Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kapıya geliyor ben çok isim var vs diyorum gelmesin diye o zaman bebeği istiyor. Alıp evinde sevmek istiyor. Ben de o zaman dur işlerimi bitireyim de beraber geliriz birazdan diyorum. Bazen gidiyorum bazen de bi bahane uydurup gitmiyorum.Ay kanli bicakli ol isterse, bu ne canim.. Ben sinir oldum okurken. Bebegi alabilir miyiz ne demek oluyo? Bebegini alip kendi evine mi goturuyor?
kadının yüzüne içindekileri bir bir söylemelisin. başka nasıl olacak ki. gelme de sana da gelmicem de. için içini yiyip üzüleceğine söyle gitsin ne duruyorsun.Evet kapıya geliyor ben çok isim var vs diyorum gelmesin diye o zaman bebeği istiyor. Alıp evinde sevmek istiyor. Ben de o zaman dur işlerimi bitireyim de beraber geliriz birazdan diyorum. Bazen gidiyorum bazen de bi bahane uydurup gitmiyorum.
Evet kapıya geliyor ben çok isim var vs diyorum gelmesin diye o zaman bebeği istiyor. Alıp evinde sevmek istiyor. Ben de o zaman dur işlerimi bitireyim de beraber geliriz birazdan diyorum. Bazen gidiyorum bazen de bi bahane uydurup gitmiyorum.
Olsun iyiliğini gördüysen bunun anlamı sürekli ensende boza pişireceği anlamına gelmez.Ben de acmiyorum genelde dün sınırımden açtım. Boğazına yapisasim geldi. Benim de eşimin çalışma saatleri düzensiz bazen erken gider geç gider akşam erken gelir bazen haftada 3 gün izin kullanır bazen 1 ama bunları h8c düşünmez ya belki kocam evde müsait değiliz bi de ısrarla çalıyor sanki boğazına biri yapıştı. Ama tamam artık kesin kararlıyım acmiyorum gorusmuyorum. Çok ısrar ederse den rahatsız olduğumu söyleyeceğim. Zamanında çok iyiliğini gördüm inkar edemem ama sanki artık bunları kullanıyor ve haddini asali baya oldu
+1bir daha bebeği isterlerse kendimize kadar yaptık kusura bakma diyin.
Su kadindan uzak dur anlattigina gore tuhaf ve tehlikeli geldi banaBiraz fesatlik da var eşimin maasini sorar durur . Bi gün ben bile bilmiyorum sana ne dedim. Üstümde birşey görsün bunu ne zaman aldin diye sorar ne bileyim aldım bi ara derim hiç soylemedin ben de bundan sonra sana söylemeyeceğim der. Lütfen söyleme dedim. Ona bile alınmadı aslında doğru söylüyorsun. Ben bi şey alıyorum evime bakıyorum o da alıyor Ya da eşinden istiyor . Sevgililer gününde pencerede beklemiş. Biz de kutlamayı. Niye kutlamiyirsun bak yeni evlisin falan filan. Eşimin de o gün çiçek alacağı tutmuş. Hemen beni aradı esin geliyor elinde çiçek var!!! Ben şok!!! Tamam dedim kapattım telefonu. Gerçekten hastalıklı bi ruh. Adam sürpriz yapmak istemiş belli ki iyi niyetli olsan da arayıp niye söylüyorsun değil mi
ay keşke ben de yabani olsam bunu da okutunyabani diyen anneme ve kocama bu konuyu okutmak istiyorum.
Hayattan soguyorum resmen yine geldi diyeAmaaaaannn bebek almak ne ya benim kızımda 4 aylık anneme bırakıp 1 saat zor dışarı çıkıyorum kaldı ki komşu gelip alacak aslaaa ve insan gerçekten yemek temizlik kendi bakımı bebegin bakımı derken tüm gün zor yetiyor yetmiyor bile biri gelince insanın isi gücü kalıyor dinlenemiyor açık açık söyleyin hiç çekinmeyin aynı şeyi bir dönem yaşadım en son bir süre görüşmek istemiyorum dedim şuan ohhh cok rahatım geldi mi gelcek mi aradi mi etti mi yok çünkü biliyorum o zile basarken ısrarla ararken insan sinir krizi geçiriyor kesinlikle açık açık söyle hiç çekme arkadaşım
Aynı ben deliriyordum ayakkabı falan birakmazdim kapi da yok sansin diye o zaman da 50 kere zile basar arardi deli olurdum sanki beni gormese ölecek sanırsın :))) bugün bence söyle ve kurtul mesaj at konusamiyorsanHayattan soguyorum resmen yine geldi diye
bebeğimi vermiyorum vermem zaten orda bi yanlış anlaşılma var. Be ben bu soylediklerinizin hepsini fazlasıyla yaptım. Tek çare görüşmek istemiyorum demek onu anladım artikKusura bakmayın, ama ben sizde çok hata gördüm.. Açık açık görüşmek istemediğini söylemek bu kadar zor olmamalı. Neden elalem için bu kadar strese girdin ki? Aynı yüzsüz komşudan bende de vardı. Hatta bir kaç tane. Bende yumuşak yüzlüyüm. Ve komşularla kötü olmak istemedim. Yüz yüze bakıyoruz diye... Ben tavırlarım ve hareketlerimle bunu hissettirdim. Size de öneririm..
Ben ilk iş olarak zili iptal ettim. Sorduklarında da, eşim bu işlerden anlamaz, yapamıyor dedim.. Kapıyı çaldıklarında açmadım.. Sorduklarında da, sürekli bahaneler ürettim. Banyodaydım, tuvaletteydim, uyuyordum, duymamışım gibi saçma sapan bir sürü bahane... Sana kahveye geleceğiz dediklerinde de, her zaman kabul etmedim.. Ara ara, benim ve evimin müsait olduğu zamanlarda kabul ettim.. Kendi sınırımı çizdim ben. O sınırın geçmesine asla izin veremem..
Sizde izin vermeyin, anlayacağı dilden konuşun, hareketlerinizle belli edin.. Şu konuda da size çok kızdım, el kadar bebeğinizi komşunuza vermeyin.. Ne demek bebeği alıp, evine götürmek.. Aklınızı başınıza toplayın..
Inanır mısınız ben de aldım apartman içinde giydiğim terlikleri içeri. Şimdi bütün kapıları gezer nereye gittiğimi bilmek için:)))))Aynı ben deliriyordum ayakkabı falan birakmazdim kapi da yok sansin diye o zaman da 50 kere zile basar arardi deli olurdum sanki beni gormese ölecek sanırsın :))) bugün bence söyle ve kurtul mesaj at konusamiyorsan
Tavır koyduğum zaman biraz mesafe giriyor ama bi süre sonra yine ayni. Evet bebeği alıp evine götürmek istiyor hep ben de gittim arkasından. Veremem zaten bu devirde . Ama çok zor yaa her sunduğum bahaneye bir sözü var belki açık açık söylesem anlar ama o zaman da selam sabah kesilir o kadar da kotu olmak istemiyorum