Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

Kulucka evresınden sonra cıktıgı ıcın zaten 1 ay 3 ay ve 6 ay sonra tekrar yaptırmam gerekıyo bu testlerın tekrarını.

Evet Konya kucuk bı yer degıl ama ben de merkezde degılım canım benım.Bulundugum sehiri bıcok konuda yazdım ama sımdı burada yazmam demek aslında bu konuyla kafam mesgulken bı yandan da buradakı devlet hastanesı ve bazı calısanları hakkında da iğneleme yaptıgımın dusunulmesını yol acacak dıye es gecıyorum.

Hepınızın duaları ve ıyı dıleklerı ıcın de ayrıca mınnettarım...

Ayy okurken bile içim tuhaf oldu
böyle ihmalkarlık, vurdum duymazlık olabilir mi yaa
İnşallah bir tehlike yada sorun yoktur canım
ne diyeceğimi bilemedim :Saruboceq:

Bu ne duyarsızlık, bu ne akılalmaz bir durum..:1shok:
msj.nı alınca kalbim duracak zannettim..
Burası Türkiye demeye öylesine alıştık ki ama yeter artık insanın değeri yok burada...
Tatlım üzülme lütfen inşallah birşey çıkmayacak..
Allahım bu güzel gün hürmetine seni korusun canım benim..:Saruboceq:
Hakkını ara lütfen bunu o sorumsuz hemşirenin yanına bırakma...

Icımdekı tedırgınlık ve huzursuzlukla nette soyle bı arastırma yaparken gozume ılısen sey daha da delırttı benı.Dıyor kı yazıda...

Enjektör uçları kül olacak
Tıbbi atıklardan olan kullanılmış enjektör uçları artık ‘Enjektör Ucunu ımha Cihazı’ ile zararsız hale gelecek.
Tıbbı atıklarda hayatı olumsuz yönde etkileyen enjektör uçları artık tehlike olmaktan çıkıyor. Hepatit B ve Hepatit C gibi hastalıkların bulaşmasında büyük etken olan kullanılmış iğne uçları, Hindistan’da üretilen Nulife yani ‘Enjektör Ucunu ımha Cihazı’ ile önlenecek. Konya’da satışa sunulmaya başlanan cihaz sayesinde, hastanelerde ve sağlık ocaklarında çalışan sağlık mensupları ile tıbbı atıkların toplayan işçiler için tehlike olmaktan çıkacak.

Bulundugum sehırın baglı bulundugu ilinde boyle bı cıhaz satısa sunuluyor.Buna ragmen ne acı yasadıgım gun...

canım benim çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz ALLAH ım yar ve yardımcın olsun​

cnm cok uzuldum ya
bendehastenede kaldım okdar ama ne bılıym sok oldum
nasıl olur bu nasıl bı dıkkatsızlık
hemsınre nasılda bu kadar rahat
sakın pesını bırakma!!
hem hukuk hem saglık olarak cnmm
off cok gecmıs olsun bu gecenın hurmetıne ıns
hıc bı bulasıcı hastalık kotu bısey sana bulasmamıs olsun
korktugunla kal ıns canımsın yaa:KK43:

başınıza gelen gerçekten panikletici bir durum...

hemşireler tedavilerini yaptıktan sonra çöpleri iğne kutusuna atmalılardır. sanırım pasaklı bir hemşire yüzünden başınıza gelmiş. yanlış hatasız kişiyle tartışmış olabilirsiniz. bu gibi şeylerde hastane yönetimi ile iletişime geçmeniz daha doğru olur...

ayrıca hepatit marker testleri yaptırınız. bu testler negatif çıksa bile 2 ay arayla teyid ediniz.

canım ya büyük geçmiş olsun :çok üzgünüm: rabbim koktuğuna uğratmaz inşallah :Saruboceq:
seneler önce annemin yanında refakatçi kalırken başka bir hastanın yanında ki refakatçinin kolunada kazayla iğne batmıştı ama o an hemşireler panik yaptı hemen başka bir iğne vurdular kıza hastalık olasığı olurda mikrop kapmasın diye bende böyle bir olaya tanık oldum yani
anlamadığım sağlıkçı olarak nasıl böyle rahat davranabiliyorlar
şikayet edeceğin yer yokmu canım ya
şikayette bulunsan
tekrar geçmiş olsun
canım benim dualarım seninle inşallah kötü bişey çıkmaz sonuçlarda :Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun... okuyunca şok oldum...
bu ne sorumsuzluk bu ne ihmalkarlık.......
bence testlerini yaptır ve bu olayların peşini bırakma.......
rabbim dedeciğinle senin şifanı verir inşallah.........

başınıza gelen gerçekten panikletici bir durum...

