• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİKTİM SENDEN KAYNANA

Sen çalış
Bi kiraysa onu sende ödersin
Ama bunca kahır çekilmez
Eşin zaten evi geçindiriyo
Kayınvalidenin de desteği olmayınca sözü de geçmez artık
Çok tuhaflarmış, en zorlarını atlatmışken şimdi pes etme bence. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş gibisin, çoğu kişi ilk yıl boşanırdı sanırım. Ağaç kovuğundan mı çıktık diye
Evet keşke ozaman şimdiki aklım olsaydi . nasip buymus hayırlısı olsun hakkimda artik.

Evlenince ayvayı yediğinin resmidir :KK70:

Sorma :D :D Allahtan erkek arkadaşımın annesiyle pek işi yok ailevi sorunlardan dolayı.Hatta hiç işi yok desem yalan olmaz daha önce annesiyle aramda bi gerginlik olduğunda annesine gerekeni söylemişti zaten ben haklıydım.Bidaha konuşmicaksın üzmiceksin filan demişti.O yüzden kafalar rahat :D

Sorma :KK70: :KK70: Allahtan erkek arkadaşımın annesiyle pek işi yok ailevi sorunlardan dolayı.Hatta hiç işi yok desem yalan olmaz daha önce annesiyle aramda bi gerginlik olduğunda annesine gerekeni söylemişti zaten ben haklıydım.Bidaha konuşmicaksın üzmiceksin filan demişti.O yüzden kafalar rahat :KK70:
İnşallah öyle olur
Evlenen oğullar pırlantaya dönüyo nedense ( : inşallah öyle olmaz

İnşallah öyle olur
Evlenen oğullar pırlantaya dönüyo nedense ( : inşallah öyle olmaz

Anne oğlunu zaten seviyoda, oğlan anneyi pek sevmiyo bizde.Baya derin mevzular aile kargaşası anlatmakla bitmez:) Ama benim şansıma erkek arkadaşımda evlendikten sonra anacı olursa oda kaderimmiş yani ne diyim:) Gerçi bu kadar mevzudan sonra sanmıyorum annesine dönsün yıllardır olmayan bağ biz evlendikten sonra kurulursa oda Allah'ın hikmeti yani :)))))))

Anne oğlunu zaten seviyoda, oğlan anneyi pek sevmiyo bizde.Baya derin mevzular aile kargaşası anlatmakla bitmez:) Ama benim şansıma erkek arkadaşımda evlendikten sonra anacı olursa oda kaderimmiş yani ne diyim:) Gerçi bu kadar mevzudan sonra sanmıyorum annesine dönsün yıllardır olmayan bağ biz evlendikten sonra kurulursa oda Allah'ın hikmeti yani :)))))))
:D üzülerek söylemek zorunda hissettim kendimi. Benim gördüğüm duyduğum ne kadar boyle hikaye varsa, oglan annesini sevmez, aramaz sormazlar,kopuklar emin ol ki hepsi evlendikten sonra ana kuzusu oluyorlar. Çok yakin bi arkadasimin esi bekarken annesinin evine gitmez aramazdi düşün ki anne bile demezdi. Babanneyle büyümüş , annesini zerre umursamazdi . Ama ne oldu bi evlendiler aman Yarabbi dedik noldu birden, bu ne değişim!!! Çocuk anaci oldu , karisini attı bi köşeye annem de annem dedi. Hala oyleler bak 5senelik evliler çocuk annesinin yanina gider sabahtan ,ordan ise gider,aksam yine anasına gider . Çoğu zaman yorgunum annemde kalcam bekleme beni der öyle de bi manyak yani. Emin olma yani erkekler evlenince pek bi kıymetli olur anaları babaları benden söylemesi :D

