bir hastaneyle hesaplaşmak istiyorum..ama ne yapabilirim yardımcı olun kızlar

sanırım bahsettiğin hastaneyi biliyorum canım
kuzenimin 1,5 yaşındaki kızına iğne yaparken kolunu tutmadıkları için iğne kolunun diğer tarafından çıkmıştı!!
ve aynı çocuğa devamlı ishal halindeyken ve boğazında hiçbirşey yokken öksürük şurubu verip yollamışlardı!!
eniştem özel hastaneye götürünce virüs kaptığını öğrendiler ve 1 gece hastanede kaldı
düşün onlara güvensek öksürük şurubu içecek çocuk ve virüs ne kadar zarar verecek

ben eşimin sağlığını sıkıntıya soktuğu için bir hastaneyle feci kapıştım

öncelikle yapman gereken İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜne yazmak
onlar dilekçe ya da mail yoluyla şikayetini yazılı olarak istiyor hemen
detaylı olarak kronolojik olarak gerekirse sisimleri saatleri yazarak şikayette bulun
google'a il sağlık müdürlüğü yazdığında iletişim sayfasına girip e-maili bulabilirsin
ben hem mail attım hem de aynı gün telefon ettim başka bir yere yönlendirdiler
sonra hastaneye denetim yapmışlar
hastaneden savunma istemişler
tek katlı bir hastane "hastamız yanlış katta beklemiş" diye savunma yapmış düşünebiliyor musun
böyle abuk sabuk insanların eline sağlığımızı veriyoruz ya Allah'a emanetiz

sonra şikayetimvar.com, şikayetvar.com gibi sitelere yazabilirsin

o hastanenin bağlı olduğu semtin belediye başkanına yaz
ortalığı ayağa kaldır evladının sağlığını umursamamak neymiş görsünler, adresini internetten kolayca bulabilirsin (baskan@...bel.tr)

sağlık bakanlığına da yaz detaylı ve anlaşılır bir yazıyla

ama hepsinden önce il sağlık müdürlüğü

deli oldum!!
yardım istersen özelden yazabilirsin

evet evet zaten çocuk hastanesi sanırım birtane ver kahrolası yer..orda yattıgımız 4 gece boyunca okadar şikayet ediyolardıki ordaki insanlar doktorlardan hemşirelerden anlatamam..dedikelrini dinlicem canım bencede önce şikeyette bulunmak daha dogru..sitelerine bi bombarıman yapıcam zaten şikayet.comdan yapabilirim...uzakta oturmak elimi kolumu bagladı..ehliyetim olsa kimseye bakmazdım...

kızlar havaleden sonra bu beyinde baloncuk oluşurmuş buda 15 gün 1 ay içersinde belirlenmesi ve tedavi edilmesi gerekiyomuş geçkalındıgında sarah hastalıgına sebep olurmuş..bunun hakkında bilgisi olan varmı mesela biz geçmi kalmış oluyoruz..şimdi öğrenildiğinde bir faydası olurmuki inş kalmamıştır birşey yaaa.ama yarım saatte 2 defa nedemek offff of delircem...

kızlaaaar aradım sağlık bakanlıgını 185i ,yazdı dilekçemi bugün ellerine geçermiş:KK47:yarın allah izin verirse direk başhekim ve sonuç..duruma bağlı olarak kötü birşey varsa ona göre hareket edicez artık.ama içim rahatladı yemin ederim..

cnm sağlık bakanlığına yazı yaz internet üstünden. şikayet var .comada yaz bak bakalım neler oluyor inan işe yarıyor.

cnm sağlık bakanlığına yazı yaz internet üstünden. şikayet var .comada yaz bak bakalım neler oluyor inan işe yarıyor.

