• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlayan komşu

Benim eşimdede var horlama. Uyku apnesi değil Muhtemelen alt katada gidiyordur ses.Ama alt kat yatak odası değil . Sorun benim yanında uyuyamamam.4 kez doktora gitti. Kortizon verdiklerinde geçti. 1 ay rahattım. Şimdi Yine aynı. Müzik dinleyim diyorun kulaklıkla son ses açıyorum bu sefer de müzik sesinden uyunmuyor.Artık başka odada yatıyorum.
bilemezsin ki komşununda doktora gidip gitmediğini.

İnsanlar sevişmesinmi 😀
Alt komşum 60’larında bir çift. Teyzem kahkahalar atarak sevişiyor. Değişik bir tarz, bir gün soracağım amca nasıl bir gıdıklama sendeki diye🤣🤣🤣
Yan komşum da haykıra haykıra yapıyor o işi, onlar bitirene kadar biz odayı terk ediyoruz.
Valla ben horlamayı tercih ederim, böylesi de hiç hoş değil. Skor tutmaktan yorulduk🤣🤣🤣🤣

bu kadarı artık çok özel hayata karışmak oluyor ama ya
yani benim kapıma gelse böyle bişey söylese komşum, hiç samimiyetim yoksa hele sopayla kovalarım herhalde :KK70:
siz kimden geldiğini bile bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla
tedavi açısından konuş falan demişler de komşuculuk varsa yapılır o tarz şeyler, hiç tanımadığın, muhabbetin olmayan insana da pardon ama gece çok fena horluyorsunuz, bize çok sağlıksız geldi acaba bununla alakalı hiç doktora gittiniz mi demek falan aşırı ters teper

şimdiki evlerin duvarları çok ince, Hele ki kat aralıkları, aman Allahım, adamın ve kadının herşeyi evimizin içinde....Yazık

Benim eşimdede var horlama. Uyku apnesi değil Muhtemelen alt katada gidiyordur ses.Ama alt kat yatak odası değil . Sorun benim yanında uyuyamamam.4 kez doktora gitti. Kortizon verdiklerinde geçti. 1 ay rahattım. Şimdi Yine aynı. Müzik dinleyim diyorun kulaklıkla son ses açıyorum bu sefer de müzik sesinden uyunmuyor.Artık başka odada yatıyorum.
bilemezsin ki komşununda doktora gidip gitmediğini.

Benim eşimde son 1 senedir horlamaya başlamıştı ve beni rahatsız ediyordu. Çözüm amacıyla uyku merkezine gitti, uyku apnesi olmadığını ama nefes problemi yaşadığı için (nefessiz kalma değil rahat alamama) makinayı kullanamaya başladı. 0 ses olmasının yanında çocukluğundan beri olan aşırı terleme falan hepsi bitti. Kısın pijama takımını yatarken giyemezdi terlediği için şortlu takımla yatardı günlük yastık kılıfı değiştirirdim ona rahat etsin diye. Merkezde 2 gece uyudu derin uykuya hiç geçememiş makinanız makinalı Full derin uykuda. Sabahları baya enerjik kalkıyor eskiden kalkınc bi 10 dk mal gibi oluyordu ben ikimize kahvaltı hazırlayıp işe hazırlanıp kendime öğle yemeği hazırlıyordum o kendine gelene kadar. Şimdi zıpkın gibi uyanıyor. Ben rahatsız oldum diye gitti ama hayat kalitesi inanılmaz arttı. Apne olmasa bile. Bence gitmediyse mutlaka gitsin bi uyku merkezine

Back
X