Bildiğim gerçekleri duymaya ihtiyacım var..

Esila_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
476
0
0
Ankara
Merhaba arkadaslar ,merhaba ablalarım..

Ben 22 yaşındayım, hacettepe üniverstesinde okuyorum,hayata karşı hep sağlam durmaya çalışmış , bu güne kadar birsürü zorluğun üstesinden gelebilmiş bi insanım. Ama gelin görün ki, bi konuyu bi türlü halledemiyorum , tek becerebildiğim üstünü kapatmak , her defasında cok canım yanıyor ,aslında kapatmak için de çok fazla şey yapmıyorum..

Artık ne ben ne etrafımdakiler kabul etmek istesede hala bi erkeği çok seviyorum.Kısaca özetlemeye çalışırsam liseden arkadasımdı,05 yılında liseyi bitirdik lisedeyken aramızda bişeyler gelişmedi daha sonra ben ilk yıl yerleştim, o tekrar hazırlanırken biz çok sık görüşmeye başladık,gel gitler acabalar küçük tartışmalar yanlış anlaşılmalar sonunda geçen birsürü zamandan sonra '06 Eylül de görüşmeye başladık,bana duygularını anlattı o gün aslında ortak bi toplantı idi, lise arkadaslarımızla. Fakat bu sefer mutlaka konuşucam die gelmiş ve gümüş bi alyans almış, bana benimle bi ömür geçirmek istediğini sçyleyerek o yüzüğü parmağıma takıvermişti, bende sesimi cıkarmayarak ilk hatamı ilk gün yaptım. Oysa cok küçük oldugumuzu, hatalar yapıp birbirimizi koruyamayacagımızı sabretmemizi söylemeliydim, o alyansı almamalıydım..
Sonrasında şubat 07 ye kadar hersey sorunsuz gitti, dogru düzgün günlük tartışmalarımız dahi olmadı, fakat benim kaldığım yerle yasadıgım problemler sonucu derslerim kötü oldu, o 7 ay boyunca tek moral kaynağım oydu, o da kendi sebep oldu die düşünerek bana kıyamadığı için subatta benden ayrıldı, o günlerde beni çok üzmüştü, bana ailesinin beni istemediğini söyledi, sana bosuna güven veremem, sevgimden yapıyorum dedi cok üzüldüm çok ağladım ama sustum acımı gömdüm.. o günlerde tek hatam herseyi annemle ve arkadaslarımla paylaşmak oldu, tabi cok kızgın oldugum için hiç objektif davranmadım.
Daha sonra tam 3 ay sonra beni cok sevdiğini söyledi, bu arada bi ayrıntıyı es geçmemek istiyorum msjla ayrıldık msjla beni cok sevdigini söyledi arada sürekli msjlaştık ne okudugum şehre geldi ne geldiğimde beni gördü. 07 yazı cok karmasıktı, annem katiyen artık istemedeğini söylüyordu ama seviyordum elimde deil,yine önceleri annemi ezip kabul etmedim bu seferde hayattan kopuyordum, ruh gibi oluyordum annem daha cok celalleniyordu burdada hata yaptım biliyorum. Bu arada o hala üniye yerleşememişti, annesi rahatsızlandı bir yıl ona baktı, daha sonra tercih yapmadı, 06 girdiği sınavdan aldıgı puanı bana yalan söyledi, bölümü yokmuş meğer, netten tc kimlik nosunu bulup öss sayfasından öğrendim bu olay oldugunda ayrıydık iyki kurtulmuşum dedim ama hala kurtulamadım hala =/ yalan söylemesi beni yıkmıştı =/

En sonunda annemi yumuşatabildim derdimi anlatabildim ve biz 07 agustos da tekrar görüşmeye başladık, bu arada yaz boyu ne kdr terslersem tersliim bana msj atmayı sürdürdü, pes etmedi. İlk görüşmede bana şubatta aldığı saati getirmişti, birine vermemiş, kendi kullanmamış, sadece benim için saklamış, swatch marka cok güzel bi saatti. herseyi silip atıp yepyeni bi başlangıç yaptık..

