BİKTİM SENDEN KAYNANA

Benim ailemi esim ve ailesi evime istemiyorum diyecek yok artık tabiki cagir bunun için esinden izin alacak değilsin resti çek haber her yeter bu konuda sende çok hatalisin ailen evine gelemiyor sen bilmem neye gidiyorsun
Evet bastan resti cekmeliydim kabul etmemeliydim bilmiyorum beni birşeyler tuttu saf gibi sustum haklisin

Sağol canım Allah razi olsun

Sende de hata var canım mesafeni koru özelini açma görüşme evine gelince değer ver oldu bitti mıy mıy ilişkilerden benim başım yandı sildim onları
Evet illa ki bende de hatalar var insan yerine koydum yakin davrandim sustum ses etmedim simdi boyle oldu haklisin ne diyeyim

Önyargılı olmak istemem ama ınanın uslubunuz sızı haksız kılıyor. Hıc hoşlanmadım tavrınızdan kv uslubunuzdan . Keske daha asil karsılık verseydınız kırıcı degıl ders verıcı olurdu

Sen esine sahip çıkma kizin ailesi sahip cikinca düşman bilin onları bu kızları onlardan Allahin emriyle istediniz çok kızdım coookk..
Evet bak bunlar bekliyorlar ki git kızım kocandir döver sover burda kalma diyecekmis babam öyle dedi eşim onlar tuttular seni dedi niyeti gayet açık bu sozunden

Ya o an sakin olamiyorum ki zaten yaşananlardan kadına gicigim gardimi alıp çıkıyorum karşısına o da üstüme üstüme geliyor beceremiyorum sakin olmayı yoksa haklisin üslubum farklı olsa daha hoş dururudm eşimin karşısında ama çok yiprandim o kadından resmen NEFRET ediyorum napsam içim sogumuyor

Kaynanana iyi kaynanalık yapmışsın sen de ha" ben senin bu öfkenin sebebini anladım madem ailem gelemiyor evime burnunuzdan getiririm diyosun psikolojin bozulmuş senin ama haklısın

Son düzenleme:
Kaynanana iyi kaynanalık yapmışsın sen de ha" ben senin bu öfkenin sebebini anladım madem ailem gelemiyor evime burnunuzdan getiririm diyosun psikolojin bozulmuş senin ama haklısın
Hay ağzın bal yesin yaa aynen psikolojim bozuldu walla kimseye bisey anlatamiyorum buraya yazıyorum anneme anlatsam ne duruyorsun der babam gelir alır biz seni ezsin dovsun diye vermedik der ki hakli iste bende boyle miladinin dolmasını bekliyorum ofkemi kusarak

Evet yani esimin düşüncesini biraz olsun yonttum o konuda haftada on günde bir gidiyoruz buna da şükür
esinizin kafa yapisi degismesi lazim bilmiyorum nasil olacak ama degismezse siz nereye kadar devam edeceksiniz bu evlilik hep kavga ilemi gececek bir evlilik danismanina gitseniz
bide ailenizede cok kizdim anneniz esiniz gelme dese bile gelmesi lazim biri laf dedigi zaman burasi kizimin evi tabi gelicem diyecek babanizin esinize iyi bir ayar vermesi lazim kizimin evine istedigim kadar gelirim benim kizim sahipsiz degil demesi lazim yok soyle kendi tarafinizda sert bir erkek bosanmakta cozum degil bunlar siz ayrilsanizda sizi rahat birakmazlar

Ya ben aileme de kizamiyorum kavga olmasın bizden bulmasinlar zaten kotu bildiler, bizim yüzümüzden kotu olmayın diyorlar. Aslında babam hala öfkeli sen anlatmiyorsun kizarim diye bosan o adamdan ben bakarım niye korkuyorsun diyor da ben sakinlestiriyorum mecbur. Boşanma kısmında bu soyledikleriniz beni de düşündürüyor ama çocuklarımı alıp çekip gitmeyi düşünüyorum bu şehirden zaten çok yiprandim insanları tuhaf insana saygı yok kadına saygı zaten sıfır , çocuklarım için endiseleniyorum bunlar kendileri gibi yetiştirecek etkilenecekler diye ne bileyim iste ne yapsam bos gibi bekliyorum

Ben şok.Anam bu kaynanaların alayımı deli ayol.Benim erkek arkadaşın anneside geçen bana laf soktu, kahvaltıya gittim sabah onlara sonrada mutfağı ben toplamıştım akşamda erkek arkadaşım yemek yerken tuz istedi bulamadım mutfakta.Annesi dedi ''oğlum mutfağı sen topladın ya sabah sen bulursun kalk'' dedi.Yani hem ben toplamışım hem nası bulamıyomuşum Güldüm bende bişey demedim erkek arkadaşımda tövbe yaa dedi oda başladı gülmeye Hayretlik.

ayyy yarildim daha şimdiden başlamış kadın oğulları söz konusu olunca halleniyorlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…