• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

Inanır mısınız ben de aldım apartman içinde giydiğim terlikleri içeri. Şimdi bütün kapıları gezer nereye gittiğimi bilmek için:)))))
anamında vardı öyle bir tanıdığı sabah gelir aç karnına akşama kadar bizim evde ayağını uzatıp yatardı kadın. sonra annemi bul karayı al parayı mantığı ile kandırmaya çalışıp bir kaç kez parasını yürüttüğünü inkar edince. annem çocuk okutuyorum dedi. vaktim yok dedi aradı açmadı kapıyı çaldı saklandı açmadı.telefonunu engelledi.sonra kadın duramadı tanıdığı başka birinin arkasına saklanıp illa geldi evine ama bu sıralar deli bir yeğeni var onal uğraşıyor o yüzden annemi fazla rahatsız edemiyor.

Kusura bakmayın, ama ben sizde çok hata gördüm.. Açık açık görüşmek istemediğini söylemek bu kadar zor olmamalı. Neden elalem için bu kadar strese girdin ki? Aynı yüzsüz komşudan bende de vardı. Hatta bir kaç tane. Bende yumuşak yüzlüyüm. Ve komşularla kötü olmak istemedim. Yüz yüze bakıyoruz diye... Ben tavırlarım ve hareketlerimle bunu hissettirdim. Size de öneririm..
Ben ilk iş olarak zili iptal ettim. Sorduklarında da, eşim bu işlerden anlamaz, yapamıyor dedim.. Kapıyı çaldıklarında açmadım.. Sorduklarında da, sürekli bahaneler ürettim. Banyodaydım, tuvaletteydim, uyuyordum, duymamışım gibi saçma sapan bir sürü bahane... Sana kahveye geleceğiz dediklerinde de, her zaman kabul etmedim.. Ara ara, benim ve evimin müsait olduğu zamanlarda kabul ettim.. Kendi sınırımı çizdim ben. O sınırın geçmesine asla izin veremem..
Sizde izin vermeyin, anlayacağı dilden konuşun, hareketlerinizle belli edin.. Şu konuda da size çok kızdım, el kadar bebeğinizi komşunuza vermeyin.. Ne demek bebeği alıp, evine götürmek.. Aklınızı başınıza toplayın..
bebeğimi vermiyorum vermem zaten orda bi yanlış anlaşılma var. Be ben bu soylediklerinizin hepsini fazlasıyla yaptım. Tek çare görüşmek istemiyorum demek onu anladım artik

Kızlar şimdi minik bi gelişme var ne yapmam gerektiğini tam olarak kestiremiyorum.
Malum yan komşum tamamen bağlantıyı kopardı gibi. Yani artık msj atmıyor kapıya da gelmiyor. Henüz hiç de karşılaşmadık. Fakat pzt günü karşı komşumuz bütün komşuları çaya çağırmış. Gitsem bu kadınla karşı karşıya gelicem. Gitmesem çok hanımefendi bi teyzemiz ayıp olacak. Onlarla gitmeyip sonra gitsem diğer seviyeli komşularım da orada olacak. Şeytan diyor ki hiç gitme. Bu yandan da diyorum ki kadın olmasa gidecektin neden hala hayatin onun etkisi altinda? Böyle böyle herkesten her şeyden de soyutlanmak istemiyorum. Ne yapsam ki???

