Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)

yani bu kadar basit bir şekilde insanların sağlığı tehlikeye atılıyor..akıl almaz bir durum bir de kendilerini haklı çıkartmaya çalışmıyorlarmı...

şubat ayında hayatımın en zor zamanlarını yaşadım...benim herşeyim olan koşulsuz sevgisini veren bizleri herşeyden önce insan olarak yemeden içmeden çalışıp bize statü kazandıran canımın ta içiii olan BABAM ı kaybettimm...ölüm le yani birini kaybetme duygusuyla ik defa tanışmıştım yıkılmıştım berbattım...aynı hafta hamile olduğumu öğrendim RABBıM birini aldı dedim birini verdi...umut oldu bana ....ama sandığım gibi olmadı hiçbirşey düzensiz kanamalarım vardı ...bhcg takbi yapıldı aynı hafta hastaneye yatırdılar beni iyice psikolojim bozuldu artık o kadar çok şey görüyordum ki kaybeden sevinen ağlayan gülen ...kemoterapi hastalarına vurulan iğneye başlama kararı verildi ...embriyonun gelişimi durdurmak için ve başlandı...olmadı 1 aya rağmen değer düşmedi...2. dozu yaptılar o da olmadı ve tüp patlayıp iç kanama başladı ...ameliyata alınıcam ağlıyorum anestezi uzmanı niye ağlıyorsun diye kızıyor yanımda kimse yok refakatçi almıyorlar...bir de o kağıtları imzalattılar daha beter oldum ...epidural yapacaklardı çıldıracaktım nerdeyse ...neyse sonra genel anestezide verdiler...ameliyat bitti yoğun bakımda 1 gün kaldım ve odama çıktım kendime geldiğimde ağlıyordum hepsini ben mi yaşamıştım bunların...ayağımda bi acıma hissettim ikisindede...anneme söyledim bir baktıkki kocaman bir yanık tam eklemde ...şok olduk ...açıklama şu epiduralden sonra ayıldığımda yani yoğun bakımda kaldığım gece kendime tam olarak gelmediğim için hissettiğim ağrıdan dolayı ayağımı sürtmüşüm yatağa ve sürtmeden dolayı yanık olmuş şaşırdık ilaç yazdılar kullandım..hastaneden çıktım ayaklarım şişti üstüne bbasamıyorum adım atamıyorum...ameliyat olduğum o koca yeri dikişleri bile unutmuştum...hemen genel cerraha gittik aldığımız cevap şu: hastaya genel anestezi verildiğinde ,hastanın hiçbir şekilde derisi yani teni demirle temas etmeyecek ...ederse reaksiyon gösterip yanık yapıyor...tekrar şok olduk kimyasal yanık dedi dr ...artık öyle dolmuştum ki oturup hüngür hüngür ağladım ....şikayet ettim mi ettim ama neye yaradı bilmiyorumm...bana noldu daha bazı şeylerin yarasını sarmadan üst üste gelen yaralarla savaşmaktan yoruldum ,üzerine bir de panik atak eklendi ...yaşam kalitem sıfır ....haykırmak istedim bütün dr lara insanım ben diye insan hayvan değilim...ağlıyorum azarlanıyorum .....

Son düzenleme:
aşk olsun nilim....
aşk olsun sende benı bırakmamısdın unuttunmuyerimseniben
dunya bı yana sen bı yanasın unutma duam herdaım senle canım..
ne zamna ıstersen 7/24 hazırım kaydirigubbakcemile3
senı cok ama cok sevıyom unutma dostummopuyorumnanaktan

Duygular karsılıklı canım arkadasım benım...opuyorumnanaktan

yani bu kadar basit bir şekilde insanların sağlığı tehlikeye atılıyor..akıl almaz bir durum bir de kendilerini haklı çıkartmaya çalışmıyorlarmı...

