Bıktım :(

Arabistanda zaten straplezleri giyemiyeceğine göre sorun yok gibi
Toparlayıcı sütyen giy doktor da sütün bol olur diyomuş maşallah kibele gibisin demek

85-90 gibi ölçüler göğüs sırt çevresi ölçüsüdür, siz cup’ınızı bilmiyorsunuz sanırım. C cup giyiyorsanız D cup deneyin.

Yazmazsam gerçekten uyuyamam.
Konu sahibesi hanım
Bende 163 boyunda 55 kilo bir genç kızım ve memem yoooooookkkkk!!!!
Bende slikon düşünüyorum
Buradan sana olan var olmayan var kıskanırlar şarkısını itaaf ediyorum.

Bence ölçü eğer toparlayıcı giymiyorsanız çok sıkıntılı degil gibi. Ben de çok büyük sanıyordum kilo verdim filan ama ancak doğru sütyeni bulunca soruna çözüm buldum. Öncelikle toparlayıcı olanından alın bu cup ları tek tek deneyin. En uygunu oluncaya kadar bakın. Biraz pahalı olur ama ben genelde boyner ya da ykm iç çamarı bölümünde deneye deneye alıyorum çeşit oluyor. Yani aynı numara bile değişik markalarda farklı durabiliyor. Sağolsun oradaki görevliler de çok ilgileniyor. En son 85-90 dediğim ölçü toparlayıcılı sütyenle 70D oldu.

O değilde doktorun dediğine takıldım bunu nasıl bı doktor der çok garip doğrusu bu buyuklerin uydurmasyonudur çünkü benim gogusum çok küçük senin sütün olmaz mama ver bu çocuğa diye deli etmislerdi beni zira oğlum iki yaşına girecek maşallah sütüm hala doluyor taşıyor alakası bile yok büyük göğüs ille sütle dolacak küçüğün olmayacak ne saçma bunu diyen doktorun mesleğinden şüphe ederim

Boy-kilo hemen hemen aynıyız 75C kullanıyorum normal görünüyor ..Sen kap ölçüsüz sütyenlerden bahediyorsan onlar genelde B oluyor ama yine de 85b büyük değil ..
İkincisi büyük meme =çok süt aşırı derecede saçma bir inanış..
Hatta küçük memenin daha sütlü olduğu söylenir(bu bana daha mantıklı geliyor aslında)

Bi arabistan lafı döndü ama ordanstraplez niye giyemiyor onu anlamadım .Arap kadınların evlerinde de sokakta gezdiği gibi giyindiğini düşünmüyorsunuz heralde..Çarşaf çıkınca fazlaca cüretkarlar emin olun..

Bi de 1.63 boyla hostes olunabiliyor mu?

Arabistanda Evde kocasına straplez giycekse neden dediği gibi olmayan göğüslerine takılsınki
küçük olmasını istesin
Konu sahibinin hiç bi konusu ve söylediği mantıklı değil

Once beden isini duxeltin bence. 85-90 dediginiz sirtinizin olcusu, onemli olan cup olcusu. 45 kiloyken 80D kullaniyordum ben ki bence kiymetinin bilinmesi gereken bir ozellik suan hamileyim 85E oldum. annem kucultme ameliyati oldu 50 yasindayken, o gayet memnun ama ben kucultturmeyi dusunmuyorum. Bence kucultmeyin sonra cok ararsiniz

Memenizi küçültmeyin biraz kilo alın daha mantıklı.55 kg olduğunuz için memeniz size büyük görünüyor çünkü çok zayıfsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…