bir hastaneyle hesaplaşmak istiyorum..ama ne yapabilirim yardımcı olun kızlar

ah tatlııııım okadar mutlu oldumki bugünün sonunda şerefine 5 saat uyudum:KK1:ordaki çocukları görnce çaresizce umut bekleyen yardım bekleyen heleki bebekleeeeeer allahım sen şifalarını ver bırak dedim bu insanlar için bunca günahsıza kıyılmaz..günahları alınmaz vardır yaşananların bir hikmeti..senin bebeğin galiba avatardaki maşşallah allah annelere bağışlasın bu babalar var ya hiç anlamıyolar durumlarımızdan acaba onlara doğuttursakmı napsak sen hekimsin varmıdır çözümü:KK1:

canım bence erkeklerin genetik yapılarında var bi bozukluk..vurdumduymaz ve rahatlar...ben bi çözüm bulamadım bulan varsa banada haber versin...

bu arada konuyu okuyup sonucunu merak edenlere söyliyim..o hemşire beni telefonumdan aradı tam 20 dk konuştuk..
kendime yakıştıramadım dedi..tamamen unuttum hatrlamıyorum dedi.defalarca özür diledi..doktor,hemşiresi daha o sabahta gelip azarlamışlar şikayet geldiği için tekrar..arama gereği duymuş..dua edin dedim temiz çıktı tahlillerimiz yoksa savcılıkta alırdınız solugu..korktu!keşke ogün geldiğinizde ugrasaydınız oturup güzelce konuşurduk mevzuyu dedi..bayabi ders olmuş..bundan sonra çirkef olmaya karar verdim..sizde böyle yapın hakkınızı savunun gerekiyorsa herşeyi göze alın..:KK3::KK3:

saol canım sorma nasıl mutlu olduk içimiz rahatladı okadarki hala kıza hediye almaya doyamadık diyebilirim:KK1: ama haala sıçrıyo ben kendi doktorumuza bir götürelim diyorum..bazıları nazardanda olur diyorlar..anlamadım bakalım hangisi işe yarıcak..ama bariz sıçrıyo gözleri açıkken elleri kolları sanki 1 aylık yeni doğmuş bebek..bende anlamadım neden.norolojik olarak tahlili temizse neden olurki bilemedim..bakalım çözümü nerede bulucaz:KK31:

canım çok geçmiş olsun ama siz yinede bi eski doktorunuza götürün tahlilleri orayada yorumlattırın.içiniz rahatlar en azından.ilaç falan verir belki sıçramaları için.sürekli ateşini kontrol halinde tutun nasıl oldu birdenmi havale geçirdi yoksa az ateşi varmıydı gün içerisinde de.bir gün başımıza gelebilir biizmde tedbirli olmamaız lazım çok geçmiş olsun.kan uyuşmazlığıyla ilgisi yoktur sanırım dimi havalenin herkeste olablen bir durum.bende ufakken geçirmişim annem diyordu bayılıp kalmışım kucağında sönüvermişim sonra bi dönem kekeledim büyük ihtimal havaleden kaldı nazar dediler falan ozman bilinmiyor tabi şimdiki gibi.şimdi şükür iyiyim az sürdü kekelemem inş kızınızda en yakın zmanda toplar kendini tahlilleride temiz çıkmış maşallah.Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inş.

büyük geçmiş olsun tahlillerinizin temiz çıkmasına sevindim...Allahım korusun yavrularımızı....

Çirkef davrandıkça daha iyi hizmet alacağınızı düşünmeyin,hemşirelik,ebelik,hekimlik gibi meslekler içinde fedakarlığı da barındırır,çirkef birine sunulan hizmet emin olun diğerlerinden farklı oluyor ama sandığınızın aksine.İyi bir iletişim her yolu açar.

