Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

kedijik bu olayın ölece kapanıp gitmesine izin vermemelisin. diyelimki testlerde hiçbişey çıkmadı. yinede bu dikkatsizliklerinin cezasını ödemeleri gerekli. sağlık bakanğına hastanenin ismini ve servisin ismini yazarak internetten şikayet et. yada bilgi edinme başvurusunu kullanarak yaşadıklarını yaz mutlaka. en azında uyarı yazısı falan gönderirler hastaneye. ama mutlaka bakanlığa bi şekilde ilet

kedijik bu olayın ölece kapanıp gitmesine izin vermemelisin. diyelimki testlerde hiçbişey çıkmadı. yinede bu dikkatsizliklerinin cezasını ödemeleri gerekli. sağlık bakanğına hastanenin ismini ve servisin ismini yazarak internetten şikayet et. yada bilgi edinme başvurusunu kullanarak yaşadıklarını yaz mutlaka. en azında uyarı yazısı falan gönderirler hastaneye. ama mutlaka bakanlığa bi şekilde ilet

Dun soyledıgın gıbı saglık bakanlıgına bı sıkayet dılekcesı yolladım.Ayrıca il saglık mudurlugunu de telefonla aradım.Onlarda ıstedı aynı evrakları ıceren bı dılekce.Posta yolu ya da mail ile bıze ulastırın dedıler.Onu da yollamısdım zaten.Yanı hem il saglım mudurlugune hem de saglık bakanlıgına gereken sıkayetı yaptım.Umarım kısa zamanda sonuc alırım.Almazsam da yıne de bırakmıyacagım pesını.Bı baskasının daha basına boyle bısey gelmesını ıstemıyorum hıç...

ah canim ya
tüylerim diken diken oldu
cok kötü oldum daha okurken
canim büyük gecmis olsunnnnnn
kiyaamam ben sana insallah
negatif sonucu almissindir
ama o sorumsuzlukda affedilir gibi diil hayret bisey ya
bi insanin hayati bukadar basit olmamali
yeminler veripde bukadar vurdum duymaz ve duyarsiz olmamalilar
ne insanlar var ya
canim benim annelik isde bu kendi caninla bogusurken bile olasi ihtimalleri düsünmek
ya canimdan parca olan kizima batsaydi diye düsünmek
melegimsin benim ya

kedijik çok çok geçmiş olsun canımmmm
ama lütfen kötü düşünüp kendini üzmeeee
görüceksin tüm testlerin sonuçları çok güzel çıkıcakkk
ve sen yaşadığın stresle kalıcaksınnnn
belki elinde değil ama lütfen güzel düşün güzel şeyler yaşaaaaa

canım okudum ve şok oldum inanamıyorum cok geçmiş olsun bu olayın peşini bırakma kalbini ferah tut tatlım bişey cıkmayacak emin ol ama sakın olayın peşini bırakmaa ...

geçmiş lsun.
bu nasıl bir ihmalkarlık nasıl bir rahatlık.
deneden ülkemizde insan salığı denen bir kavram oturmamış hala anlamıyorum.
Hiç değerimiz yok hiç:KK43:
o hemşire elinden o şırıngayı alıp pişkinlik yapacağına özür dileyip poşetleyip neden teste vermiyor da sizi bukadar uğraştırıyor.
Ne diyim ki testleriniz temiz çıkmış Allaha şükür.
Devamında da bir sorun olmaz inşallah.
Ama suçlular ve cezalandırılmaları gerek.
ınşallah yaptığınız suç duyurusu sonuçsuz kalmaz
geçmiş olsun

bırakma tabıı..
nerde yasıyoz ınsan hayatı bı ıgne ucunda olmamalı
bu korkuyla yasanmazkı!..
kedıjım sen nasılsın canım?..

hepinize tekrar tesekkur ederim.tabiki birakmiyacagim pesini.hatta hizlandirmak icin bi kac fikir aldim.yarin onlarida yapicam.sonra da onumuzdeki aylarda dua edecegim...

Kar cnm benim beden sagligim iyi sukur.ama bazen kotu kotu seyler geliyo aklima cevremdeki sevenlerim ve sizler sagolun o moralle daha da iyiyim...

inanmıyorum yaa yuh artık. bu kadar sorumsuzluk bukadar rahatlık neden onu çözemiyorum. burda insan hayatı söz konusu. nekadar kolay geliyo bu işini doğru yapmayan, kazandığı parayı haketmeyen insanlara.