185 i aradım bayan dilekçeyi yazdı ve yolladı..yarın gittiğimizde onlar okumuş olurlarmış..ama şikayet var.coma yazıp yazmamakta tereddütteyim adımı soyadımı felan başka kimseler öğrensin istemiyorum başıma bişey gelirmi bilmemki korkarımben netten telefon numaralarımı vermeyii felan..sadece site sahiplerimi biliyoki acaba bilgin varmı tatlım..az önce üye oluyodum ama vazgeçtim sonra..

orayada yazdım hadi hayırlısı 2 taraftan bombardıman!...haberdar edilicekmişiz inş kötü birşeyi kalmamıştırda devam etmek zorunda kalmam yoksa kaldıysa birşeyi peşini bırakmıyacagım kesin..

Öncelikle çok geçmiş olsun aynı şeyleri bizde yaşadık.' 2 yaşındaki oğlum ateşli havale geçirdi 3 ay önce.Aynen sizin anlattığınız gibi oldu.Çok korktuk.Neyseki ben yanlız değildim annemde vardı yanımda ama çıldırdım resmen öldü sandım yavrum.Biz eeg çektirmedik.İnşallah bir daha tekrarlamaz.Şu an gayet iyi maşşallah.Bende birkaç hafta elimde dereceyle gezmiştim.Uyurken falan sık sık kontrol ediyordum.Bir müddet kendine gelemiyor insan.Allah bir daha yaşatmasın..

Canım benim çokkk çokkkkk geçmiş olsun..Yaşadıkların hiçte kolay bişi değil :KK50: Allah daha beterinden korusun yokluğunu göstermesin inşallaahhh.. Umarım birdaha tekrarlamaz hastalığı ve ciddi bir problem yoktur... Bence o iş bilmez çalışanlara veya hastaneye yapılması gereken herşeyi yapıp hakkını savunmalısın... Can bu yaa mal (eşya) değil ki!!! Zaten nefret ediyorum sağlık kurumlarında çalışanlardan..Hepsi o kadar odunlaşmış kiiii.. Alışmışlar herşeyi görmeye ama insanın halinden anlamaları lazım!!! ßu böyle gitmez cezalarını bi şekilde çekmeliler..Duacınız canım inş. tamamen iyileşir...

Önce Sağlık Müdürlüğüne şikayet dilekçesi yazman gerekiyor. Soruşturma açılma olasılığı var

Yaptığın ödemelerle ilgili bir sorun varsa SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine dilekçe verip incelemelerini isteyebilirsin.

Dava açmak istiyorsan hastaneye, başhekime, görevli doktor ve hemşirelere açabilirsin. Bir avukata danışmanda fayda var.

Geçmiş olsun.

Canım benim çokkk çokkkkk geçmiş olsun..Yaşadıkların hiçte kolay bişi değil :KK50: Allah daha beterinden korusun yokluğunu göstermesin inşallaahhh.. Umarım birdaha tekrarlamaz hastalığı ve ciddi bir problem yoktur... Bence o iş bilmez çalışanlara veya hastaneye yapılması gereken herşeyi yapıp hakkını savunmalısın... Can bu yaa mal (eşya) değil ki!!! Zaten nefret ediyorum sağlık kurumlarında çalışanlardan..Hepsi o kadar odunlaşmış kiiii.. Alışmışlar herşeyi görmeye ama insanın halinden anlamaları lazım!!! ßu böyle gitmez cezalarını bi şekilde çekmeliler..Duacınız canım inş. tamamen iyileşir...

keşke sağlık çalışanlarıyla ilgili yazdiklarınızı biraz daha düşünerek yazsaydınız..genelleme yapmasaydınız..nefret edebilirsiniz olumsuz şeyler yaşamış olabilirsiniz ama odunlaşmışlar diye hakarette bulunamazsınız..konu sahibi arkadaşa bunları yaşatanları kesinlikle savunmuyorum hakettikleri cezayı çeksinler ama işini hakkıyla yapan hekimleride bu statüde görerek hakaret etmeyin lütfen..keşke bizlerin yani sizin tabirinizle sağlık kurumlarında çalışan odunların ne şartlar altında çalıştığımızı üstümüzdeki baskıyı bilipte konuşsanız..daha dün gece siz sıcacık yatağınızda yatarken nöbet tutan hekim ve hemşire arkadaşim içip içip gelen sarhoşun tekinin saldırı ve küfürlerine maruz kaldı hemde ne için kayıt yapılırken hastadan kimlik istedikleri için..sabahtan beri bilmem kaç tane hasta baktığım için şuan ayaklarımın üzerine ağrıdan basamıyorum doğu bölgesinde eminimki sizin bir ay bile gelip yaşayamıyacağınız bi yerde günde yüz taneye yakın hasta bakarak çalışıyorum..ve emin olun ki bir çok meslektaşımda bu şartlar altında çalışıyor..ne için sizin ailenizin arkadaşlarınızın bu ülkede yaşayan diğer insanların sağlıklarına kavuşmaları için..mutlaka her sektörde çalışanlar gibi bizim içimizdende kötü olanlar çıkıyo onlara bende en az sizin kadar kızıyorum ama genel olarak nefretinizi ve hakaretinizi hakettiğimizi sanmıyorum..