Fakat cok zor bi yıl bizi bekliyordu, tercih yapmak istemedi yeniden hazırlanıcam dedi, ankaraya gelicem dedi, bu bir yıl içinde cok az görüştük,beni görünce etkilendiğini, derslere odaklanamadığını söyledi, hep özürler diledi, fakat ben hayata tutunamadım, üzgündüm, özlüyordum, benim üzgün halimi gördükçe annem beni yedi bitirdi, bu sefer ben kavga cıkardım, ilişkimi cok yıprattım.En son yıl sonunda gecen yıl mayıs ayında bana yalan söylediğini , öss bittikten 4 gün sonra öğrendim, onunla gezme planları yaparken, memleketime döneceğim gün. o kdr kötü oldumki cok kötü azarladım, cok agır konustum , haklıyken haksız oldum ve ayrıldım. oda bişey demedi.. ve gecen yıl hazirandan beri ayrıyız , bu süre içinde cok görüştük, oda msjlarını kesmedi bende. en son ben herseyi anlatan bi mail attım ve onu cok sevdiğimi söyledim yoksa içimi dökmeden rahatlayamayacaktım. bana beni cok üzdüğünü ve korktugunu istemediğini söyledi ben de o zmn hiçbi şekilde görüşmeyelim dedim kabul etti fakat o günden sonra kandilde msj attı. Ne benimle ne bensiz artık karşımdaki bambaşka bi insan benim aklımdaki bambaşka. cok sinirleniyorum klava:

Az önce facebook açtığını farkettim ilişkisi var olarak işaretlemiş başım döndü az kalsın yığılıyordum gözlerim karardı bu benim kendime ettiğim artık artık salak olan benim :1closedeyes:

İşte böyle cok uzun yazdım ama affedin okumak zorunda bile değilsiniz ki

Gelecegı parlak bır kızsın senı süreklı üzen ve sadece mesajlarla kırk yılda bir gorüsmelerle ilerleyen bir ilişki için kendine bunu yapmana değer mi?
bir kere yalan söylüyorsa bir insanın arkasında durmamalısın. ne kendin için ne de ailen için. hak etmiyor demektir.
ikincisi ise sana çok değer verdiğini çok kıymet verdiğini söyleyip de okuduğun yere gelmemesi oss ye adam gibi hazırlanmaması ikiniz için ortak bir gelecek düşünmediğini gösteriyor.
bahaneler bahaneler bahaneler.. sakın bunlara kanma güzelim.. erkek milleti bahanelerle ömrünü çürütür insanın..
annen sarıl arkadaşlarına görüş ama ortak arkadaşlarınızla değil.. bir kursa yazıl.. hayatını yeniden şekillendir.. asla vazgeçme hayattan..
seni mutlu edecek ve senın de onu mutlu edeceğin ailene yakışır sana yakışır bir insan elbette karşına çıkacaktır.
bu olay ise sana büyük bir öğretmen olur hayat boyu..
bence önüne bak derim.. ve sakın kendini hırpalama üzme..

hepsini okudum ve üzüldüm ne yapmak istediğini bilmeyen bir adam varmıs karsınızda bence iyiki ilişkiniz bitmiş diyorum sanırım devamı gelseydi bu ilişkinin siz cok yorgun düşerdiniz bittiğine sevinin

canım ne yapacagını bilemeyen biriyle ugrasmak cok zor..seni yıpratmaya hakkı yok.hayırlısı olmus yoksa ilerde cok daha üzerdi seni.

