• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğim gerçekleri duymaya ihtiyacım var..

Canımcım Bence en hayırlısı olmuş ?Sende artık silkelen ve kendine gel. artık önüne bak geçmişe değil canım
Giden gitmiştir artır,ve birdaha karşına çıksa bile artık geri dönmeyeceğni umarım.

Umarım karşıma bile çıkmaz, hiç bir zaman, mutlu olsun benden olabildiğince uzak olsun :kahve:

Allah yolunu da bahtını da açık etsin canım.sevgiler

gün gelecek adı bile aklına glemeyecek,gün gelcek bu yaptıklarına sözlerine güleceksin,ben bunları mı yapmışım diyeceksin..ama zaman işte.benimde wardı buna benzer bir ilişkim.çabaladıkça batan yiten giden...şimdi bak evliyim ve çok mutluyum tahmin edilmeyecek kadar.çok zman sonra farkettim kendi kompleksleri yüzündenmiş daha doğrusu onun itirafıydı.tahminim seninkininde buna benzer bir durum.umarım tekrar açtığın sayfada geriye dönmezsin..dönmeyeceğini tahmin ediyorum çünkü akıllı birisisin.hayat sana tüm güzellikleriyle gelsin.

Öncelikle merhaba okuldaşım : ))
Yazdıklarının hepsini okudum. Zor bir ilişki bu.. Aileler, sizin anlaşmazlıklarınız, onun yalanları derken iyice karışmış her şey. Ama bir şey anladım, o seni çok sevmiş ve senden aslında vazgeçememiş. Sen de onu aynı şekilde.. Yani aranızda aslında kopmaz bir bağ olmuş. En azından senin sevgin hala devam ediyor içinde bi yerlerde... Sana unut diyemem, eğer gerçek ve güçlü bir aşksa zaten unutamazsın. Onun için üzül, ağla da diyemem. Bu sana ve hayatına haksızlık olur. Sadece zamana bırakmalısın. Belki geçer, belki de kader sizi tekrar birleştirir... hayırlısını iste sadece....

En zor zamanlarımda dualarıma sığındım, Rabbimden yardım istedim, umarım bundan sonrada ikimiz içinde en hayırlısı olur,Rabbim gönlümdekini benim için hayırlı kılar, benim için hayırlı olanı gönlümdeki kılar geri döneceğini düşünmüyorum, sadece beni üzen ufak karşılaşmalar olabilir, onları dahi istemiyorum, bayram tebrikleri, yolda karşılaşmalar gibi, gücümü tam olarak toparlamak için tüm çabamı sarfedicem kaydirigubbakcemile4

Bencede yaptıklarına değmezmiş cnm iyiki ayrılmışımm diceksin daha önüne neler çıkarr

Canım sana tavsiyem, okuluna odaklan. Zaten yılan hikayesine dönmüş bir ilişkiden sana hayır gelmez. En güzel günlerin neden ağlamakla geçsin ki? Neden annenle bir çocuk yüzünden takışasın? Aşk vakti geldiğinde kapını çalar, herşeyi en özel ve en güzel şekilde yaşa. Seni hak edenle yaşa, anlatabildimmi...

Back