İnşallah sonuçlar kötü çıkmaz. şok oldum yaaa. inanamıyorum hala. dualarım seninle kedijik. Rabbim korumuştur seni inşallah.

sonuçlar negatif almana çok sevindim tatlım
allah korudu valla
gelişmelerden mutlaka haberdar et tatlım
tekrar geçmiş olsun

ah canim ya
tüylerim diken diken oldu
cok kötü oldum daha okurken
canim büyük gecmis olsunnnnnn
kiyaamam ben sana insallah
negatif sonucu almissindir
ama o sorumsuzlukda affedilir gibi diil hayret bisey ya
bi insanin hayati bukadar basit olmamali
yeminler veripde bukadar vurdum duymaz ve duyarsiz olmamalilar
ne insanlar var ya
canim benim annelik isde bu kendi caninla bogusurken bile olasi ihtimalleri düsünmek
ya canimdan parca olan kizima batsaydi diye düsünmek
melegimsin benim ya

kedijik çok çok geçmiş olsun canımmmm
ama lütfen kötü düşünüp kendini üzmeeee
görüceksin tüm testlerin sonuçları çok güzel çıkıcakkk
ve sen yaşadığın stresle kalıcaksınnnn
belki elinde değil ama lütfen güzel düşün güzel şeyler yaşaaaaa

canım okudum ve şok oldum inanamıyorum cok geçmiş olsun bu olayın peşini bırakma kalbini ferah tut tatlım bişey cıkmayacak emin ol ama sakın olayın peşini bırakmaa ...

Kedİcİk okurken İÇİm Ürperdİn İnan cok gecmİŞ olsun .

geçmiş lsun.
bu nasıl bir ihmalkarlık nasıl bir rahatlık.
deneden ülkemizde insan salığı denen bir kavram oturmamış hala anlamıyorum.
Hiç değerimiz yok hiç:KK43:
o hemşire elinden o şırıngayı alıp pişkinlik yapacağına özür dileyip poşetleyip neden teste vermiyor da sizi bukadar uğraştırıyor.
Ne diyim ki testleriniz temiz çıkmış Allaha şükür.
Devamında da bir sorun olmaz inşallah.
Ama suçlular ve cezalandırılmaları gerek.
İnşallah yaptığınız suç duyurusu sonuçsuz kalmaz
geçmiş olsun

bırakma tabıı..
nerde yasıyoz ınsan hayatı bı ıgne ucunda olmamalı
bu korkuyla yasanmazkı!..
kedıjım sen nasılsın canım?..

inanmıyorum yaa yuh artık. bu kadar sorumsuzluk bukadar rahatlık neden onu çözemiyorum. burda insan hayatı söz konusu. nekadar kolay geliyo bu işini doğru yapmayan, kazandığı parayı haketmeyen insanlara.

İnşallah sonuçlar kötü çıkmaz. şok oldum yaaa. inanamıyorum hala. dualarım seninle kedijik. Rabbim korumuştur seni inşallah.

sonuçlar negatif almana çok sevindim tatlım
allah korudu valla
gelişmelerden mutlaka haberdar et tatlım
tekrar geçmiş olsun

Cokkk ama cok tesekkur ederım hepınıze.:1hug:

Az once telefon geldı hastaneden "Yarın saat 9 10 arası ifade vermeye beklıyoruz"

Sabaha hastaneye gıdecegım.Bakalım ne olacak.Tum sıkayetlerımde aynı sey yazarken benden neyın ıfadesını ısteyecekler onu da merak edıyorum.

Yolunda gıden herseyde dualarınızın payını da unutmuyorum.Allah hepınızden razı olsun...