şubat ayında hayatımın en zor zamanlarını yaşadım...benim herşeyim olan koşulsuz sevgisini veren bizleri herşeyden önce insan olarak yemeden içmeden çalışıp bize statü kazandıran canımın ta içiii olan BABAM ı kaybettimm...ölüm le yani birini kaybetme duygusuyla ik defa tanışmıştım yıkılmıştım berbattım...aynı hafta hamile olduğumu öğrendim RABBİM birini aldı dedim birini verdi...umut oldu bana ....ama sandığım gibi olmadı hiçbirşey düzensiz kanamalarım vardı ...bhcg takbi yapıldı aynı hafta hastaneye yatırdılar beni iyice psikolojim bozuldu artık o kadar çok şey görüyordum ki kaybeden sevinen ağlayan gülen ...kemoterapi hastalarına vurulan iğneye başlama kararı verildi ...embriyonun gelişimi durdurmak için ve başlandı...olmadı 1 aya rağmen değer düşmedi...2. dozu yaptılar o da olmadı ve tüp patlayıp iç kanama başladı ...ameliyata alınıcam ağlıyorum anestezi uzmanı niye ağlıyorsun diye kızıyor yanımda kimse yok refakatçi almıyorlar...bir de o kağıtları imzalattılar daha beter oldum ...epidural yapacaklardı çıldıracaktım nerdeyse ...neyse sonra genel anestezide verdiler...ameliyat bitti yoğun bakımda 1 gün kaldım ve odama çıktım kendime geldiğimde ağlıyordum hepsini ben mi yaşamıştım bunların...ayağımda bi acıma hissettim ikisindede...anneme söyledim bir baktıkki kocaman bir yanık tam eklemde ...şok olduk ...açıklama şu epiduralden sonra ayıldığımda yani yoğun bakımda kaldığım gece kendime tam olarak gelmediğim için ağrıda ayağımı sürtmüşüm yatağa ve sürtmeden dolayı yanık olmuş şaşırdık ilaç yazdılar kullandım..hastaneden çıktım ayaklarım şişti üstüne bbasamıyorum adım atamıyorum...ameliyat olduğum o koca yeri dikişleri bile unutmuştum...hemen genel cerraha gittik aldığımız cevap şu: hastaya genel anestezi verildiğinde ,hastanın hiçbir şekilde derisi yani teni demirle temas etmeyecek ...ederse reaksiyon gösterip yanık yapıyor...tekrar şok olduk kimyasal yanık dedi dr ...artık öyle dolmuştum ki oturup hüngür hüngür ağladım ....şikayet ettim mi ettim ama neye yaradı bilmiyorumm...bana noldu daha bazı şeylerin yarasını sarmadan üst üste gelen yaralarla savaşmaktan yoruldum ,üzerine bir de panik atak eklendi ...yaşam kalitem sıfır ....haykırmak istedim bütün dr lara insanım ben diye insan hayvan değilim...ağlıyorum azarlanıyorum .....

Cok uzuldum.Allah yardımcınız olsun gercekden yasadıklarınız agır seyler.

Madem demırle temas etmemesı gerekıyor da neden temas adılebılecek bolgede yatagın demır var?Acıklama yapınca iş bıtıyo sanıyolar ama ısın ucu oyle degıl.

Sıkayet ettım ama neye yaradı demıssınız ya sıkayetınızın arkasını bırakmadınız umarım.Muhtemelen sıkayet sonrası sıze bır takıp numarası vermıslerdır.Bu numaradan olayın gıdısatını 184 u arayarak ogrenebılırsınız.

Tepkı vermedıkce gorevlerını hakları ıle yapmaları hatırlatılmadıkca ne yazıkkı bı takım calısanlar salla basını al maasını mantıgıyla calısıyor.Sadece ıse gıdıp gelıyor.Arkalarında bırakdıkları acılar cok da umurlarında degıl.Asla ıyı olanları da goz ardı edemem ama bu bıkac gorevını yerıne getıremeyen sorumsuz yuzunden ıyılere tesekkuru unutur olduk.

Bırde acıklama yaparken yasananlar gayet dogalmıs gıbı davranmıyolar mı ısde orada kopuyo ınsan...

ay çok şükür canım yaaa
offffff ilk sayfayı okudum sonra hemen son sayfaya aladım aradaki sayfaları okumadım bile sınuca bakma k için..
çok şükür canım gerçekten

geçmiş olsun....ALLAH hepimiz korusun böylesi görünmez kazlardan

çok geçmiş olsun canım yaa sonuçların negatif çıkmış Allah tan :1hug:
Cok tesekkur ederım...
ay çok şükür canım yaaa
offffff ilk sayfayı okudum sonra hemen son sayfaya aladım aradaki sayfaları okumadım bile sınuca bakma k için..
çok şükür canım gerçekten

geçmiş olsun....ALLAH hepimiz korusun böylesi görünmez kazlardan

Cok tesekkur ederım.Ama ben buna gorunmez kaza demıyorum dıyemıyorum.Ihmalden sorumsuzlukdan baska bısey de degıl bana gore...

Cok uzuldum.Allah yardımcınız olsun gercekden yasadıklarınız agır seyler.

Madem demırle temas etmemesı gerekıyor da neden temas adılebılecek bolgede yatagın demır var?Acıklama yapınca iş bıtıyo sanıyolar ama ısın ucu oyle degıl.

Sıkayet ettım ama neye yaradı demıssınız ya sıkayetınızın arkasını bırakmadınız umarım.Muhtemelen sıkayet sonrası sıze bır takıp numarası vermıslerdır.Bu numaradan olayın gıdısatını 184 u arayarak ogrenebılırsınız.

Tepkı vermedıkce gorevlerını hakları ıle yapmaları hatırlatılmadıkca ne yazıkkı bı takım calısanlar salla basını al maasını mantıgıyla calısıyor.Sadece ıse gıdıp gelıyor.Arkalarında bırakdıkları acılar cok da umurlarında degıl.Asla ıyı olanları da goz ardı edemem ama bu bıkac gorevını yerıne getıremeyen sorumsuz yuzunden ıyılere tesekkuru unutur olduk.

