- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Onun kimsesi kalmaz bigun onuda soyle sen ve cocuklarin..vicdansiz...Hep bi bahane isim var su gün götüreyim hava soğuk vs vs benim kimsem kalmasın diye çabalıyor aklınca
Evet bastan resti cekmeliydim kabul etmemeliydim bilmiyorum beni birşeyler tuttu saf gibi sustum haklisinBenim ailemi esim ve ailesi evime istemiyorum diyecek yok artık tabiki cagir bunun için esinden izin alacak değilsin resti çek haber her yeter bu konuda sende çok hatalisin ailen evine gelemiyor sen bilmem neye gidiyorsun
Amin opuyorum yeminle hep kurarim bu cümleyi inşallah seninde kimsen kalmaz bende acimayacagim sana derim anlar anlamaz muammaOnun kimsesi kalmaz bigun onuda soyle sen ve cocuklarin..vicdansiz...
Sağol canım Allah razi olsunYok terbiyesiz değilsin dayak kotu muamele var değer yok ailene baba ocağına gidemiyorsun rahat rahat gelemiyor aileniz birde kv herseyinize karisiyor..böyle zulumler iyi merhametli insanı bile kötü huylu yapar arkadaslar yaşamadıkları acinin yorumunu size yüklenerek yapmasınlar..
Evet illa ki bende de hatalar var insan yerine koydum yakin davrandim sustum ses etmedim simdi boyle oldu haklisin ne diyeyimSende de hata var canım mesafeni koru özelini açma görüşme evine gelince değer ver oldu bitti mıy mıy ilişkilerden benim başım yandı sildim onları
Önyargılı olmak istemem ama ınanın uslubunuz sızı haksız kılıyor. Hıc hoşlanmadım tavrınızdan kv uslubunuzdan . Keske daha asil karsılık verseydınız kırıcı degıl ders verıcı olurduKızlar artik hepiniz biliyorsunuz KV ile olan sorunlarimi. Konuyu sadece içimi dökmek rahatlamak için açtım dilim şişti resmen anlatmam lazim. Dun KV nin kızınin eltisine gittik çocuğu oldu diye normal da s....ler gitmem de o kız da bana geldi diye gittim. Neyse daha giderken başladı kızımın evinin önünden otobüs geçiyor havalar isinsin gideriz dediYüzüne baktım sert bi şekilde cvp dahi vermedim o anladı tabii ,yani lazim olursa diye dedim bende pek gitmem de vs kivirdi toplamaya çalıştı. Hayır sen benim ailemi düşman göreceksin, benim ailem bana gelmeyecek ben senin kızının bacılarının evlerini yol belleyecem oldu balım başka!! Neyse gittik oturuyoruz durmadan kızını ovuyor duymuyorum bile cocuklarimla ilgileniyorum. Sonra kızlar laf açtılar dertlendiler kocalari perde bile actirmazmis sokağa cikamazlarmis hapislermis ,KV leri gezermis ama bunlara yalan soyluyormus bunlarda çıkmak istemesinler diye. Bende ne alaka ondan değildir dedim kp e söylemeyin diyedir yoksa o başka siz başka herkesin hayati başka kimse kimseye karışamaz dedim msj in kime gittiği gayet açıktı bana sordular abim izin verir mi diye bende abarttim evet dedim karışmaz haber bile vermem canım isterse bi çıkar dolaşırım parka giderim vs aslında çıkıyorum zaten de karışma kısmı yalan bin tane laf sayar, ben KV bana kocamdan başkası laf edemez onu anlasin diye rahatim o konularda dedim. İste parkta millet oturuyor cay borek keyif yapiyorlar dedim , sen diye sordu ben pek katilmiyorum iki cocukla zor oluyor dedim bu da hemen havalar isinsin cay demle ara beni parka gidelim dedi artik dedi. Bende sağol ben almayim sen bacinla kizinla git dedim torunlarimla oynamak isticem belki dedi bende ben istesem yaşıtlarımla giderim sizle ne isim var dedim. Bunları diyorum çünkü kadın bana ne yapacaksin komşuyu ben varım ,ne yapacan arkadaşı akrabayi bana gel beraber gidelim, yani sen herkesi unut sil kimsen yok sadece biz biz biz diyor kadın. yok yaaaaa kerizdim bende bosanacam zaten ama biktim neyi bekliyorum bilmiyorum, tmm bekledigim şeyler var beklemek zorundayim ama bu kadın ve kocası dayanılmaz oluyorlar artik daha iki gün önce tutturdu 3.çocuk yapacak misim!!!! SANANE YA SANANEEE dun yine orda da kızına ve eltisine aman bi daha cocuk yapmayın yeter diyordu düşünün. Bende kizdim ne kadar iki yuzlusun bana oturup kalkıp 3.çocuk yap iki az, ideali 3 bilmem ne diosn bu ne ayrımcılık dedim . kiviriyor onlar küçük diye dedim diyor, ben kaç yasindayim pardon 3yas küçükler alt tarafı dedim hayır ideal sayıyı sen mi belirliyorsjn dedim, surat asti kalkana kadar ama susmadi da çocuklar durmuyorlar kalkalim dedim,arayamam simdi kavga ederiz isim var dedi diyor ,ne meraklisin bunların kocaları gelecek simdi burda mi yatcaz dedim. Eşime msj attım biktim senden akşamın kor saati oldu kendi oz ablama birakmiyorsun elin evinde yatayim istiyorsan bu ne rahatlık dedim, doldurdum msjlari can havliyle geldi. Evde de söylendim çocuklarımı dövdü yeğenin tmm o da çocuk ama anasına kiziyorum baksın herkes sipasina su çocuğun kafasının haline bak defolup gidicem yeter artik dedim ağladım. Tmm h.sonu annelerle geçir ablana da birakayim haklisin bisey mi diyorum dedi ama şuan bile ağlıyorum bir senedir ablama gidemedim hep bi bahane isim var demeler eve kapandim, bu kadından biktim çocuklarım için endişe taşıyorum kadın ruh hastası çocuğun pipisini eller kizin memelerini minciklar kavga etmekten ikaz etmekten biktim sınava da kendimi veremiyorum kaç haftadır Allah im nolur yardim et bana k.bakmayın çok uzun oldu ama doldum özür dilerim
Allah sendende razi olsun uzme yine kendini soylemesi kolay ama Rabbim goruyor sabretSağol canım Allah razi olsun
Evet bak bunlar bekliyorlar ki git kızım kocandir döver sover burda kalma diyecekmis babam öyle dedi eşim onlar tuttular seni dedi niyeti gayet açık bu sozundenSen esine sahip çıkma kizin ailesi sahip cikinca düşman bilin onları bu kızları onlardan Allahin emriyle istediniz çok kızdım coookk..