Çok büyük geçmiş olsun, hemşireye ne demeli :kızgın:resmen olayı örtbas etmeye çalışmış, o şırınga bir aidsliye de ait olabilirdi, nasıl atar diğerlerinin yanına ya aklım almıyor. ışlerini doğru dürüst yapmayan insanların peşini bırakmayın arkadaşlar :1closedeyes:

Saat 9 da hastaneye gıttım.SABİM e yaptıgım en son sıkayet dogrultusunda cagırılmısım.Saglık bakanlıgının gorevlendırdıgı bır doktor tarafından o gun olanlar hakkında ılk once konusduk daha sonra aramızdakı dıyalogu yazılı hale getırdık.Bır kac gun ıcınde kurul toplanacagını ıstersem bu kurul toplantısına katılabılecegımı basda kat hemsıresı olmak uzere dıger sorumlular hakkında ıslemın şu an ıtıbarı ıle basladıgını soyledı.Tam hastaneden cıkdım eve gelecekken telefon caldı.Bu kezde hastane hasta haklarından bı hanım arıyodu.Ona da daha once ıl saglık mudurlugune yaptıgım sıkayet ulasmıs.Oda onunla konusmak ıcın cagırmıs.Tekrar hastaneye gıttım.Onunla da konusdukdan sonra oda kurula katılabılecegımı tum sıkayetlerımın bırlesecegını ve bu konuda benı posta yolu ıle bılgılendıreceklerını soyledıler.

Bır kac gune kadar kurula davet edılecegımı 10 ıle 15 gun ıcınde de kuruldan sonuc cıkacagını soyledıler.

ıyı olmus demekkı baskalarınında basına gelmıs bu hastane amma sorumsuz valla...
hayırlısı cezalarını alsınlarda hele bı ıcım rahatlasın canım ..

Saat 9 da hastaneye gıttım.SABİM e yaptıgım en son sıkayet dogrultusunda cagırılmısım.Saglık bakanlıgının gorevlendırdıgı bır doktor tarafından o gun olanlar hakkında ılk once konusduk daha sonra aramızdakı dıyalogu yazılı hale getırdık.Bır kac gun ıcınde kurul toplanacagını ıstersem bu kurul toplantısına katılabılecegımı basda kat hemsıresı olmak uzere dıger sorumlular hakkında ıslemın şu an ıtıbarı ıle basladıgını soyledı.Tam hastaneden cıkdım eve gelecekken telefon caldı.Bu kezde hastane hasta haklarından bı hanım arıyodu.Ona da daha once ıl saglık mudurlugune yaptıgım sıkayet ulasmıs.Oda onunla konusmak ıcın cagırmıs.Tekrar hastaneye gıttım.Onunla da konusdukdan sonra oda kurula katılabılecegımı tum sıkayetlerımın bırlesecegını ve bu konuda benı posta yolu ıle bılgılendıreceklerını soyledıler.

Bır kac gune kadar kurula davet edılecegımı 10 ıle 15 gun ıcınde de kuruldan sonuc cıkacagını soyledıler.

bugun aldıgım en ıyı haberlerden bırıydı.. cok sevındım canım yaa.. :1hug: onceden boyle seyler hep ort bas edılırdı Allahtan oyle bısey olmamıs.. hayırlısıyla hayırlı haberlerını beklıyorum canım..
:teselli:

canim arkadasim ben yokken nelerde yasamissin inan cok üzüldüm:teselli:
bir kisinin sorumsuzlugu yüzünden allah muhafaza büyük tehlike atlatmissin
hem suclu hem güclüler madem böyle bi hata yapmislar en azindan insan mahcup olur özür diler hayret bisey yaa o hemsire icinde gereken yapilmali insan yaptigi isin hakkini vermeli bence.
neyseki hersey yolundaymis bunada sükür cok gecmis olsun canim arkadasimopuyorumnanaktan

inşallah hak yerini bulur. birdaha böyle pervasizlıklar yaşanmaz.
senide kutluyorum canım bu işin peşini bırakmadığın için.
çünkü bazı insanlar hakkını aramıyo oyüzden bukadar rahat oluyo işini doğru yapmayanlar.

Geçmiş olsun canım..Hakkını savunduğun ve bu işin peşini bırakmadığın için tebrik ederim seni..O nasıl pervasız bir hemşireymiş ki, koluna dahi bakmadan savunmaya geçmiş?
Savunması da çok ilginç..Normal karşılamış olayı..Orası hastane bir dünya hasta var..Kimin ne hastalığı olduğunu da bilemezsin..
Herneyse tekrar geçmiş olsun, umarım hak yerini bulur.

X