Bıktım..

Çocuğa çok acıdım. Karşı tarafı bilmem, onlarla ilgili söylediklerinizde haklı olsanız da sizin sahsi olarak biraz psikolojik sorunlarınız var gibime geliyor, yani olaylar bu kadar da büyütülmez. Hava soğuk ise soğuk; bebeğiniz varsa var herkesin bebeği var. Hava koşullarına karşı tedbir alınıyor ve öyle gidiliyor aile ziyaretine. Bebek ağlıyor mu? her bebek ağlar. Histeri krizlerine girerek olayı cinayet boyutuna getirmeniz yanlış. bakın sizi yargılıyormuş gibi görünmek istemem ama sizin epey bir içiniz dolmuş. Çocuğunuzun hatırına bir psikolojik destek alın derim.

Okurken kızınız en az 4/5 yaşında olmalı dşye düşündüm ama 4 aylıkmış büyük saçmalamışsınız 4 aylık bebeğin dünyası annesidir o sizinle çöplükte kalsa gene mutlu olur sizin ona verdiğiniz enerji önemli yani bir yeri benimsememesi falan mümkün değil bunu kimseye söylemeyin size gülerler
Diğer tarafdan şiddet erkekden gelirse kötü kadından gelirse olabilir diyemeyiz size sayısız vuran kendini kaybedip boğazınıza çöken eşiniz olsa darp raporu ve uzaklaştırmayı ya almış olurdunuz ya da neden almıyorsun sorusuyla yıkılırdı burası
Son olarak küsüp gitmiş kendi kendine de geri gelmişsiniz yani ne oldu? Kendi gelen gelincik ne incik ister ne boncuk bir ağırlığınız kalmadı
Terapi alın diyorum naçizane çünkü üzgünüm ama birisinin bunu size söylemesi gerek HAKSIZSINIZ

Evet sinirim yeni geçti.. ve haksız oldugumu gördüm dün görümcemle konustuk annesı babası bana nasılsa gorumceme de aynı davranıyor yanı gıtmezler aramazlar onemlı ıslerınde yanlarında yoklar. Beni aradıgı gibi kızını da arıyormus her fırsatta torunları getır ozledık dıye o an utandım evet zamanında belkı benım ıcın cabalamadılar gelın oldum ama ne arandım ne gel dıyen olmadı bebek dogunca bu aramalar cagırmalar olunca kıskandım mı yok ıcıme attıklarım gun yuzune mı cıktı bılmıyorum gıtmek hıc ıstemedım. Aslında belkı gıtsem gelsem onlar aramadan anneme gıder gıtsem yakınlasıcaz bu sacma on yargım mı dıyım kırgınlıgım mı dıyım gecıcek.
Burada bır arkadas demıstı esının bu ılgı hosuna gıdıyor dıye sanırım dogru tespit bu onun hosuna gıdıyor gıtmek ıstıyor o gelmese bıle benım gıtmemı beklıyor cunku ona gore bu aramalar onun ıcın buyuk bır adımı ıfade edıyor.
zaten ayrı yatıyoruz evde tek kelıme konusmuyoruz konussa da atıyorum cocuk senı ıstıyor vs cumle kuran benım o bırsey demeden dedıgım neyse yapıyor. Dün gece yanına gıttım sadece ızledım ne yapacagımı bılemedım ozur dılesem annemı arayıp kızını gel al dedı oraya gıdınce sozde bızı almaya gelınce tavrı halı gozumun onunden gıtmıyor. Ondan özür beklemem yersiz çünkü o sadece annemı aradı bana aıleme hakaret etmedı aksıne annesıne babasına ona kufurler savuran kendını bıtıren bendım. Aslında çok sabırlı ve nasıl desem kötülük edene bile gül uzatan bır yapıdaydım ama 2 senede yasadıgım hersey benı bu hale getırdı cok degıstım fevrı sıvrı dıllı dılıyle kalp kıran bırı oldum.

