Cupta C buçuktan DMeme değil, memlüklü sultanlığı mübarek, hey maşallah
bibi alemsinBencede orda yaptırsın malum oralarda estetik moda :) arabistana gitmeye karar verdimi gerçekten meminkto altları pişecek hep
Bence debibi alemsin
85 arabistanda bile pismez
Arkadaşlar öncelikle selam. Benim sorunum göğüslerimle. Artık gerçekten bıktım zayıfla küçülür dediler 163 boyum var 55 kiloyum hala çok büyük 85 beden artık olmuyor yakında 90 giyicem doktora gittim süt bezlerin aşırı fazla maşallah ileride çocuğun olursa sütün hiç kesilmez dedi. Ama ben gerçekten bıktım dar kıyafetler giyemiyorum straplez giyemiyorum abiye alırken istediğimi alamıyorum göğüslerim ne giyceğime karar veriyor resmen. Göğüslerimi küçültmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Böyle bir ameliyat geçiren var mı?
O değilde doktorun dediğine takıldım bunu nasıl bı doktor der çok garip doğrusu bu buyuklerin uydurmasyonudur çünkü benim gogusum çok küçük senin sütün olmaz mama ver bu çocuğa diye deli etmislerdi beni zira oğlum iki yaşına girecek maşallah sütüm hala doluyor taşıyor alakası bile yok büyük göğüs ille sütle dolacak küçüğün olmayacak ne saçma bunu diyen doktorun mesleğinden şüphe ederimArkadaşlar öncelikle selam. Benim sorunum göğüslerimle. Artık gerçekten bıktım zayıfla küçülür dediler 163 boyum var 55 kiloyum hala çok büyük 85 beden artık olmuyor yakında 90 giyicem doktora gittim süt bezlerin aşırı fazla maşallah ileride çocuğun olursa sütün hiç kesilmez dedi. Ama ben gerçekten bıktım dar kıyafetler giyemiyorum straplez giyemiyorum abiye alırken istediğimi alamıyorum göğüslerim ne giyceğime karar veriyor resmen. Göğüslerimi küçültmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Böyle bir ameliyat geçiren var mı?
Arabistanda Evde kocasına straplez giycekse neden dediği gibi olmayan göğüslerine takılsınkiBoy-kilo hemen hemen aynıyız 75C kullanıyorum normal görünüyor ..Sen kap ölçüsüz sütyenlerden bahediyorsan onlar genelde B oluyor ama yine de 85b büyük değil ..
İkincisi büyük meme =çok süt aşırı derecede saçma bir inanış..
Hatta küçük memenin daha sütlü olduğu söylenir(bu bana daha mantıklı geliyor aslında)
Bi arabistan lafı döndü ama ordanstraplez niye giyemiyor onu anlamadım .Arap kadınların evlerinde de sokakta gezdiği gibi giyindiğini düşünmüyorsunuz heralde..Çarşaf çıkınca fazlaca cüretkarlar emin olun..
Bi de 1.63 boyla hostes olunabiliyor mu?