hemşireler tedavilerini yaptıktan sonra çöpleri iğne kutusuna atmalılardır. sanırım pasaklı bir hemşire yüzünden başınıza gelmiş. yanlış hatasız kişiyle tartışmış olabilirsiniz. bu gibi şeylerde hastane yönetimi ile iletişime geçmeniz daha doğru olur...

ayrıca hepatit marker testleri yaptırınız. bu testler negatif çıksa bile 2 ay arayla teyid ediniz.

ilk hirsla kat hemsiresine gittim.yoksa tabiki sikayetimi yonetime dillendirdim.

halka hizmet eden mesleklerin pasakli olma hakki olmadigi ogrenmesinin zamani gelmis demekki.

testleri onumuzdeki ay ve 3 ay sonra ve 6 ay sonra yaptiracagim zaten ama zor gececek bi zaman dilimi benim icin ne yazik ki...

hepinize dualari icin cik tesekkur ediyorum...

geçmiş olsun canım.insan hayatına saygı diye bişey kalmadı artı ülkemizde.şikayet etseniz bile muhatapinı bulacağınızı hiç sanmıyorum.keşke enjektörü elinizde tutsaydınız.hiç olmazsa delil olurdu

. inanılmaz sinirlendim ,olaya. nasıl o şırıngayı atar ,diğerlerinin yanına. tabii,delili yok etti. inşallah tahlillerinizde bir şey çııkmaz.
geçmiş olsun...

O şırıngayı o anda yerden aldın ama hemşire iç etti resmen öyle mi.Valla o şırıngaları attığı yerden rus ruleti gibi bi şırınga çeker,direk o çok bilmiş hemşirenin kıç nahiyesine kanırta kanırta saplardım,ömrü billah kıçında sallanan enjektörle gezerdi..
Geçmiş olsun bu arada ama bişeycik çıkmayacak inşallah..

Son düzenleme:
O şırıngayı o anda yerden aldın ama hemşire iç etti resmen öyle mi.Valla o şırıngaları attığı yerden rus ruleti gibi bi şırınga çeker,direk o çok bilmiş hemşirenin kıç nahiyesine kanırta kanırta saplardım,ömrü billah kıçında sallana enjektörle gezerdi..
Geçmiş olsun bu arada ama bişeycik çıkmayacak inşallah..

popoyu dart tahtası yaparsın değilmi dilarem. dur kıpraşma deyip. valla aynen öyle yapmak gerekirmiş bu hemşire müsvettesine...

Hepinizin dualarını aldım yanıma az sonra gıdıyorum hastaneye.

Tek tek tesekkur edıyorum herbırınıze de destegınız ıyı gelıyor...

Hepinizin dualarını aldım yanıma az sonra gıdıyorum hastaneye.

Tek tek tesekkur edıyorum herbırınıze de destegınız ıyı gelıyor...

bu olayı belgeletmeyi unutma canım....kağıt üstüne resmi olarak yazsınlar tüm olayı....hemşirenin şırıngayı kullanılmış diğer şırıngaların arasına attığını da yazdır....zabıt mı rapor mu tutanak mı adı her neyse bu işi yaptırmayı ihmal etme...

canım benim iyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

çok geçmiş olsun.inşallah hiç bir şey olmadan atlatırsın bu olayı.burası Türkiye.hakkını aramanın bile suç olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne yazıkki.olması gereken özür değil ki.o hemşirelerin gözlerinin yaşına bakmadan ceza alması.iş saatlerinde yan gelip yatmayı bilip işlerini düzgün yapmıyorlarsa cezayıda hakediyorlar.eminim işini doğru düzgün yapacak binlerce hemşire işsiz geziyor.

ilk hirsla kat hemsiresine gittim.yoksa tabiki sikayetimi yonetime dillendirdim.

halka hizmet eden mesleklerin pasakli olma hakki olmadigi ogrenmesinin zamani gelmis demekki.

testleri onumuzdeki ay ve 3 ay sonra ve 6 ay sonra yaptiracagim zaten ama zor gececek bi zaman dilimi benim icin ne yazik ki...

hepinize dualari icin cik tesekkur ediyorum...

bende yaşadım bu zorlu bekleyişi, teslerin negatif çıkacağından eminim.düşük bir ihtimal ama insanı telaşa sokuyor bilirim:çok üzgünüm:

dediğiniz doğru ama maalesef bazı insanlar bu kadar düşünceli değil. ben bu işin içinde olduğum için söylüyorum.amacım meslektaşlarıma laf söylemek değil ama gerçekten hakkıyla yapan az insan var...kaydirigubbakcemile

tekrardan çok geçmiş olsun.olumlu düşünün sonuç olumlu olsunyerimseniben

X