Ya o an sakin olamiyorum ki zaten yaşananlardan kadına gicigim gardimi alıp çıkıyorum karşısına o da üstüme üstüme geliyor beceremiyorum sakin olmayı yoksa haklisin üslubum farklı olsa daha hoş dururudm eşimin karşısında ama çok yiprandim o kadından resmen NEFRET ediyorum napsam içim sogumuyorÖnyargılı olmak istemem ama ınanın uslubunuz sızı haksız kılıyor. Hıc hoşlanmadım tavrınızdan kv uslubunuzdan . Keske daha asil karsılık verseydınız kırıcı degıl ders verıcı olurdu
Canım ben yüz tane iyilik yaptım bir iki hatamda ben kötü ilan edildim aynı durumdayım dertleşelimEvet illa ki bende de hatalar var insan yerine koydum yakin davrandim sustum ses etmedim simdi boyle oldu haklisin ne diyeyim
Hay ağzın bal yesin yaa aynenKaynanana iyi kaynanalık yapmışsın sen de ha"ben senin bu öfkenin sebebini anladım madem ailem gelemiyor evime burnunuzdan getiririm diyosun psikolojin bozulmuş senin ama haklısın
esinizin kafa yapisi degismesi lazim bilmiyorum nasil olacak ama degismezse siz nereye kadar devam edeceksiniz bu evlilik hep kavga ilemi gececek bir evlilik danismanina gitsenizEvet yani esimin düşüncesini biraz olsun yonttum o konuda haftada on günde bir gidiyoruz buna da şükür
İnş hersey gönlünce olur cnm yaBen gorusmesem gitmesem çocuklarımı alıp götürecek mecbur ozluyorlar seviyorlar diye buna müsaade etmem mecbur bende gidiyorum
Evet bulamadım azcik ugrasayim dedim babysiBurada büyütülecek nevar takmaya başka bişey bulmadiniz herhalde
Ya ben aileme de kizamiyorum kavga olmasın bizden bulmasinlar zaten kotu bildiler, bizim yüzümüzden kotu olmayın diyorlar. Aslında babam hala öfkeli sen anlatmiyorsun kizarim diye bosan o adamdan ben bakarım niye korkuyorsun diyor da ben sakinlestiriyorum mecbur. Boşanma kısmında bu soyledikleriniz beni de düşündürüyor ama çocuklarımı alıp çekip gitmeyi düşünüyorum bu şehirden zaten çok yiprandim insanları tuhaf insana saygı yok kadına saygı zaten sıfır , çocuklarım için endiseleniyorum bunlar kendileri gibi yetiştirecek etkilenecekler diye ne bileyim iste ne yapsam bos gibi bekliyorumesinizin kafa yapisi degismesi lazim bilmiyorum nasil olacak ama degismezse siz nereye kadar devam edeceksiniz bu evlilik hep kavga ilemi gececek bir evlilik danismanina gitseniz
bide ailenizede cok kizdim anneniz esiniz gelme dese bile gelmesi lazim biri laf dedigi zaman burasi kizimin evi tabi gelicem diyecek babanizin esinize iyi bir ayar vermesi lazim kizimin evine istedigim kadar gelirim benim kizim sahipsiz degil demesi lazim yok soyle kendi tarafinizda sert bir erkek bosanmakta cozum degil bunlar siz ayrilsanizda sizi rahat birakmazlar
Amin canım Allah razi olsunİnş hersey gönlünce olur cnm ya
Ben şok.Anam bu kaynanaların alayımı deli ayol.Benim erkek arkadaşın anneside geçen bana laf soktu, kahvaltıya gittim sabah onlara sonrada mutfağı ben toplamıştım akşamda erkek arkadaşım yemek yerken tuz istedi bulamadım mutfakta.Annesi dedi ''oğlum mutfağı sen topladın ya sabah sen bulursun kalk'' dedi.Yani hem ben toplamışım hem nası bulamıyomuşumGüldüm bende bişey demedim erkek arkadaşımda tövbe yaa dedi oda başladı gülmeye Hayretlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?