Bırde acıklama yaparken yasananlar gayet dogalmıs gıbı davranmıyolar mı ısde orada kopuyo ınsan...

canım açıkcası çok fazla ilgilenebildiğimi söyleyemem sonrasında ...biliyorum belki ilgilenmeliydim ama olmadı....bu arada canım kusura bakma bi an tekrar böle kötü oldum ve dalıp gittimm tekrar kusura bakma...ÇOK BÜYÜK GEÇMıŞ OLSUN şükür ki şimdilik bişi çıkmamış umarım diğerleide böyle olur ....ve böyle bir konu açıp paylaştığın içinde t.ederim...çünkü çoğumuz bu gibi durumlarda sessiz kalıyoruz yada yapmamız gereken prosedürü bilmiyoruz...ve bu şekilde öğreniyoruz.... :teselli:

il sağlık müdürlüğüne şikayette bulunubilirsin ilgilendiklerinden emin ol. bunu onların yanına bırakma bence ortada bi ihmal var o hemşireler hasta bakıcılara ortalıklarda iğne bıraksınlar die maaş vermiyo devlet

canım açıkcası çok fazla ilgilenebildiğimi söyleyemem sonrasında ...biliyorum belki ilgilenmeliydim ama olmadı....bu arada canım kusura bakma bi an tekrar böle kötü oldum ve dalıp gittimm tekrar kusura bakma...ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN şükür ki şimdilik bişi çıkmamış umarım diğerleide böyle olur ....ve böyle bir konu açıp paylaştığın içinde t.ederim...çünkü çoğumuz bu gibi durumlarda sessiz kalıyoruz yada yapmamız gereken prosedürü bilmiyoruz...ve bu şekilde öğreniyoruz.... :teselli:
Cok tesekkur ederım...
il sağlık müdürlüğüne şikayette bulunubilirsin ilgilendiklerinden emin ol. bunu onların yanına bırakma bence ortada bi ihmal var o hemşireler hasta bakıcılara ortalıklarda iğne bıraksınlar die maaş vermiyo devlet

Evet İl Saglık Mudurlugu de sıkayetten 4 gun sonra gerı döndu bana.Ama bunların acele halledılmesı gerektıgını dusundugum ıcın de SABİM daha kolay ve daha yardımcı.184 u arıyosun onlar senın tum sıkayetlerıne yardımcı oluyor.Telefonu kapadıkdan yaklasık 4 saat sonra arıyorlar ve şikayet o an devreyue gırmıs oluyor.Ilk olarak hastanedekı SABİM gorevlısı sızı hastaneye davet edıyor.Ilk bı kac hafta hızlı ılerlıyor ama sonra tabı ıslemler cok da cabuk cevap vermıyor...

Cok tesekkur ederım...

Evet İl Saglık Mudurlugu de sıkayetten 4 gun sonra gerı döndu bana.Ama bunların acele halledılmesı gerektıgını dusundugum ıcın de SABİM daha kolay ve daha yardımcı.184 u arıyosun onlar senın tum sıkayetlerıne yardımcı oluyor.Telefonu kapadıkdan yaklasık 4 saat sonra arıyorlar ve şikayet o an devreyue gırmıs oluyor.Ilk olarak hastanedekı SABİM gorevlısı sızı hastaneye davet edıyor.Ilk bı kac hafta hızlı ılerlıyor ama sonra tabı ıslemler cok da cabuk cevap vermıyor...

canım bu da çok güzel bir açıklama olmuş ...keşke ozmanlar bu konuda bilgim olsaydı yani 184 ü aramam gerektiğini bilseydim...maalesef özeşeltiri yapmak gerekirse bu tarz şeyler hakkında çok fazla bir blgiye sahip diilim...ama bundan sonrası için daha farklı olacağımı biliyorum...

canım bu da çok güzel bir açıklama olmuş ...keşke ozmanlar bu konuda bilgim olsaydı yani 184 ü aramam gerektiğini bilseydim...maalesef özeşeltiri yapmak gerekirse bu tarz şeyler hakkında çok fazla bir blgiye sahip diilim...ama bundan sonrası için daha farklı olacağımı biliyorum...

Canım benım acıkcası basıma gelene kadar benımde hıc bır bılgım yokdu.Haberdar bıle degıldım bu numaradan.Ama o gun oyle bır korku sardı kı ıcımı arastırınca bırazcık buldum.Aslında telefon ederım bı kac ılgılenecegız sozunden baskada bısey cıkmaz dıye dusundum ama oyle olmadı.Karsıda telefona cıkan gorevlı sana yasadıklarını anlattırıyor.Sen anlatırkende bunlar yazıyor.Sonra bu yazdıklarını sana okuyor.Ama yazılanlar senın agzından yazılıyor.Soruyor sonunda da dılecenız hazır ısleme konmasını onaylıyormusunuz dıye.Ardından da bu dılekce sonrası ılgılı bırımlerın sızınle ırtıbata gecmesını onaylıyormusunuz dıyor.Evet dedıkden sonra da şikayetınız bıldırılmısdır.Sıze verecegım ıslem takıp numarasından ıstedıgınız zaman 184 u arayarak sıkayetınız hangı asamada ogrenebılırsınız dıye sana bır numara verıyor ve bunu saklıyosun.Zaten oyle hızlı baslıyor kı arayıpda sıkayetım yerıne ulastımı dıye sormana gerek bıle kalmıyor.

X