Konularına şöyle bir göz attım da bir şeye şaşırdım. Ya hani normal olmasa da cahil, küçük yaşta evlenenleri ezerler, döverler sonu budur derler de sana ben şaşırdım. Hakim olabilmek için hukuk bitirmek gerekiyordu sanırım, yani eğitimli birisin. Yani senin gibi biri bu tuzaklara nasıl düştü ya?:KK57: Valla şaşırdım. Halinden tavrından da belli, hakkını arıyorsun, kişiliğin sağlam ama nasıl bu hale geldin sen?
Dengesizlerin şahı olan bu aileye niye girdin, hiç mi belli etmediler yani bela hep geliyorum der. Sonra çocuk alma meselesi tümden vicdansız, sığ, insani melekelerinin yitik olduğunu göstermekte zaten. Bir de dayak yemişsin, ya neden bekliyorsun hala? Üzerine ailene göndermiyorlar. Yeminle 100 yıl önceki Türk aile yapısı bile böyle değildi, daha modernlerdi seninkilerden. Senin bu kocanın ailesi tam kabile, ilkel kafadalar.
Yerinde olsam kayınvalide ve sülalesinin evine adım atmam, çocukları da ayaklarına götürmem. Görmek isteyen gelir, görür, gider. O da birkaç saat. Ki bunları da salla, ararım akrabalarımı hepsini yığarım eve, hır gür çıkarır, bebekleri de alır doğru anamın evine. Sonra da ne çocukları ne de beni nah gösteririm onlara!

Konularına şöyle bir göz attım da bir şeye şaşırdım. Ya hani normal olmasa da cahil, küçük yaşta evlenenleri ezerler, döverler sonu budur derler de sana ben şaşırdım. Hakim olabilmek için hukuk bitirmek gerekiyordu sanırım, yani eğitimli birisin. Yani senin gibi biri bu tuzaklara nasıl düştü ya?:KK57: Valla şaşırdım. Halinden tavrından da belli, hakkını arıyorsun, kişiliğin sağlam ama nasıl bu hale geldin sen?
Dengesizlerin şahı olan bu aileye niye girdin, hiç mi belli etmediler yani bela hep geliyorum der. Sonra çocuk alma meselesi tümden vicdansız, sığ, insani melekelerinin yitik olduğunu göstermekte zaten. Bir de dayak yemişsin, ya neden bekliyorsun hala? Üzerine ailene göndermiyorlar. Yeminle 100 yıl önceki Türk aile yapısı bile böyle değildi, daha modernlerdi seninkilerden. Senin bu kocanın ailesi tam kabile, ilkel kafadalar.
Yerinde olsam kayınvalide ve sülalesinin evine adım atmam, çocukları da ayaklarına götürmem. Görmek isteyen gelir, görür, gider. O da birkaç saat. Ki bunları da salla, ararım akrabalarımı hepsini yığarım eve, hır gür çıkarır, bebekleri de alır doğru anamın evine. Sonra da ne çocukları ne de beni nah gösteririm onlara!
Yorumun için tsk ederim. Okumussun nasıl bu hale getirdin kendini kısmına kesinlikle katılıyorum. Bu konuda çok kızıyorum kendime, nasıl bir bosluktu,nasıl sessiz kaldım da isler bu hale geldi diye :( Ama bu çözüm olmuyor tabii. Şuan sadece önüme bakıyorum inşallah diyorum geçecek bugunler, illa ki vardır bunların yaşanmasında bir hayir ! Yani bilemiyorum belki de çocuklarım dogacakti ,yaşayacak görecek günleri,ömürleri vardı, sebepler bu yönde ilerledi bilemiyorum. Şuan biraz mecburiyetten duruyorum. Dimdizlak ortada kalmamak için, su sınavı atlatayim en azından bir gireyim ,ortalikta kafamda karışmadan,sıkıntılar iyice zuhur etmeden bekleyeyim diyorum.Çocuklarım için bi sure daha buradayım.Sonrasında terkedecegim bu şehri inşallah. Allah razı olsun önerilerin için.

