Merhaba arkadaslar ,merhaba ablalarım..
Ben 22 yaşındayım, hacettepe üniverstesinde okuyorum,hayata karşı hep sağlam durmaya çalışmış , bu güne kadar birsürü zorluğun üstesinden gelebilmiş bi insanım. Ama gelin görün ki, bi konuyu bi türlü halledemiyorum , tek becerebildiğim üstünü kapatmak , her defasında cok canım yanıyor ,aslında kapatmak için de çok fazla şey yapmıyorum..
Artık ne ben ne etrafımdakiler kabul etmek istesede hala bi erkeği çok seviyorum.Kısaca özetlemeye çalışırsam liseden arkadasımdı,05 yılında liseyi bitirdik lisedeyken aramızda bişeyler gelişmedi daha sonra ben ilk yıl yerleştim, o tekrar hazırlanırken biz çok sık görüşmeye başladık,gel gitler acabalar küçük tartışmalar yanlış anlaşılmalar sonunda geçen birsürü zamandan sonra '06 Eylül de görüşmeye başladık,bana duygularını anlattı o gün aslında ortak bi toplantı idi, lise arkadaslarımızla. Fakat bu sefer mutlaka konuşucam die gelmiş ve gümüş bi alyans almış, bana benimle bi ömür geçirmek istediğini sçyleyerek o yüzüğü parmağıma takıvermişti, bende sesimi cıkarmayarak ilk hatamı ilk gün yaptım. Oysa cok küçük oldugumuzu, hatalar yapıp birbirimizi koruyamayacagımızı sabretmemizi söylemeliydim, o alyansı almamalıydım..
Sonrasında şubat 07 ye kadar hersey sorunsuz gitti, dogru düzgün günlük tartışmalarımız dahi olmadı, fakat benim kaldığım yerle yasadıgım problemler sonucu derslerim kötü oldu, o 7 ay boyunca tek moral kaynağım oydu, o da kendi sebep oldu die düşünerek bana kıyamadığı için subatta benden ayrıldı, o günlerde beni çok üzmüştü, bana ailesinin beni istemediğini söyledi, sana bosuna güven veremem, sevgimden yapıyorum dedi cok üzüldüm çok ağladım ama sustum acımı gömdüm.. o günlerde tek hatam herseyi annemle ve arkadaslarımla paylaşmak oldu, tabi cok kızgın oldugum için hiç objektif davranmadım.
Daha sonra tam 3 ay sonra beni cok sevdiğini söyledi, bu arada bi ayrıntıyı es geçmemek istiyorum msjla ayrıldık msjla beni cok sevdigini söyledi arada sürekli msjlaştık ne okudugum şehre geldi ne geldiğimde beni gördü. 07 yazı cok karmasıktı, annem katiyen artık istemedeğini söylüyordu ama seviyordum elimde deil,yine önceleri annemi ezip kabul etmedim bu seferde hayattan kopuyordum, ruh gibi oluyordum annem daha cok celalleniyordu burdada hata yaptım biliyorum. Bu arada o hala üniye yerleşememişti, annesi rahatsızlandı bir yıl ona baktı, daha sonra tercih yapmadı, 06 girdiği sınavdan aldıgı puanı bana yalan söyledi, bölümü yokmuş meğer, netten tc kimlik nosunu bulup öss sayfasından öğrendim bu olay oldugunda ayrıydık iyki kurtulmuşum dedim ama hala kurtulamadım hala =/ yalan söylemesi beni yıkmıştı =/
En sonunda annemi yumuşatabildim derdimi anlatabildim ve biz 07 agustos da tekrar görüşmeye başladık, bu arada yaz boyu ne kdr terslersem tersliim bana msj atmayı sürdürdü, pes etmedi. İlk görüşmede bana şubatta aldığı saati getirmişti, birine vermemiş, kendi kullanmamış, sadece benim için saklamış, swatch marka cok güzel bi saatti. herseyi silip atıp yepyeni bi başlangıç yaptık..
Fakat cok zor bi yıl bizi bekliyordu, tercih yapmak istemedi yeniden hazırlanıcam dedi, ankaraya gelicem dedi, bu bir yıl içinde cok az görüştük,beni görünce etkilendiğini, derslere odaklanamadığını söyledi, hep özürler diledi, fakat ben hayata tutunamadım, üzgündüm, özlüyordum, benim üzgün halimi gördükçe annem beni yedi bitirdi, bu sefer ben kavga cıkardım, ilişkimi cok yıprattım.En son yıl sonunda gecen yıl mayıs ayında bana yalan söylediğini , öss bittikten 4 gün sonra öğrendim, onunla gezme planları yaparken, memleketime döneceğim gün. o kdr kötü oldumki cok kötü azarladım, cok agır konustum , haklıyken haksız oldum ve ayrıldım. oda bişey demedi.. ve gecen yıl hazirandan beri ayrıyız , bu süre içinde cok görüştük, oda msjlarını kesmedi bende. en son ben herseyi anlatan bi mail attım ve onu cok sevdiğimi söyledim yoksa içimi dökmeden rahatlayamayacaktım. bana beni cok üzdüğünü ve korktugunu istemediğini söyledi ben de o zmn hiçbi şekilde görüşmeyelim dedim kabul etti fakat o günden sonra kandilde msj attı. Ne benimle ne bensiz artık karşımdaki bambaşka bi insan benim aklımdaki bambaşka. cok sinirleniyorum
klava:
Az önce facebook açtığını farkettim ilişkisi var olarak işaretlemiş başım döndü az kalsın yığılıyordum gözlerim karardı bu benim kendime ettiğim artık artık salak olan benim :1closedeyes:
İşte böyle cok uzun yazdım ama affedin okumak zorunda bile değilsiniz ki