Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım ben zaten herşeyi arabistana ve eşime göre yapıcam dimiArabistanda Evde kocasına straplez giycekse neden dediği gibi olmayan göğüslerine takılsınki
küçük olmasını istesin
Konu sahibinin hiç bi konusu ve söylediği mantıklı değil
Arkadaşlar öncelikle selam. Benim sorunum göğüslerimle. Artık gerçekten bıktım zayıfla küçülür dediler 163 boyum var 55 kiloyum hala çok büyük 85 beden artık olmuyor yakında 90 giyicem doktora gittim süt bezlerin aşırı fazla maşallah ileride çocuğun olursa sütün hiç kesilmez dedi. Ama ben gerçekten bıktım dar kıyafetler giyemiyorum straplez giyemiyorum abiye alırken istediğimi alamıyorum göğüslerim ne giyceğime karar veriyor resmen. Göğüslerimi küçültmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Böyle bir ameliyat geçiren var mı?
Memenizi küçültmeyin biraz kilo alın daha mantıklı.55 kg olduğunuz için memeniz size büyük görünüyor çünkü çok zayıfsınız.
Valla bende bilmiyorum ama doktor öyle dedi laf arasında benim koltuk altımda kist vardı da onu aldırıcaktım ameliyatla ultrasonda bakarken öyle demiştiE küçük göğüslerin sütü yok muymuş? Yengemin 95 bedendi 2 ayda kesildi süt. Bi ablanin 75 beden 1 bucuk yil emzirdi. Ne sacma ya.
hiç affetmemEvet güzel yerden yakalamışsın
Sizce değil sadece, tıp camiasında da böyle bilinir.Benim göğsüm ağırdığında doktor süt bezlerin gelişmiş genelde Akdeniz kadınlarında olur ondan ağrıyor demişti de büyük değildi 75 takıyordum :))
Büyük göğüsle sütün alakası yok bence.
Tam ben diyecektim sen yazmissin.Biride cikip demiyor ki 75-85-90 meme ölçüsü değildir.
O rakamlar sırt genişliginiz oluyor ve sirt genisliginin meme buyukluguyle pek alakasi yok. A b c d dd cup meme ölçünüzdür. 75D giyen birinin gögsü 85B giyenden büyüktür mesela. Verdiginiz rakamlar meme ölcüleri degil.