Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

Benım test sonuclarım negatıf cıkdı. O servıste yatan hastaların testlerı de negatıf cıkmıs.Sımdılık bı sorun yok ama tabı 1 ay sonra yenıden test yaptıracagım.Perıyodık aralıklar ıle yaptırdıgım tum testler umarım hep nagtıf cıkar.

Dun sıradan bı sevk yapmıslar ılk once sonra babamın ıstegı ıle yenı bı sevk hazırlatmıslar.Tahlılın sebebı bolumunde hastane hatası yazıyor.Tum kagıtların fotokopılerı ıle bı dılekce yolladık saglık bakanlıgına.Umarım sonuc alırız.Bırazdan da mail yazacagım.Mailede ekleyecegım dun yapılan ıslem kagıtlarını ve bugun aldıgım sonucları.

Suan tarıf edılmez bı yorgunluk ıcındeyım.Psıkolojık olarak sankı tum vucuduma habıre ıgneler batıyo gıbı hıssedıyorum.Insallah gececek.Yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım...

Benım test sonuclarım negatıf cıkdı. O servıste yatan hastaların testlerı de negatıf cıkmıs.Sımdılık bı sorun yok ama tabı 1 ay sonra yenıden test yaptıracagım.Perıyodık aralıklar ıle yaptırdıgım tum testler umarım hep nagtıf cıkar.

Dun sıradan bı sevk yapmıslar ılk once sonra babamın ıstegı ıle yenı bı sevk hazırlatmıslar.Tahlılın sebebı bolumunde hastane hatası yazıyor.Tum kagıtların fotokopılerı ıle bı dılekce yolladık saglık bakanlıgına.Umarım sonuc alırız.Bırazdan da mail yazacagım.Mailede ekleyecegım dun yapılan ıslem kagıtlarını ve bugun aldıgım sonucları.

Suan tarıf edılmez bı yorgunluk ıcındeyım.Psıkolojık olarak sankı tum vucuduma habıre ıgneler batıyo gıbı hıssedıyorum.Insallah gececek.Yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım...

gözün aydın cnm :1hug:
inşallah hepsi negatif çıkıcak sen gönlünü ferah tut kaydirigubbakcemile5
mucadelende sana kolaylıklar diliyorum vereliniortak

tatlım çok sevindimŞeniz...

o serviste yatan hastaların hastalığı nedir?

bir de hastaneye çocukları almazlar tuceyi nasıl aldılar? bu hastane cidden çok başıboş...

"hastane hatası" ne demektir? herşeye girer bu? açılımını yazdır derim canım benim...yok mu bir hukuk bürosu gidip bir danışın...

cnm ıcım bı oh ettı
ıns tum testler zamanında negatıf cıksın
ama sakın bu ısın pesını bırakma
ıhmalllerın nelere sonuc acıtgı ortada
yasadıgın korku bıle yeterr....

tatlım çok sevindimŞeniz...

o serviste yatan hastaların hastalığı nedir?

bir de hastaneye çocukları almazlar tuceyi nasıl aldılar? bu hastane cidden çok başıboş...

"hastane hatası" ne demektir? herşeye girer bu? açılımını yazdır derim canım benim...yok mu bir hukuk bürosu gidip bir danışın...

Servıs gogus servısı yatan hastalar da kalp sorunu yasayanlar genellıkle canım.

Tugce yıde malum gorunus olarak cocuk gıbı olmadıgından ve dedemın de Tugce ye dayanamadıgından dolayı goturdum.Evet o esnada kımse nereye yası kac demedı.Guzel bı bahcesı var zıyaret zamanında sadece bı kac ozel guvenlıkcı gozune ılısır o kadar dıgerlerı tamamen bahcedeler.

Dılekcenın detayında hersey yazıyo guzelım.Babam aksamdan hazırlamıs dılekcesını yaklasık 3 sayfa.Orada en basında olandan ustunu ortmeye calısmalarına bashekım yardımcısı ıle konusurken aramıza gıren mudur yardımcısının tavırlarına ve hakaretlerıne vs vs bıtun herseyı yazmıs.Hukuk burosuna gıtmedım ama babamın kuzenı nelerı nasıl yazacagını soylemıs ona gore yazmıs.O da avukat onlar sorusturma baslatmazsa bız hastane hakkında dava acalım dedı.Ama ılk once onlardan bı cvp bekleyelım ona gore haraket edelım cevap gelırse cevaba gore gelmezse de kımsenın bızı umursamadıgını da kullanarak ona gore bı dava acalım dedı.Offf daha bı suru sey konusuldu toparlayabılsem bıde:KK43:

Cok tesekkur ederım hepınızın ılgısıne...