Bence şikayetinizi geri almayın. Şikayet edildiği için böyle davranıyor. Çeksin cezasını. Şikayetinizi geri alırsanız yarın sesini çıkarmayan başka birine aynı muameleyi edeceğine eminim.

canım çok geçmiş olsun ama siz yinede bi eski doktorunuza götürün tahlilleri orayada yorumlattırın.içiniz rahatlar en azından.ilaç falan verir belki sıçramaları için.sürekli ateşini kontrol halinde tutun nasıl oldu birdenmi havale geçirdi yoksa az ateşi varmıydı gün içerisinde de.bir gün başımıza gelebilir biizmde tedbirli olmamaız lazım çok geçmiş olsun.kan uyuşmazlığıyla ilgisi yoktur sanırım dimi havalenin herkeste olablen bir durum.bende ufakken geçirmişim annem diyordu bayılıp kalmışım kucağında sönüvermişim sonra bi dönem kekeledim büyük ihtimal havaleden kaldı nazar dediler falan ozman bilinmiyor tabi şimdiki gibi.şimdi şükür iyiyim az sürdü kekelemem inş kızınızda en yakın zmanda toplar kendini tahlilleride temiz çıkmış maşallah.Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inş.

saol tatlım biz eski doktorundanda vaz geçtik..başka bir doktora götürdüm bize daha yakın olan işine yeni başlamış özel bir hastanede çalışıyor..bugünlerde yine ateşlendi 2defa acile gittik 3 saatte hem fitil hem iğne anca düşürebildiler ve ilaçların yaramadığını gördük mecburen değiştirdik doktoru..doktora 3 defa havale geçirdi ve artık en ufak ateşte kendini kaybediyo düşüremiyoruz ateşi dedim..hemen havale önleyici ilaca başlanmalı dedi bence çocuk norolojisine gösterin dedi ama oda hemen başlatır dedi..bünyesini sağlamlaştrıcı vitamin mineral desteği verdi...5gün iğne vurunucaz sonra antibiyotik devam..havale geçirdiğinde 39.8di ateşi yarım saat sonra acildede geçirmişti..3.havalesinde 38i geçiyordu geçirdi..halbuki 38 derece ateş ateş değildir fazla etki göstermez ama mmalesef artık direnemiyo..bende günlük hap kullanmamızdan yanayım ekimin 5inde gidicez noroloji doktoruna bakalım ne dicek..en azından benimde kızımında içi rahatlar oda rahatça babannesine gidebilir annanesinde kalabiliriz habire acaba havale geçirirmi diye endişelenmeyiz..kan uyuşmazlığıyla alakası yok evet..6 ay içinde tekrar eeg çekiliyormuş çektiricez bakalım..

Çirkef davrandıkça daha iyi hizmet alacağınızı düşünmeyin,hemşirelik,ebelik,hekimlik gibi meslekler içinde fedakarlığı da barındırır,çirkef birine sunulan hizmet emin olun diğerlerinden farklı oluyor ama sandığınızın aksine.İyi bir iletişim her yolu açar.

çirkef davranmak değilde hakkını geregince savunmak diyelim..mesela ben o kadınla orada laf atışmasına girseydim yada cevap verip kavga etseydim tamam bu çirkeflik olurdu ve en korktugum şey dişçi ve iğneciler onlarla ağız dalaşına girmekten çekinirim çünkü bilirim canımın acısı onların elinde..ama ben o kadına gerekli merciler sayesinde dersiniverdim.. hak ettiğini düşündüğüm için..anlatabildimmi

Bence şikayetinizi geri almayın. Şikayet edildiği için böyle davranıyor. Çeksin cezasını. Şikayetinizi geri alırsanız yarın sesini çıkarmayan başka birine aynı muameleyi edeceğine eminim.

şikayetimi geri aldım çünkü tahlillerim temiz çıktı ve ben tekrar gidicem oraya ekimin beşinde tekrar eeg çekilir sanırım bakalım hanfendi bizi görünce ne yapıcak..doktor iyi doktorun hemşiresi iyi zaten bu şikayetler o kadına yetmiştir başhekimde anlamıştır herhalde..

X