Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yazicaktim once davranmissinizBiride cikip demiyor ki 75-85-90 meme ölçüsü değildir.
O rakamlar sırt genişliginiz oluyor ve sirt genisliginin meme buyukluguyle pek alakasi yok. A b c d dd cup meme ölçünüzdür. 75D giyen birinin gögsü 85B giyenden büyüktür mesela. Verdiginiz rakamlar meme ölcüleri degil.
Bencede orda yaptırsın malum oralarda estetik moda :) arabistana gitmeye karar verdimi gerçekten meminkto altları pişecek hepben yazicaktim once davranmissiniz
konu sahibi arabistan oncesi yine kendine eglence ariyor sanirim
Ahahaha bende bunu arıyodum arşivdenBen olsam ameliyat olurdum. Madem bu kadar dert ediyorsunuz iyi bir uzman bulup olun.
Ayrica su karikaturu cok severim yeri gelmişken ilistireyim dedim.Eki Görüntüle 2078868
Meme değil, memlüklü sultanlığı mübarek, hey maşallahBüyükmüş 100 takıyorum 85 i neresini küçültücen ayrıca cup önemli
Evet güzel yerden yakalamışsınsen arabistana gelin gitmeyecek miydin yaa
zaten orada darda giyemezsin straplezde
bence bu kadar sorun etme
bide dediğin ölçüler öyle kocaman değil ki
Biride cikip demiyor ki 75-85-90 meme ölçüsü değildir.
O rakamlar sırt genişliginiz oluyor ve sirt genisliginin meme buyukluguyle pek alakasi yok. A b c d dd cup meme ölçünüzdür. 75D giyen birinin gögsü 85B giyenden büyüktür mesela. Verdiginiz rakamlar meme ölcüleri degil.