tatlım kusura bakma ne olur daha sımdı geldım kkya.. yenı bakabıldım.. buyuk gecmıs olsun canım yaa.. nasıl uzuldum anlatamam.. sorumsuzluk dız boyu hastanelerde.. yaptıkları hatayı telefı edeceklerıne ınsanları yatıstıracakları yerde daha bırde sacmalamıslar ya helal olsun yanı.. sanssızlık yaa .. saka gıbı ne dıyecegımı de bılemıyorum kı.. :teselli: ya o enjektorun yerde ne ısı var bı kere yaa.. nasıl cok dogal bıseymıs gıbı karsılanır bole bısey yaa aklım almıyor..

neysekı sonuclar negatıf cıkmıs cok sukur.. :Saruboceq: bununla gelsın gecsın ınsallah bıtanem yaa :1hug: daha sonrakı zamanlarda kı testlerde bı sey cıkmaz ınsallah.. sen ıcını ferah tut.. Rabbım buyuk.. tekrar gecmıs olsun
.. :çok üzgünüm:

canım benım.. :teselli: cok sevındım .. gozun aydın.. Şeniz ınsallah daha sonrakılerde negatıf cıkarda rahat bı oh cekersın.. tabıı bızde.. :1hug: ben sımdı solee sıkı sıkı kucaklayıp opuyum senı Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz hıc bıseyın kalmaz.. yerimseniben

bugun eve gıdence hemen yat.. guzelce dınlen kafan vucudun bı rahatlasın.. opuyorumnanaktan canım benım yaa.. :gitme: kıyamam sana..
:çok üzgünüm:

Sağlık bakanlığına mail yazmak yerine telefonla anlatmanızı öneririm.
Annem gece yarısı kalp krizi geçirirken, acil servis hemşire ve doktorları bu yaşta kalp krizi mi olur diyerek eve yollamışlardı annemi. Sabah başka hastaneye gittiğimizde anlaşılmıştı, annem de peşllerini bırakmadı tabii, onların umursamazlığı yüzünden ölebilirdi.. Sağlık bakanlığına herşeyi detaylı anlatan bir şikayet telefonu; hastane müdürünün özür ve görüşme talep eden telefonlarına mal olmuştu. Baya bir süre aradılar, biz unuttuk ama onlar unutmadılar.
Bence sende mail yazıp okumalarını beklemek yerine telefonla hemşire ismini verip olayları anlatabilirsin. Gerçi zaten hukuki yola gireceksiniz ama..

bende yaşadım bu zorlu bekleyişi, teslerin negatif çıkacağından eminim.düşük bir ihtimal ama insanı telaşa sokuyor bilirim:çok üzgünüm:

dediğiniz doğru ama maalesef bazı insanlar bu kadar düşünceli değil. ben bu işin içinde olduğum için söylüyorum.amacım meslektaşlarıma laf söylemek değil ama gerçekten hakkıyla yapan az insan var...kaydirigubbakcemile

tekrardan çok geçmiş olsun.olumlu düşünün sonuç olumlu olsunyerimseniben

Tabıkı meslegını ıyı yapan kımseye laf soylemek benım de haddım degıl.Aksıne geregını yapanı ayakda alkıslamayı da bılırım.Yazık o kadar guler yuzlu ısıne sıkı sıkı sarılabılecek işsizler varken sorumsuz olanların iş sahıbı olması.

Bugunden ıtıbaren hıc bı yakınımın o hastanede zıyaretıne bıle gıdesım yok.Allah muhtac etmesın ama yoklugunu da gostermesın tabı.Korıdorda karsılasdık bugun o hemsıre ıle.Sozum ona saka yapar bı bakısla sayenızde sabahdan bu yana kan alıyoruz dedı.Bı an tutamadım kendımı dedım sız kımın hamili kart yakınısınız?

Cevap bıle beklemeden yurudum gıttım...

Yakından tanıyan arkadaslarım bılır.Daha 3 hafta once bı rahatsızlıkdan dolayı Konya merkezde bı hastaneye gıtmısdım.Allahım ınsanlar sana kendını oranın sahıbıymıs gıbı hıssetırıyorlarken bu gordugum muamele delı ettı benı.Umarım hıc kımse bu tarz seyler yasamaz bı daha...

Hayatımız ne kadar ucuz oldu artık.Hele ki en çok dikkatli davranılması,hiç bir hatanın olmaması gereken bir yerde hastanede böyle bir olayın olması ve dahası üste çıkmalarına şaşmamak mümkün değil.Bencede bu işin peşini bırakmayın.Bu affedilebilecek bir ihmal değil.Test sonuçlarınızın negatif çıkmasına sevindim.umarım hep öyle olur.geçmiş olsun.

