- 21 Mayıs 2011
- 1.474
- 8
sanırım bahsettiğin hastaneyi biliyorum canım
kuzenimin 1,5 yaşındaki kızına iğne yaparken kolunu tutmadıkları için iğne kolunun diğer tarafından çıkmıştı!!
ve aynı çocuğa devamlı ishal halindeyken ve boğazında hiçbirşey yokken öksürük şurubu verip yollamışlardı!!
eniştem özel hastaneye götürünce virüs kaptığını öğrendiler ve 1 gece hastanede kaldı
düşün onlara güvensek öksürük şurubu içecek çocuk ve virüs ne kadar zarar verecek
ben eşimin sağlığını sıkıntıya soktuğu için bir hastaneyle feci kapıştım
öncelikle yapman gereken İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜne yazmak
onlar dilekçe ya da mail yoluyla şikayetini yazılı olarak istiyor hemen
detaylı olarak kronolojik olarak gerekirse sisimleri saatleri yazarak şikayette bulun
google'a il sağlık müdürlüğü yazdığında iletişim sayfasına girip e-maili bulabilirsin
ben hem mail attım hem de aynı gün telefon ettim başka bir yere yönlendirdiler
sonra hastaneye denetim yapmışlar
hastaneden savunma istemişler
tek katlı bir hastane "hastamız yanlış katta beklemiş" diye savunma yapmış düşünebiliyor musun
böyle abuk sabuk insanların eline sağlığımızı veriyoruz ya Allah'a emanetiz
sonra şikayetimvar.com, şikayetvar.com gibi sitelere yazabilirsin
o hastanenin bağlı olduğu semtin belediye başkanına yaz
ortalığı ayağa kaldır evladının sağlığını umursamamak neymiş görsünler, adresini internetten kolayca bulabilirsin (baskan@...bel.tr)
sağlık bakanlığına da yaz detaylı ve anlaşılır bir yazıyla
ama hepsinden önce il sağlık müdürlüğü
deli oldum!!
yardım istersen özelden yazabilirsin
evet evet zaten çocuk hastanesi sanırım birtane ver kahrolası yer..orda yattıgımız 4 gece boyunca okadar şikayet ediyolardıki ordaki insanlar doktorlardan hemşirelerden anlatamam..dedikelrini dinlicem canım bencede önce şikeyette bulunmak daha dogru..sitelerine bi bombarıman yapıcam zaten şikayet.comdan yapabilirim...uzakta oturmak elimi kolumu bagladı..ehliyetim olsa kimseye bakmazdım...