Öyle karışıkki hala kafam, bu arada çok uzun zaman geçti aradan ben de cok değiştim ztn artık onunla mutlu olamayacağımı biliyorum ben bi kere ayakta kaldım bi kere mutlu oldum onsuzluğu öğrendim aslında ben kendimle barışamıyorum, yaptığım hataları düzelteceğime inanmıyorum ayrıca etrafıma baktığımda bi çok konuda ona saygım artıyor sonra aklıma yazdığım ilk cümle geliyor bi girdaptayım o değişti ben değiştim hala neyi kurcalıyorum
yarın liseden arkadaslarımla iftar a gideceğiz hiç gitmek istemiyorum tüm motivasyonum dağıldı
ama gidip, hiç bişey olmamış gibi güzel vakit geçirmeliyim
gelmeyecek bu arada =)

sana bir abla tavsiyesi iyikide bitmiş,devam etseydi daha çok üzülürdün..unutmaya çalış sen geleceğine bak..seni hak etmiyordu..

çok teşekkür ederim yorumlarınız için, artık her ne olursa olsun düşünmemeliyim
Ben ztn her zaman şükrettim , cidden kurtuldum herseyin farkındayım
ama gelecege güvenim yok, kendimle aslında derdim ,ben zayıfladığımda güçsüzleştiğimde aklıma ilk gelen o

seni anliyorum benim kiziminda buna benzer bir sorunu var aklima geldikce deli oluyorum..kizim kusura bakmada sen delimisin ne diye sana kiymet vermeyen birine bel bagliyorsun,gencsin aklini basina topla o adami unut gelecegine bak..anneni uzme sen okulunu bitirmissin ama hayat okulunda daha gorecegin cok dersler var,anneni dinle donup arkana bile bakma,oyleleri ellerinde birisini tutmak isterler gezer tozar eglenir geri doner cunki iyi biliyorki arkada biraktigini kandirabilirler,kimbilir seni nasil guzel insan bekliyor yillarini bosuna heba etme,bosuna kismetlerinide tepme:mymeka:

Belki kızacaksınız ama,ben onun kendince beni sevdiğini,koruduğunu, düşündüğünü, saygı duyduğunu düşünüyorum. ama yeterli olmadı, yaşanan olaylar bizi bu noktaya getirdi,ben onunda kötü olmasını, mutsuz olmasını istemem.
Bakın lafta ne güzel özetliyorum, çözümlüyorum ama ertesi gün yine aynı. Bu çelişkiden sıkıldım kendime laf anlatmam lazım artık yazık gecelerime günlerime. Birazcık sabır sadece..
Bu arada annemi asla üzmem hele bitmiş gitmiş bi insan için asla bişeyleri dile vurmam ama onun bi anne oldugunu ve beni korumak istediğini düşünerek artık daha temkinli olacağım

olayın hepsini okudum.sana yazık derim,takma bir hiç ugruna degmez.giden gitmiştir gittigi anda bitmiştir,biz gideni degil giden bizi kaybetmiştirrr.:umursamaz:

neden böyle yaz boz tahtasına dönmüş ilişkiye son vermekde bu kadar zorlandınki..tamam sveiyor olabilirsin ama seviyosun diye de geldi tamam,gidiyo iyi peki demen gerekmiyoki..her defaasında neden devam etmişsin? bence sil artık ve gelsede hayır de..kendine başka bi hayat kur,yalancı ve tutarsız adamla hayat geçmez..

arkadaşlarında dediği gibi geleceğini düşünmeyen ne istediğini bilmeyen biriyle mutlu olmak çok zor bence sen artık kendi önüne bakmalısın kendini düşünmelisin sana gerçekten değer verseydi seni görmeye gelirdi okuduğun şehre veya kendi çok çalışıp bi okul kazanıp meslek sahibi olabilirdi ilerisini düşünseydi sadece sevmek yeterli olmuyo bazen hayatın gerçekleriyle yüzleşmek gerekiyo.allah karşına istediğin gibi birini çıkarsın ve sonunda üzülen sen olmayasın..

Kendine, geleceğe güvenmemek ne demek?
Yaşanması gerekiyordu yaşandı ve bitti diyeceksin....
Karşına başka dünyaların çıkmasına izin ver.
Önyargılı davranma, her zayıf düştüğünde onu düşünmen aciz olduğunu, ona ihtiyacın olduğunu göstermez canım. Çünkü herkes bunu ister, destek arar kendine....
En yakın zamanda sana uygun birini bulman dileğiyle....

