Bıktım :(

85-90 mi çok büyük ? Ameliyat olacak kadar
Ben 100 beden giyiyorum gidip öleyim ozaman

Abartma gayet normaller

163 boy ve 55 kg ile 85 size buyuk mu geliyor?
Kilonuza gore uyumsuz bir olcu degil ki.

Boyum sizden hayli uzun

Kilom da hatri sayilir sekilde dusuk

Tum vucudum cita gibi. Grissiniye benziyorum. Hic bir yerimde olmayan kivrimli hatlar sadece memede toplanmis. 95di. Dogumla 110 oldu. Simdi yine kuculmeye basladi 105 simdilik.
Biraz daha iner insallah. Olmasa da kiyafet buluyorum pek dert etmem.

Bicak altina yatmaktansa biraz giyim kusam moda tavsiyesi okuyun derim.

E küçük göğüslerin sütü yok muymuş? Yengemin 95 bedendi 2 ayda kesildi süt. Bi ablanin 75 beden 1 bucuk yil emzirdi. Ne sacma ya.

iyise 85 cok buyuk degil ki?

Yani abartılı bi oranı yok normal gayet de sen kapanmıcakmıydın straplez derken?

E küçük göğüslerin sütü yok muymuş? Yengemin 95 bedendi 2 ayda kesildi süt. Bi ablanin 75 beden 1 bucuk yil emzirdi. Ne sacma ya.
Valla bende bilmiyorum ama doktor öyle dedi laf arasında benim koltuk altımda kist vardı da onu aldırıcaktım ameliyatla ultrasonda bakarken öyle demişti

Ee bizde lisede 75 takiyoduk.simdi 85 bes ama kucul diyor herkes size oyle gelmesim

Bi arkadasim kuculturmustu
Hemide lisede ne olayydi be
Simdi bilmiyorum akibeti ne fakat
Mantiken ydklasiyim
Hamilelikte sisen mfme sut emzirdikce bir beden dsha buyur yani evlendiginle ayni kalmaz
Hal boyleyken amaliyatliysa neler olabilir ne agrilar verebilir o gerilmehld
Kaldiki bi adet dongisunde bile sisip agriyor
Mantikli degil gibi

Sizce değil sadece, tıp camiasında da böyle bilinir.
Bu arada ben silikon taktırdım küçüklüğünden şikayet ettiğim için sen de küçültebilirsin. Ama 85-90 dan kastın ne anlamadım. Cup ölçüsünü vermen lazım. mesela 85-D demek, göğüs altın 85 santim demek. göğüs üstü ölçün de D'ye denk geliyordur.
Rahatsızsan büyüklüğünden küçültebilirsin, silikondan daha kolay bir işlem. Büyük meme kilolu gösteriyor o yüzden tavsiye ederim ben.

Tam ben diyecektim sen yazmissin.
Herkes bir gömme derdine dusmus ama 85 meme ebadi hakkinda fikir vermez ki.
Misal benim ölçüm 85 D.
Memelerimle herkesi dovebilirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…