Yorumun için tsk ederim. Okumussun nasıl bu hale getirdin kendini kısmına kesinlikle katılıyorum. Bu konuda çok kızıyorum kendime, nasıl bir bosluktu,nasıl sessiz kaldım da isler bu hale geldi diye :KK43: Ama bu çözüm olmuyor tabii. Şuan sadece önüme bakıyorum inşallah diyorum geçecek bugunler, illa ki vardır bunların yaşanmasında bir hayir ! Yani bilemiyorum belki de çocuklarım dogacakti ,yaşayacak görecek günleri,ömürleri vardı, sebepler bu yönde ilerledi bilemiyorum. Şuan biraz mecburiyetten duruyorum. Dimdizlak ortada kalmamak için, su sınavı atlatayim en azından bir gireyim ,ortalikta kafamda karışmadan,sıkıntılar iyice zuhur etmeden bekleyeyim diyorum.Çocuklarım için bi sure daha buradayım.Sonrasında terkedecegim bu şehri inşallah. Allah razı olsun önerilerin için.
Rica ederim, umarım bebekleri de kendini de kurtarırsın bu aileden. Hiç normal değiller, yani sırf sana değil bebeklere de tehlike arz ediyorlar. Bebeğe gazoz içirmek, sonra haydut kuzenlerinin dayağı, üzerine kaynananın oralarını buralarını mıncıklaması falan bilemiyorum ama hoş değil. Bunların adını ben koymak istemiyorum ama iyi değil.

Rica ederim, umarım bebekleri de kendini de kurtarırsın bu aileden. Hiç normal değiller, yani sırf sana değil bebeklere de tehlike arz ediyorlar. Bebeğe gazoz içirmek, sonra haydut kuzenlerinin dayağı, üzerine kaynananın oralarını buralarını mıncıklaması falan bilemiyorum ama hoş değil. Bunların adını ben koymak istemiyorum ama iyi değil.
Cocuklarima yaptığı resmen istismar,taciz bunun bilincindeyim üzülerek. Kim ne derse desin, yok babaannesi yapacak tabi virttiri zittiri umurum değil, onlar benim evlatlarım , ben anneleri olarak mahrem bölgelerini korurum , asla dokunmam,bezini degistirrirken bile ozenirim çocukta normalleşme olmasin , mahreminj bilsin diye. Geçtim ki bi başkası yapamaz, ben kotu de bilinsem,adim cirkefte olsa bunun kavgasını yapıyorum. Allah im görüyor halimi,çektiklerimi inanıyorum inşallah hayırlı kapılar açacak bana.tskler tekrar.

anlamadım yao_O
kv ye çat çat lafları sokup gelmişsiniz şimdi de bıktım kv den diosunuz:confused:
bu durumda onun bıkması gerekmio mu:KK53:
not: evveliyatını bilmiorum, bu konudaki yazdıklarını referans aldım

Canım bosanacagim kısmını atladin sanırım. Adam zaten bana calisma günah virttiri zittiri konusuyor, zaten bunca yaptığı şeyin üstüne birde Çalışmamı kısıtlıyor tabi ki onunla devam etmeyeceğim. Defalarca konuştum ben sınava girecegim gel olayı tatlıya baglayalim gidelim bu şehirden geçmişi unutalim dedim ama adamın lafaya laf girmiyor bende peki dedim çekildim köşeye o biliyor sinavlara calistigimi biteceğini de biliyor ama susuyor gariptir aklınca iyi davranmaya çalışıyor vs vs

hakkınıza hayırlısı olsun...

:KK70: üzülerek söylemek zorunda hissettim kendimi. Benim gördüğüm duyduğum ne kadar boyle hikaye varsa, oglan annesini sevmez, aramaz sormazlar,kopuklar emin ol ki hepsi evlendikten sonra ana kuzusu oluyorlar. Çok yakin bi arkadasimin esi bekarken annesinin evine gitmez aramazdi düşün ki anne bile demezdi. Babanneyle büyümüş , annesini zerre umursamazdi . Ama ne oldu bi evlendiler aman Yarabbi dedik noldu birden, bu ne değişim!!! Çocuk anaci oldu , karisini attı bi köşeye annem de annem dedi. Hala oyleler bak 5senelik evliler çocuk annesinin yanina gider sabahtan ,ordan ise gider,aksam yine anasına gider . Çoğu zaman yorgunum annemde kalcam bekleme beni der öyle de bi manyak yani. Emin olma yani erkekler evlenince pek bi kıymetli olur anaları babaları benden söylemesi :KK70:

Rabbiiiimmmmm KABUUUSSSSSSSSS :( Ay o ne kıııııııız :S Allah korusun beee :S

Back