Bıktım :(

Büyük değil ki gögüslerin gayet ideal. O yüzden saçmalama hiç ameliyat vs. diye.

ben yazicaktim once davranmissiniz
konu sahibi arabistan oncesi yine kendine eglence ariyor sanirim

Öncelikle 85 beden demek cup ölçüsü değil, sırt ölçüsü demek.
Süt bezlerinin sütün fazlalığı ile alakası yok.

Ameliyat gerçekten sağlık için gerekli ise tamam, değilse bu ameliyatı acil olmak zorundasın diyen proflar olmasaydı asla olmazdım.
Ve benim öyle büyüktü ki, meme dokularım hasar görmüştü, kılcal damarlarımın ve dokuların altında iltihap keseleri vardı, sütyen askısı çöküntülerim çok fazlaydı ve ağırlıktan kambur olma riski taşıyordum. Doktorum acil olman lazım, yoksa meme uçlarını dahi kurtaramayız dedi de oldum ameliyatı. Ameliyat sonrası çok önemli ve zorlu.
Bana kalırsa bu kadar küçük göğüsle operasyon geçirme derim ki sağlık problemi yok sanırım, pişman olursun.

Ben 65 H kullaniyorum ve de boyum 1 58 benimkiler bile büyük sayilmaz. Ha ic camasiri bulmakta zorlanirsin. Ben senelerce yanlis beden giydim sonunda bu beden oldugumu ölctürdüm ve de ayni yerden camasir aldim.
Dogru camasiri bul. Bedenini dogru bul. Gögsünün büyüklügü asla omuzlarina baski yapmamali. Bedeni saran arkadan baglama yeri hayli asagida olacak ve oradan destek alacak. Bu sekilde omuz ve boyun agrilarindan kurtulabilirsin. Emziriyorum gerci ben su an belki daha da kücülür ama hic sikayetim yok alistim galiba. Lisede falan uyuz oluyordum meme önden gidiyordu ben arkadan. Ama kadinda meme cok normal vucudunuzla barisin. Ha kiyafet secimi evet sorun olabiliyor ama süngersiz ince ve de bedeninde bir model aldiginda inan cok fark edecek. Yalnis sütyen giyersen agzina girecekmis gibi görünüyorken dogru bedende bir sütyenle cizgisi bile gözükmeyecek sekilde kücük durabiliyor.
Baya da yazmisim ha.. Neyse

85 dediğiniz göğüs altı çevreniz mi göğüs ucu çevreniz mi?
meme büyüklüğü cup hesabına göre yapılır, yani memelerinizin hemen altından sırt çevreniz ölçülür, sonra meme çevreniz ölçülür, aradaki fark meme büyüklüğünüzü gösterir, standart (yani b cup) 12-14 cm olarak belirlenmiş.
eğer fark 20 cm den büyükse dd cup kullanıyor olmalısınız, bu durumda evet göğüs büyüklüğünüz biraz sorun yaratabilir.

160'a 65 kiloyum

90 takıyorum hatta ek kopça takıyorum

valla öyle çok büyük değil ya da ben hiç dert etmiyorum

senin gözüne batmıştır çok düşünüp önemseme bence

55 kilo iseniz 85-90 beden size büyük gelir. O sırt ölçüsüdür. 80 beden sütyende göğüs boyutunuza göre C-D-E CUP sütyen alın biraz daha rahatlık sağlar ve daha iyi kavrar. Cup ölçüsü önemli olan

Ha şöyle elini öpem.
Benim sirtim 85 meme findik... a cup bile degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…