Kusura bakmayın, ama ben sizde çok hata gördüm.. Açık açık görüşmek istemediğini söylemek bu kadar zor olmamalı. Neden elalem için bu kadar strese girdin ki? Aynı yüzsüz komşudan bende de vardı. Hatta bir kaç tane. Bende yumuşak yüzlüyüm. Ve komşularla kötü olmak istemedim. Yüz yüze bakıyoruz diye... Ben tavırlarım ve hareketlerimle bunu hissettirdim. Size de öneririm..
Ben ilk iş olarak zili iptal ettim. Sorduklarında da, eşim bu işlerden anlamaz, yapamıyor dedim.. Kapıyı çaldıklarında açmadım.. Sorduklarında da, sürekli bahaneler ürettim. Banyodaydım, tuvaletteydim, uyuyordum, duymamışım gibi saçma sapan bir sürü bahane... Sana kahveye geleceğiz dediklerinde de, her zaman kabul etmedim.. Ara ara, benim ve evimin müsait olduğu zamanlarda kabul ettim.. Kendi sınırımı çizdim ben. O sınırın geçmesine asla izin veremem..
Sizde izin vermeyin, anlayacağı dilden konuşun, hareketlerinizle belli edin.. Şu konuda da size çok kızdım, el kadar bebeğinizi komşunuza vermeyin.. Ne demek bebeği alıp, evine götürmek.. Aklınızı başınıza toplayın..