185 i aradım bayan dilekçeyi yazdı ve yolladı..yarın gittiğimizde onlar okumuş olurlarmış..ama şikayet var.coma yazıp yazmamakta tereddütteyim adımı soyadımı felan başka kimseler öğrensin istemiyorum başıma bişey gelirmi bilmemki korkarımben netten telefon numaralarımı vermeyii felan..sadece site sahiplerimi biliyoki acaba bilgin varmı tatlım..az önce üye oluyodum ama vazgeçtim sonra..

adını soyadını yazma zaten beim de hesabım var aynı burdaki gibi nickname kullanıyorum
il sağlık müdürlüğüne yazdıysan birşeyler olmaya başlayacaktır zaten

keşke sağlık çalışanlarıyla ilgili yazdiklarınızı biraz daha düşünerek yazsaydınız..genelleme yapmasaydınız..nefret edebilirsiniz olumsuz şeyler yaşamış olabilirsiniz ama odunlaşmışlar diye hakarette bulunamazsınız..konu sahibi arkadaşa bunları yaşatanları kesinlikle savunmuyorum hakettikleri cezayı çeksinler ama işini hakkıyla yapan hekimleride bu statüde görerek hakaret etmeyin lütfen..keşke bizlerin yani sizin tabirinizle sağlık kurumlarında çalışan odunların ne şartlar altında çalıştığımızı üstümüzdeki baskıyı bilipte konuşsanız..daha dün gece siz sıcacık yatağınızda yatarken nöbet tutan hekim ve hemşire arkadaşim içip içip gelen sarhoşun tekinin saldırı ve küfürlerine maruz kaldı hemde ne için kayıt yapılırken hastadan kimlik istedikleri için..sabahtan beri bilmem kaç tane hasta baktığım için şuan ayaklarımın üzerine ağrıdan basamıyorum doğu bölgesinde eminimki sizin bir ay bile gelip yaşayamıyacağınız bi yerde günde yüz taneye yakın hasta bakarak çalışıyorum..ve emin olun ki bir çok meslektaşımda bu şartlar altında çalışıyor..ne için sizin ailenizin arkadaşlarınızın bu ülkede yaşayan diğer insanların sağlıklarına kavuşmaları için..mutlaka her sektörde çalışanlar gibi bizim içimizdende kötü olanlar çıkıyo onlara bende en az sizin kadar kızıyorum ama genel olarak nefretinizi ve hakaretinizi hakettiğimizi sanmıyorum..

Katılıyorum arkadaşım,hem de sonuna kadar,hiç tanımadığınız insanlardan neden nefret edip hakaret edersiniz ki,bem hiç bir meslektaşımdan "Şu hastalardan nefret ediyorum,odunlaşmışlar." vs gibi cümle duymadım.Eşim acilde sabaha kadar sarhoşuyla,uyuşturucu bağımlısıyla uğraşıyor.Bir uyuşturucu bağımlısı tarafından nöbetinde bıçaklı saldırıya uğradı,neden ona morfin yapmamış diye.Burada biz sağlık çalışanlarına yapılan yorumlar beni çok üzüyor.

