BİKTİM SENDEN KAYNANA

Alttan alttan laf sok. Alttan alttan ama boyle. Sivrisinek ısırığı gibi. Kasindirsin dursun ama geçmesin bir süre sonra.

Burayı bir tek ben mi okudum? Ne yapıyor bu kv çocuklara. Çocuklara seviyorum ayağına böyle şeyler mi yapıyor
Evet cemkiren bi kaç üye oldu onlar basit gördüler bu kısmı sanırım. Tsk ederim size.Evet daha ne yapması gerekiyor ki kadının bunlar basit şeyler mi ?? Kaç defa ikaz ettim kavga bile ettik ama kadın ruh hastası anlamıyor boyle çocuk mu sevilir ya yapma bak normalleştirme çocuklar için bu durumu ben annesi olarak mahrem yerlerini korurm dokunmam sen niye inatlasiyorsun derim seviyorum der pislik kadın nefret ediyorum ondan. Daha ileri giderse ben gerçekten şikayetçi olucam buyusun olay umurumda değil ben İNSAN yetistiriyorum ya bu kadar basit olmamalı seviyorum un arkasına siginmamali

Geçmiş konularınızı bilmiyorum ama kvdeniz pek bir şey demiş gibi gelmedi bana aksine siz kadının canına okumussunz.
Çocuk çocuğa vurur kalabalık ortamdaysanız mutlaka olur öyle şeyler
Bence bu kadar öfkelenmeyen sakin olın

Geçmiş konularimi bilmediğiniz için normal boyle dusunmeniz yine de tskler yorum için. Çocuk çocuğa vurur zaten ona bisey demiyorum ben çocuklarımın peşinde kosuyorsam aman zarar ziyan vermesinler ne eve ne başka çocuğa diye o da totosunu yayıp oturmasin sahip çıksın diyorum benim çocuğum yapınca kabahat olur kızının çocuğu oldu mi çocuk o olur bakmayacagin çocuğu dogurmayacaksin ozaman

eşiniz ne diyor bu duruma? resmen çocuk tacizi ya böyle bişey olabilir mi yok meme sıkma yok pipi çekme.

Babannesi ya sevmesin mi dedi bi kaç kez bende çocukta normalleştirme oluyor dedim EE ne diyeyim küser söylersem sen soyle dedi çekildi köşesine

çok iğrenç ya tiksindim resmen. benim de yeğenlerim var, çıplakken görürüm banyo, bez değiştirme vs. ama bi kere bile aman memesini sıkayım diye geçmedi içimden. hatta şapşup öpemem bile.. çocuk ve çocukluk çok kıymetlidir ya. böyle pis müdahalelerin sonucu çok kötü olabilir.

defalarca dayak mı yediniz! Neden boşanmıyorsunuz o Zaman? Bilmişlik yapmak istemiyorum tabi ki. İşiniz yok diye mi? Aileniz destek çıkmaz mı?

Evet artik cozumsuzum Hır gür kavgayla engel olmaya cabaliyorum iste
defalarca dayak mı yediniz! Neden boşanmıyorsunuz o Zaman? Bilmişlik yapmak istemiyorum tabi ki. İşiniz yok diye mi? Aileniz destek çıkmaz mı?
Hayır canım şükür ki ailem destek . Şuan isim yok ama meslegim var ama şuan bekledigim şeyler var mecbur duruyorum diyelim yani o kısmı tam belli de değil illa beklemem belki bi an gelir dayanamam ceker giderim simdilik çocuklarım için , isi garantiye almak için bekliyorum

Ya benim aklım almıyor! Bir çocuğu annesinden Nasıl ayırmak istiyorlar ! Eee kim emzirecekti mesela! Kv kendi çocuğunu verir miydi? Oğlanı biz alacağız dediklerinde eşin kabul etti mi yoksa? Ya bir iki haftadır üyeyim neler duyuyorum vallahi ağlayacağım

İyi bari ailesi destek olmayanlar da var. Ona da şükür. Çocuklarımız için evli kalmayın. İnanın bir yararı olmuyor. Babam annemi çok dövdü. Hiç sevmem bu yüzden ve de affetmem yani

Bunların sulelesinde normal canım boyle şeyler etraflarında dolu çocuğunu alan vermeyen. Bu da bende yaparım düşüncesiyle kalkıştı öyle bi ise , ben vermeyince kotu oldum . Esim basta inanmadı söylemez sacmalama diye ama bigun ikna ettim artik ve ben sok ne olacak baksın büyütsün yemeyecek ya, kütüğüne gecirmicek ya dedi , tabi ben cildirmistim bosanicam senin gibi babaları olmasın cocuklarimin dedim kavga kıyamet vermedim. Ama hala kadın aklınca uğraşır oglumla exstra ilgilenir sever aman sen burda kal oğlum der , çocuğu kendine bağlamak istiyor bende cildiriyorum bağırıyorum kiziyorum yapma karışma diyorum boyle Hır gür gidiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…