Bence de kurtulduğuna şükretmelisin...
İlerde onun kafandan tamamen sildiğin de ne demek istediğimiz çok daha iyi anlayacaksın....
Hayatın da mutluluklar....

canım zor zamanlar geçirmişsin... çok sevmişsin ; sevilmişsin de ama olması gerektiği gibi değil belki... sen hayatta nereye gideceğini biliyorsun ve o yolda ilerlemeye devam ediyorsun... her ne kadar yüreğinde başka bir hüzün olsa da bu yolda devam etmelisin ve ediyorsun da... hepimizin içinde fırtınalar eser zaman zaman ama dışımız başka söyler... önemli olan fırtınanın dineceğine inanmak...

bence sen de şuna inan bu ilişkide yaşaman gerken herşeyi yaşamışsın... güzel anılar da ; acılar da ; karmaşıklıklar; kırgınlıklar; pişmanlıklar ; özlemler ; kavuşmalar ; yeni başlangıçlar vs... ama hepsini yaşamışsan artık son bir şey kalmış içinde de bitişine izin vermen gerek...

normaldir hayatına devam ederken ansızın birşeyin sana onu hatırlatıp canını yakması... bunları normal karşıla ve bir girdapta olduğunu düşünme... kurtulamayacağını düşünme... önce buna inan ...

dilerim karşına olması gerektiği gibi sevecek ve sevebileceğin biri çıkar en doğru zamanda...

sen sadece kendine olan inancını yitirme... yerimseniben

bak çok güzel bir üniversitede okuyorsun kafanı yorma bunlara seninle ilgilenen insanlara yönel arkadaşlarınla vakit harca bunar seni biraz olsun rahatlatır sadece zamana ihtiyacın var

beni bir abla olarak görürsen eğer sana diyeceğim; iyi olmuş ta başka bir ilişkiye girmiş arkadaşın...
yoksa hala kendini onun için yıpratıyor olacaktın...
seni hakeden, senin ayarında, haydi onları da geçtim adam gibi adam için ağlaa...tırıvırı için değil...
Hakkında hayırlısı olsun

Tüm yorumları tek tek okudum çok çok teşekkür ederim a.s.
Hepsi çok iyi geldi, ztn cok uzuun süreçlerden geçtim biraz daha gayretle tamamen sileceğim.
Şu an ünivde okuyor, 1 yıldır,farklı bi şehirde gayet iyi istediği yerlerden birinde.Küçük Böcük her şey yaşandı artık dediğin gibi bitmesine izin vermeliyim,şu dönem de çok boş kalmamak, yeni uğraşlar bulmak bana çok iyi gelicek beni aslında daha çok sıkan hayatımdaki farklı insanlar farklı gelişmeler oldu, şu an daha net düşünebiliyorum a.s
İnş tekrar buraya yolum düşmez , hatta hiçbirimizin düşmez tekrar teşekkür ederim beni düşünerek msjlar yazdığınız için :1hug:

canım benim çok güzel bir ünv kazanmışsın yaşında çok küçük zaten ilşkide yıpranmış sen en iyisi derslerine odaklan zaten karşına seveceğin biri muhakkak çıkacaktır herşeyin başlagıç noktası o değil belki bir süre acı çekersin ama eninde sonda unutursun.

Galiba yaptığım en büyük hata bu, herşeyin başlangıç noktası sanmam, öyle bi hale getirmişimki artık :bbo:
Ben geçen süre içinde bazı konularda farklı düşünmeye başladım, beklentilerim değişti, yaşamımda olmazsa olmazlarım değişti,asla onunla yaşamak istediğim hayatı yaşayamam diyordum hatta ona karşı cok net düşünebiliyordum, üzüntüm dinmişti, sonradan ne olduysa oldu bişeyler tekrar canlandı, o günleri hatırladım, tekrar başarabilirim, bu sefer geri dönüşü olmayacak şekilde a.s
İyki yazıp içimi dökmüşüm ablalarım,şu an çok çok daha rahatım cok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…