bende şuan yaşadıklarımdan dolayı yoğun olarak sağlık çalışanlarına karşı bir nefret duyuyorum duymuyorum desem şimdi yalan olur ama,bak ben diğer özel hastaneyide methettim ilgilerini tedbirlerini yoğunluğa rağmen insan gibi davranmalarını hele doktorumuzun sanki kendi hısmıymış gibi gösterdiği tavırları ,ki bunu o doktorun tüm hastaları söyler.eminim sende gösterdiğin sabırla çabayla sevdiğim bu doktor kadar değerlisindir ve işinde iyisindir tatlım sen üzerine alınma sakın :KK3:

kızlar hastaneden öğlende geldik ve şuan 5 saattir uyuduğum için kafam bulanık resmen..gittik sabah erkenden başhekime çıktık durumu izah ettim..sizmiydiniz o bayan dedi evet dedim bendim bir tebessüm etti sonra kızıma baktı çok üzüldüm geçmiş olsun dedi..dün şikayetinizi alıp bugün burda göreceğimiz aklımıza gelmezdi dedi..ama bunu yapmak zorundayım çünkü kızımın sağlığı dedim..oradaki tanıdığım doktorlar ve sağlık çalışanlarından çok farklıydı..saolsun ilgilendi. o şikayetimi yoğunlaştırdığım bayan için okadar çok başkalarından şikayet almışki.ama bu birebirdi dedi kimse sağlık bakanlığına kadar şikayetini çıkarmamış..sonra konuştu işte,bu olay sağlık çalışanı 2 hemşire ve sorumsuz resepsiyon çalışanları dolayısıyla olmuş bunu sizde dile getirmişsiniz.doktorla görüşememişsiniz bile değilmi.bakın ben bugün bu durumdan çalışanları bilgilendirdim ve yazdığınız şikayette irtibata geçtiğiniz tüm insanlarla münakaşam oldu gereğini şimdilik yaptık ama eğer gerekirse şikayetin yoğunluğuyla o bayanı aramızdan ayırabiliriz.ama emin olun siz noroloji doktorumuzu tanıyıp muayene olabilseydiniz yaşadıklarınızı bir nebze unutur avunurdunuz..zaten sizden bu şikayet geldiğinden kızınızın tahliline bizzat baktırdım bir sorun olmadığı için benimde içim rahat..keşke bunlar olmasaydı ama yinede sorumsuzca davrananları diken üstünde tutuyoruz biz zaten dedi..tabi ben kızımda birşey kalmadığını herşeyin normal oldugunu duyunca çok sevindim.sonucu başhekimin elindeydi ve bana verirken,noroloji doktorumuz durumdan haberdar.dedi sonra anlaştık kızımında durumu iyi oldugu için fazla uzatmadım doktorun odasına gittik hemşiresiyle görüştüm tam yan odanın kapısındada o maluum bayan hastalarla konuşuyo.ama bir pısmış bir pışmış anlatamam..doktorun hemşiresi çok tatlı bir bayandı gözüme şöyle manalı bi bakış attı siz o ....nın annesimiziniz dedi evet dedim.büyük cesaret dedi..olması gerekiyodu dedim.doktor beyle görüşemedik zaten görüşmekte istemedim çünkü raporla kendi doktorumuza gitmeyi tercih ettik temiz olduğu için çok rahatım sıçramalarınında artık sebebinin bu olmadığını bilicem en azından beyin fonksiyonları çok normal.çocuk doktoruyla paylaşmamı gerekirse tekrar gelebileceğimi söylediler.zaten 5 ekime randevum var.gidermiyim gitmezmiyim allah bilir fakülteye gitmeyi tercih ederim..çok mutluydum bu gün resmen üzerimden koca bir fil kalktı..konuşmayı yeni yeni becerebilen kızımla anatoryuma gittik..koştura koştura reyonlara daldı üzerine 5 beden büyük gelicek tişörtü almış gelmiş -yediye anne yediye... arabada tahlil sonucu için kızıma hediye almayı önerdim babasına aklında kalmış yediyesini kendi seçti ve 5 beden büyük tişörtü bırakmadı inatla aldık mecburen..yaşadığım onca acı şeyden sonra düşünüyorumda ennn ama en ağırı kızımın havalesiydi herhalde..beni dahada güçlendirdi ve eski asi hayattan nefret eden habire şikayet eden beni bir kenara bıraktırıp herşeyin sevdiklerinden ve sağlığından ibaret oldugunu gösterdi.rabbime şükrediyorum her halimle mutlu kalabilmeyi bilmeyi öğrettiği için..yaşayan herkeze sabır versin sonra sağlık versin sonrada mutluluk...hepinizi öpüyorum:KK3:

Son düzenleme:
e yerinde olsam bunun şerefine şikayetimi geri alırdım kimsenin ekmeğiyle oynama boşver allah elbet cezasını verir kimsenin bedduasını alma

e yerinde olsam bunun şerefine şikayetimi geri alırdım kimsenin ekmeğiyle oynama boşver allah elbet cezasını verir kimsenin bedduasını alma

belki netten verdiğim şikayeti aldım diyelim ya 185i aradığım verdiğim şikayet nasıl alınırki bilemedim şimdi.ya zaten yapılcakları yapmışlar artık onlarda doktorlarının ve tahlilin temiz olması hatrına uzatmıyorlar.bakalım yapabileceğim birşey varmı..

Öncelikle çok geçmiş olsun her kelimeni okudum=( ben de hastanelerden çok çektim bu tür olaylardan.hepsinde de hakkımı aramaya çalıştım fakat bir yere varamadım.eger yapabilceksen gazeteye vermeni öneririm.bu etkili olabilir.

kızlar hastaneden öğlende geldik ve şuan 5 saattir uyuduğum için kafam bulanık resmen..gittik sabah erkenden başhekime çıktık durumu izah ettim..sizmiydiniz o bayan dedi evet dedim bendim bir tebessüm etti sonra kızıma baktı çok üzüldüm geçmiş olsun dedi..dün şikayetinizi alıp bugün burda göreceğimiz aklımıza gelmezdi dedi..ama bunu yapmak zorundayım çünkü kızımın sağlığı dedim..oradaki tanıdığım doktorlar ve sağlık çalışanlarından çok farklıydı..saolsun ilgilendi. o şikayetimi yoğunlaştırdığım bayan için okadar çok başkalarından şikayet almışki.ama bu birebirdi dedi kimse sağlık bakanlığına kadar şikayetini çıkarmamış..sonra konuştu işte,bu olay sağlık çalışanı 2 hemşire ve sorumsuz resepsiyon çalışanları dolayısıyla olmuş bunu sizde dile getirmişsiniz.doktorla görüşememişsiniz bile değilmi.bakın ben bugün bu durumdan çalışanları bilgilendirdim ve yazdığınız şikayette irtibata geçtiğiniz tüm insanlarla münakaşam oldu gereğini şimdilik yaptık ama eğer gerekirse şikayetin yoğunluğuyla o bayanı aramızdan ayırabiliriz.ama emin olun siz noroloji doktorumuzu tanıyıp muayene olabilseydiniz yaşadıklarınızı bir nebze unutur avunurdunuz..zaten sizden bu şikayet geldiğinden kızınızın tahliline bizzat baktırdım bir sorun olmadığı için benimde içim rahat..keşke bunlar olmasaydı ama yinede sorumsuzca davrananları diken üstünde tutuyoruz biz zaten dedi..tabi ben kızımda birşey kalmadığını herşeyin normal oldugunu duyunca çok sevindim.sonucu başhekimin elindeydi ve bana verirken,noroloji doktorumuz durumdan haberdar.dedi sonra anlaştık kızımında durumu iyi oldugu için fazla uzatmadım doktorun odasına gittik hemşiresiyle görüştüm tam yan odanın kapısındada o maluum bayan hastalarla konuşuyo.ama bir pısmış bir pışmış anlatamam..doktorun hemşiresi çok tatlı bir bayandı gözüme şöyle manalı bi bakış attı siz o ....nın annesimiziniz dedi evet dedim.büyük cesaret dedi..olması gerekiyodu dedim.doktor beyle görüşemedik zaten görüşmekte istemedim çünkü raporla kendi doktorumuza gitmeyi tercih ettik temiz olduğu için çok rahatım sıçramalarınında artık sebebinin bu olmadığını bilicem en azından beyin fonksiyonları çok normal.çocuk doktoruyla paylaşmamı gerekirse tekrar gelebileceğimi söylediler.zaten 5 ekime randevum var.gidermiyim gitmezmiyim allah bilir fakülteye gitmeyi tercih ederim..çok mutluydum bu gün resmen üzerimden koca bir fil kalktı..konuşmayı yeni yeni becerebilen kızımla anatoryuma gittik..koştura koştura reyonlara daldı üzerine 5 beden büyük gelicek tişörtü almış gelmiş -yediye anne yediye... arabada tahlil sonucu için kızıma hediye almayı önerdim babasına aklında kalmış yediyesini kendi seçti ve 5 beden büyük tişörtü bırakmadı inatla aldık mecburen..yaşadığım onca acı şeyden sonra düşünüyorumda ennn ama en ağırı kızımın havalesiydi herhalde..beni dahada güçlendirdi ve eski asi hayattan nefret eden habire şikayet eden beni bir kenara bıraktırıp herşeyin sevdiklerinden ve sağlığından ibaret oldugunu gösterdi.rabbime şükrediyorum her halimle mutlu kalabilmeyi bilmeyi öğrettiği için..yaşayan herkeze sabır versin sonra sağlık versin sonrada mutluluk...hepinizi öpüyorum:KK3:

çok çok sevindim canım..geçmiş olsun..allah bi daha yaşatmasın..tatlı kızını benim için öpersin..

Öncelikle çok geçmiş olsun her kelimeni okudum=( ben de hastanelerden çok çektim bu tür olaylardan.hepsinde de hakkımı aramaya çalıştım fakat bir yere varamadım.eger yapabilceksen gazeteye vermeni öneririm.bu etkili olabilir.

eğer kötü çıksaydı kızımın tahlili gazete değilde başlattığım soruşturmanın sonunuda getirirdim ama doktor ve başhekim hatrına kendini bilmez 2 hemşirenin günahını bu insanlardan çıkarmamaya karar verdim.hastaneye girince bir bebek gördüm daha yeni doğmuş kafası yarım el kadar görsen bir çare.küvezle götürüyorlardı biryere ama ne ağladım onu görünce halime şükrettim.bir oyana bakıyosun serumlu bi perişan çocuklar,öbür tarafta çaresiz muhtaç kalmış anneler.çok kötü oldum bu insanlarda benm gibi bi zamanlar onların tedavisine muhtaçlardı.sonuçta çocuk hastanesi ondan öte nereye gidebilirlerdiki...o yeni doğmuş heryerinde cihazlarla koca küvezde herşeyden habersizce uyuyan bebeği gördüm ve deymez dedim.deymez rabbimin bildiği birşey vardır ki bunları yaşatmıştır..allahım neleri var bir görseniz ağlamaktan içim gittiyaaa...biz bide kan uyuşmazlığı yaşıyoruz..kızımda birşey olmadığına şükredip oturmalıyım diyorum dahada kurcaladıkça başıma birşeyler daha gelicek ve ben artık kaldıramıcam..rabbim hak edenlerin mustahakını verir zaten

çok çok sevindim canım..geçmiş olsun..allah bi daha yaşatmasın..tatlı kızını benim için öpersin..

ah tatlııııım okadar mutlu oldumki bugünün sonunda şerefine 5 saat uyudum:KK1:ordaki çocukları görnce çaresizce umut bekleyen yardım bekleyen heleki bebekleeeeeer allahım sen şifalarını ver bırak dedim bu insanlar için bunca günahsıza kıyılmaz..günahları alınmaz vardır yaşananların bir hikmeti..senin bebeğin galiba avatardaki maşşallah allah annelere bağışlasın bu babalar var ya hiç anlamıyolar durumlarımızdan acaba onlara doğuttursakmı napsak sen hekimsin varmıdır çözümü:KK1:

X