Bıktım :(

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
Arkadaşlar öncelikle selam. Benim sorunum göğüslerimle. Artık gerçekten bıktım zayıfla küçülür dediler 163 boyum var 55 kiloyum hala çok büyük 85 beden artık olmuyor yakında 90 giyicem doktora gittim süt bezlerin aşırı fazla maşallah ileride çocuğun olursa sütün hiç kesilmez dedi. Ama ben gerçekten bıktım dar kıyafetler giyemiyorum straplez giyemiyorum abiye alırken istediğimi alamıyorum göğüslerim ne giyceğime karar veriyor resmen. Göğüslerimi küçültmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Böyle bir ameliyat geçiren var mı?

85-90 beden çok büyük değil ki, niye dert ediyorsunuz.
Forumda göğüs küçültme büyültme konuları var. Orada ameliyat olanca çok
Tercih ederseniz yaptırın. Ama kolay değil yaptıranlardan biliyorum

Arkadaşım çok araştırmıştı. Aşırı büyük değilse doktorlarda risk almak istemiyor.

Çok abartı ve yalan geldi bana 85 bedenle ne giyicegini bulamiyormusun sen çok saçma bu dediğin

ben orta okuldayken 85 takiyordum hiçte okadar koca koca değildi

Bende bunu merak ettim. Belli oluyormuymuş öyle :)

Yani işte bilemedim; gerçi bazı yaşlı doktorlar bu tarz konuşabiliyor ama göğüslerinin büyüklüğü şikayeti ile gelen birine atıyorum sırt ağrısı vb. sormadan direkt "Sende de ne süt olur he" olayına bağlanması tuhaf geldi. Bir de süt olayı meme ebadına doğrudan bağlı bir şey değil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…