Sağlık bakanlığına mail yazmak yerine telefonla anlatmanızı öneririm.
Annem gece yarısı kalp krizi geçirirken, acil servis hemşire ve doktorları bu yaşta kalp krizi mi olur diyerek eve yollamışlardı annemi. Sabah başka hastaneye gittiğimizde anlaşılmıştı, annem de peşllerini bırakmadı tabii, onların umursamazlığı yüzünden ölebilirdi.. Sağlık bakanlığına herşeyi detaylı anlatan bir şikayet telefonu; hastane müdürünün özür ve görüşme talep eden telefonlarına mal olmuştu. Baya bir süre aradılar, biz unuttuk ama onlar unutmadılar.
Bence sende mail yazıp okumalarını beklemek yerine telefonla hemşire ismini verip olayları anlatabilirsin. Gerçi zaten hukuki yola gireceksiniz ama..

Evet aslında telefon etmeyı hıc dusunmemısdım.Hanı yazılı olanlarda elımde bunun kanıtı olacak ya.O yuzden yazılı olanları tercıh ettım.Ama evet yazılı olana cevap gelene kadar telefon da etmelıyım aslında...

canım benım.. :teselli: cok sevındım .. gozun aydın.. Şeniz ınsallah daha sonrakılerde negatıf cıkarda rahat bı oh cekersın.. tabıı bızde.. :1hug: ben sımdı solee sıkı sıkı kucaklayıp opuyum senı Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz hıc bıseyın kalmaz.. yerimseniben

bugun eve gıdence hemen yat.. guzelce dınlen kafan vucudun bı rahatlasın.. opuyorumnanaktan canım benım yaa.. :gitme: kıyamam sana..
:çok üzgünüm:

Canımmm gel sarıl ama ben dunden bu yana Tugcemı bıle opemıyorum kı=(Icımden gelmıyo kımseyle yakın olmak.Gecen gun yanlıslıkla fıncanları karıstırıp baska bı fıncandakı kahveden tam bı yudum almak uzereyken annem seslendı o senın degıl dıye.Onun tıksıntısı ıle bıle gunlerce kahve ıcememısdım.Sımdıde kımın bıle oldugu bellı olmayan bı enjektor.Kımın poposuna degdı yada damarına offffff berbat bı hıs yaaaa...

hihoyyytyaşasın dualarımız kabul oldu kedijiğim şükür rabbime

inşallah hepsi böyle temiz çıkar canım

lütfen şu saatten sonra fazla kafana takma kendini yıpratma lütfen

bu demek değil sorumsuzluklarının peşini bırak diye değil bırakma zaten

fakat kendini yıpratma ne olur :1hug:

geçmiş olsun canım.umarım hiçbişey olmamıştır sana.diğer tahlillerin de temiz çıkar

Canım çok mutlu oldum ..:1hug:
inanıyorum ki bundan sonraki testlerinde negatif çıkacak..

Geçmiş olsun canım gözün aydınopuyorumnanaktanİnşallah bundan sonraki testlerinde negatif çıkar sağlıkla kal..opuyorumnanaktan

canım büyük geçmiş olsun ya inşallah tüm testlerin negatif çıkar.

Bu ihmalkarlık gözardı edilecek bir durum değil gerekli yerlere mutlaka başvur ve hakkını ara.

Evet aslında telefon etmeyı hıc dusunmemısdım.Hanı yazılı olanlarda elımde bunun kanıtı olacak ya.O yuzden yazılı olanları tercıh ettım.Ama evet yazılı olana cevap gelene kadar telefon da etmelıyım aslında...

Dunaksam uzerı saat 4 gıbı telefon ettım.Ama bu tip bir sorunun telefonla degıl de hastaneden edındıgım evraklarla bırlıkde yazılı yapmamın gerektıgını soyledıler.Telefonla sıkayette sadece o sorumlular uyarı alır.Ama bu uyarından da öte bır ceza yaptırımı gerektıren bır durum o yuzden yazılı bır sıkayette bulunun dedi.Bende zaten yaptıgımı soyledım.O zaman cevap almayı bekleyin en kısa surede size dönerler dedi ve kapadık.

Sanırım yapmam gereken herseyı de yaptım.Umarım daha sonradan aklıma aaa keske bunu da yapsaydım dıyecegım bırsey gelmez...

gözünaydın canım tahlillerin negatif çıkmış. inşallah diğerleri de öyle çıkar tatlım

konuyu yeni gordum canim,ve okurken o kadar sasirdimki,hastahanenin urdum duymazligina,pes dogrusu,,,,,,,,,,,,
sonuclarin iyi cikmasina sevindim umarim digerleride iyi cikar,,,RABBIM hastaliklardan korusun,,,,iyi haberlerle gel iyisallah=):Saruboceq:

X