Haksız oldugumu kabul edıyorum ama sımdı ne yapmalıyım bılmıyorum o benı konusturmuyor dun aksam denedım susturdu mesaj atsam herseyı anlatsam dıyorum o da çözüm değil gibi şuan belkı de kendımı en ıyı mesajda ıfade edebılırım

Boşanmak istemiyorum herşeyi düzeltmek istiyorum. Ailesini ben sevsemde sevmesemde kızım görsün sevsin yabancı kalmasın ıstıyorum. Bana bir akıl verin

Reactions: H M
Bakın 2 senede yaşadıklarımdan birikti vs demişsiniz ama aile size birşey yapmamış ne iyi ne de kötü. Evlenmeden önce eşinizde zaten size bunu belirtmiş sizde kabul etmişsiniz. Yani 2 senede biriktirdipinizde de haksızsınız. Kimse size bir şey vaadetmemiş kandırmamış.
Eşinizle ilişkinize gelince de bence sustursa dahi konuşmaya devam ederek yaptığınızın yanlış olduğunu kabul ettiğinizi ve lohusalıktan hala çıkamamış olma ihtimaliniz olduğunu çünkü öfke kontrolünüzü kaybettiğinizi belirtim psikolojik destek alacağınızı belirtip özür dileyin. Konuşöa normale döndüğünde yada aranız ısınmaya başladığında da kavga ettiğinizde aranızda çözmeniz gerektiğini annenizi aramak yerine kendisinin o evden çıkması gerektiğini söylemenizi de kesinlikle rica ediyorum. Sizi geçtim o çocuğun bir düzeni var onu bozmaya kimsenin hakkı yok.
Destek alın ve problemlerinizi aşmaya çalışın. Çocuk olunca evlilikler başka boyuta geçiyor eşe tahammül azalıyor çünkü bğtğn sabrı evladımız alıyor eşe bir şey kalmıyor. 2 seneye evladınızla düzeninizi oturtup aile olöaya alışırsınız. Bizde öyle oldu.
Birbirinize saygınızı geri kazanmanızı dilerim.

Esiniz sonucta buyuk olgunluk gostermis. Yaptiklariniz karşisinda..
Mutlaka kendinizi anlatin buna firsat kollayin.
Mesajla cok hallolunmaz ama şöyle yapin
Sevdiginizi ve bazi hareketlerinizden pişmanlik duydugunuzu dile getirin konusmak istediginizi soyleyin israr edin.
Karşisina otrup konuşmak istediģinizj dile getirin.

Ben gitmek istemıoyorum dedıgımde yıne kavga edıyoruz tamam sen gelme ben gıderım demıyor kı alıp cocugu kacırır gıbı goturme derdıne dusuyor.
4 aylık bebeği nereye kadar götürebilir sizce aklınız alıyor mu??? Alıp gitseydi. Gideceğinizi bildiği için böyle yapıyor. Muhtemelen yolun yarısında dönecekti. Sizin hatanız büyük. Değer görmediğiniz yerden değer beklemeseydiniz keşke. Ayrıca bence ailenin seni sevmemesinden daha kötü bişey varsa bunu dışardan birinin onaylaması.

Kiz sen delirdin mi ne bebeği ne kendini öldürmesi? Aşkım işini bileceksin ise gitmeyeceksin. Aradı çağırdı mı? Komşum geldi gelemiyorum ,annem hasta onun yanına gidiyorum , ben çok hastayım kalkamıyorum toplanayim getiririm diyeceksin . Babam öldü yalanda mı öldü diye bir laf var . Evlendikten sonra bütün erkeklerler kıymetli oluyor zaten . Kocanın o lafları da sinirle söylediğini varsayıyorum. Sende sinirine çok yenilme eğer kocan senin boğazını sıksaydı ne olurdu birde onu düşün. SAKINLES

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…