- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Evet cemkiren bi kaç üye oldu onlar basit gördüler bu kısmı sanırım. Tsk ederim size.Evet daha ne yapması gerekiyor ki kadının bunlar basit şeyler mi ?? Kaç defa ikaz ettim kavga bile ettik ama kadın ruh hastası anlamıyor boyle çocuk mu sevilir ya yapma bak normalleştirme çocuklar için bu durumu ben annesi olarak mahrem yerlerini korurm dokunmam sen niye inatlasiyorsun derim seviyorum der pislik kadın nefret ediyorum ondan. Daha ileri giderse ben gerçekten şikayetçi olucam buyusun olay umurumda değil ben İNSAN yetistiriyorum ya bu kadar basit olmamalı seviyorum un arkasına siginmamali
Neden yapıyorsunuz ki? Ben beş yıllık evliyim. Kv gidince Can'ım isterse bir çorba yapıyorum ya da kv gelir yanıma şu çorban çok güzel kızım yapar mısın der. Şimdiden alıştırmayın zaten yaranamayacaksınız :)Ben şok.Anam bu kaynanaların alayımı deli ayol.Benim erkek arkadaşın anneside geçen bana laf soktu, kahvaltıya gittim sabah onlara sonrada mutfağı ben toplamıştım akşamda erkek arkadaşım yemek yerken tuz istedi bulamadım mutfakta.Annesi dedi ''oğlum mutfağı sen topladın ya sabah sen bulursun kalk'' dedi.Yani hem ben toplamışım hem nası bulamıyomuşumGüldüm bende bişey demedim erkek arkadaşımda tövbe yaa dedi oda başladı gülmeye Hayretlik.
Ben de sinir oldum sapık işte. Gizli sapıkBurayı bir tek ben mi okudum? Ne yapıyor bu kv çocuklara. Çocuklara seviyorum ayağına böyle şeyler mi yapıyor
Evet şükür sansliyim o konuda. Yok çocuklar için devam etme gibi dusuncem yok aksine yine onlar için bitireceğim boyle bi ortamda ziyan olsunlar istemiyorum. Üzüldüm adınıza annelerimiz biz kadar imkan ve cesaret sahibi degillermis bende anneme çok kizarim babam dovmezdi bize bagirdigini bile bilmem sensakrak bi adamdır ama kirmadigi ceviz kalmadı hayatt diyorumİyi bari ailesi destek olmayanlar da var. Ona da şükür. Çocuklarımız için evli kalmayın. İnanın bir yararı olmuyor. Babam annemi çok dövdü. Hiç sevmem bu yüzden ve de affetmem yani
Yok canım Allah korusun ne ona baktircam ben . Calışmaya evli iken baslamiycam henüz iki sene falan varKadın deyip taciz etmiyordu diye düşünmeyin. Bu hareketler taciz olabilir. Şu anda çalışmiyorsun galiba ama sen calismaya baslarsan bu kadın mi bakacak?
Bunların sulelesinde normal canım boyle şeyler etraflarında dolu çocuğunu alan vermeyen. Bu da bende yaparım düşüncesiyle kalkıştı öyle bi ise , ben vermeyince kotu oldum . Esim basta inanmadı söylemez sacmalama diye ama bigun ikna ettim artik ve ben sok ne olacak baksın büyütsün yemeyecek ya, kütüğüne gecirmicek ya dedi , tabi ben cildirmistim bosanicam senin gibi babaları olmasın cocuklarimin dedim kavga kıyamet vermedim. Ama hala kadın aklınca uğraşır oglumla exstra ilgilenir sever aman sen burda kal oğlum der , çocuğu kendine bağlamak istiyor bende cildiriyorum bağırıyorum kiziyorum yapma karışma diyorum boyle Hır gür gidiyor iste
Güzel olmuş da, görümceye değil görümcenin eltisine gitmişlerÖzet: kaynanasıyla görümceye gitmişler, kaynana havalar ısınsın hep gideriz demiş ama konu sahibi s...ler gitmem anama gidiyor muyum da kızına gideyim demiş. Gitmişler kaynana buna, bu kaynanaya laf sokmuş, yok dışarı çıkarım kocam karışmaz, 2 çocuk yaparım 3.yü s...ler yapmam demiş, kaynana ideal 3 demiş bu laf sokmuş yine idealci başı senmisin demiş, kaynana kızını övmüş durmuş. Yeğenler konu sahibinin sıpaları dövmüş ama anasının suçuymuş neden dövdürmüş ki? Bu arada laf sokmalara devam inceden.
Akşam olmuş hadi gidelim kalcaz mı burada milletin kocası gelcek demiş konu sahibi, kalkıp gitmişler evde de kocasına bi ton laf etmiş, ağlamış.
Bosanicam inşallah hem özgürlüğümu hem İNSAN ligimi geri alicam ondanboşanın ya.
Yok canım hala gidemedim isim var dedi yine güya h.içi bırakacak!!
Tskler canımVallahi çok acıdım sana. Resmen zulüm çekiyorsun. Az bile cvp vermişsin. Ezik olma hakkını ara. Bu tarz kv ler her lafı hakediyor. Afferin sana.
İyi fikir aslında tskler öneri için deneyecegim bugünBuna bir çözüm bulman lazım
Bence ablana gidene dek hayatta bir daha kaynanana gitme
Adam seni bir yıldır oyalıyor
Boykot yap
Götürene dek yemek yapma vs vs
Aramadim aslında beyefendi karakterli biri sanıp evlendim bosluguma gelmiş demek ki yanlış kararlar almisimböyle bi adamı çok mu aradınız ya? ailesi ayrı kendi ayrı dert.
Aramadim aslında beyefendi karakterli biri sanıp evlendim bosluguma gelmiş demek ki yanlış kararlar almisimBilmiyorum ya bende çok hayiflaniyorum kiziyorum kendime çıkış yolu kaziyorum kendime inşallah kurtulacagim
Evet canım evlenene kadar çalışıyordum . Bitse bulurum bi is Allah in izniyle zor olmazda benim farklı planlarim var isimi garantiye almak istiyorum şuan KPSS e hazirlaniyorum öbür sene de hakimlik için girecegim sınava inşallah sartlarim ne kadar iyi olursa hem benim hem çocuklarım için daha kolay olacak herşey inşallah hemde ilerisi için benden alamayacak onları maddiyati öne atamayacak inşallah.lisans mezunu yazıyor. hiç çalışma hayatınız oldu mu? geri dönersiniz belki. yani bu adamla bu aile ile ömür geçmez ki.
Evet canım evlenene kadar çalışıyordum . Bitse bulurum bi is Allah in izniyle zor olmazda benim farklı planlarim var isimi garantiye almak istiyorum şuan KPSS e hazirlaniyorum öbür sene de hakimlik için girecegim sınava inşallah sartlarim ne kadar iyi olursa hem benim hem çocuklarım için daha kolay olacak herşey inşallah hemde ilerisi için benden alamayacak onları maddiyati öne atamayacak inşallah.
Nasip kısmet isi isteniyeyse okumuş etmiş insanların böyle ailelere düşmesi daha bi garip geliyo bana.
Neden yapıyorsunuz ki? Ben beş yıllık evliyim. Kv gidince Can'ım isterse bir çorba yapıyorum ya da kv gelir yanıma şu çorban çok güzel kızım yapar mısın der. Şimdiden alıştırmayın zaten yaranamayacaksınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?