydın olsun ..
cok sukur nefes aldım yaa..
rabbım kabul ettı dualarımızı..

Canım benımmmmm opuyorumnanaktan Hıc yanlız bırakmadınız ya mesajlarınızla benı helal edın hakkınızı.Dualarınızı asla unutmıyacagım.Allah hepınızın gonlundekını versın sızlere ınsallah :Saruboceq:

kıyamamm sana çok haklısın cnm yaa :teselli:
ama naparsın işte bunları yaşamakta varmış..
allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Evet kımseye dermansız dert verıpde derman aratmasın Allahım...

kedijik çok geçmiş olsun cnm
ya böle bi ihmali nasıl yaparlar birde özrü kabahatinden
büyük normal bişiymiş giibikonuşuyo
kaçbin türlü insan geçio ordan kimbilir kimindir ..,

ve gördümki testler negatif çıkmış çok sevidin cnm
tekrar çok çok geçmiş olsun Şeniz

Canım benımmmmm opuyorumnanaktan Hıc yanlız bırakmadınız ya mesajlarınızla benı helal edın hakkınızı.Dualarınızı asla unutmıyacagım.Allah hepınızın gonlundekını versın sızlere ınsallah :Saruboceq:
aşk olsun nilim....
aşk olsun sende benı bırakmamısdın unuttunmuyerimseniben
dunya bı yana sen bı yanasın unutma duam herdaım senle canım..
ne zamna ıstersen 7/24 hazırım kaydirigubbakcemile3
senı cok ama cok sevıyom unutma dostummopuyorumnanaktan

kedijik çok geçmiş olsun cnm
ya böle bi ihmali nasıl yaparlar birde özrü kabahatinden
büyük normal bişiymiş giibikonuşuyo
kaçbin türlü insan geçio ordan kimbilir kimindir ..,

ve gördümki testler negatif çıkmış çok sevidin cnm
tekrar çok çok geçmiş olsun Şeniz

Saol canım benım.Normal olmadıgını durumun artık farkındalar.En azından bundan sonra daha dıkkatlı olacaklar.En azından ben oyle umuyorum...

X