Kızlar şimdi minik bi gelişme var ne yapmam gerektiğini tam olarak kestiremiyorum.
Malum yan komşum tamamen bağlantıyı kopardı gibi. Yani artık msj atmıyor kapıya da gelmiyor. Henüz hiç de karşılaşmadık. Fakat pzt günü karşı komşumuz bütün komşuları çaya çağırmış. Gitsem bu kadınla karşı karşıya gelicem. Gitmesem çok hanımefendi bi teyzemiz ayıp olacak. Onlarla gitmeyip sonra gitsem diğer seviyeli komşularım da orada olacak. Şeytan diyor ki hiç gitme. Bu yandan da diyorum ki kadın olmasa gidecektin neden hala hayatin onun etkisi altinda? Böyle böyle herkesten her şeyden de soyutlanmak istemiyorum. Ne yapsam ki???
git ve ona yüz verme, görmezden gel

Ben olsam gidip ona soğuk davranıp onu gormezden gelirdim. İyice anlasın istemediğini.

gidin ve onla çok samimi olmayın
neden msja dönmedin derse geçiştirin oldu bitti
oh be sevindim :)

Merhaba 3 sene oldu lojmandayız kımseyle komsuluk yapmadım cunku lojmanda oturmak zor dedıkodu cok herkezın gozu herkezın ustunde hıc bır sekıkde rahat degılsınız ve herkez herkezın arkasından konusuyor iyikıde komsuluk yapmamısım yapanlar bin pişman kimse evinde rahat degıl kafası oh azıcık asım ağrısız basım evle ugrasıyorum cocuklarla kocayla aksam oldu :-)her yerde var o komuslardan burda da var

Merhaba 3 sene oldu lojmandayız kımseyle komsuluk yapmadım cunku lojmanda oturmak zor dedıkodu cok herkezın gozu herkezın ustunde hıc bır sekıkde rahat degılsınız ve herkez herkezın arkasından konusuyor iyikıde komsuluk yapmamısım yapanlar bin pişman kimse evinde rahat degıl kafası oh azıcık asım ağrısız basım evle ugrasıyorum cocuklarla kocayla aksam oldu :-)her yerde var o komuslardan burda da var
bu kadın tek başına bütün komşulara bedel. Diğerleriyle gayet iyiyiz ayda yılda bir gelirler onda da haber verirler. Zaten toplandık mı bütün apartman toplaniriz 4-5 ayda bir kere. Ama bu çok fena ya komşu var komşu var yani. Ben severim komşuluk ilişkisi kurmayı ama bu hayattan soğuttu beni

Bende haber vermeden gıdıp gelmeye karsıyım komsuluk yapmak ıyıde bana gelen mısafır benm ıcın gelcek evımı didiklemeye beni didiklemeye deil bide kafa dengi olcak sıf komsuluk yapmak ıcın ıyı dıye hwrkezle komsuluk yapamıyorum mesela beni açıcak gırgır şamata olcak moralımı yulseltcek arkadaslar komsular ıstıyorum benım esımın gıdp geldıgı yemek saatımız duzenımızı bılcek ona gore gelcek gıtcek samımıyet kurcaz halden anlıcak llah kolaylık versın ne dıyım

Bende haber vermeden gıdıp gelmeye karsıyım komsuluk yapmak ıyıde bana gelen mısafır benm ıcın gelcek evımı didiklemeye beni didiklemeye deil bide kafa dengi olcak sıf komsuluk yapmak ıcın ıyı dıye hwrkezle komsuluk yapamıyorum mesela beni açıcak gırgır şamata olcak moralımı yulseltcek arkadaslar komsular ıstıyorum benım esımın gıdp geldıgı yemek saatımız duzenımızı bılcek ona gore gelcek gıtcek samımıyet kurcaz halden anlıcak llah kolaylık versın ne dıyım
Kurtuldum sanırım artık gidip gelmiyor artik

Baştan çoluk çocuk yokken yok çaydı yok kahveydi gün içinde sabahtan akşama sen ona o sana alıştırmışsınız,laçka bir komşuluk kurmuşsunuz belli ki.
Şimdi kurduğunuz set karşı tarafı baya delirtir ve size bu olayların dönüşü baya sorunlu olacak belli.
Hayatımda komşuluk olsun arkadaşlık dostluk her ne olursa her zaman mesafe ve sınırlarım olmuştur karşı tarafa.
Böyle olunca başınız daha az ağrıyor.

Back