Lütfen sakin ol, sakın öfke ile arayıp ekmeğine yağ sürme onun. Haklısın üzülmekte kırılmakta ama baba da olsa kardeş de olsa insanlar bu durumda empatiden yoksun oluyor yada biz çok hassas oluyoruz. Kendine yönel, biliyorum kırgınsın ama şu an imkanlar bu kadar, sabret. Kpss ye ağırlık ver, yürüyüş yap, mufağa gir, yemek yap. Kafanı ne dağıtacaksa onu yap.
Edanazcığım canım desteğin için sağol tatlım...Evet arayacaktım az daha o napıcaktı arasaydım sevinecekti ohhhh aileside sırt çevirdi bana muhtaç kaldı yine diyecekti ve ağzına geleni sayacaktı...Kızım git işine diyecekti...Sokaklarada düşsem asla aramam.Ekmeğine yağ sürmem.Evet canım bir iş bulsam okadar iyi olucakki.Ailemde olsa dediğn gibi benim hissettiklerimi hissedemiyorlar.Galiba bende çok hassasım canım sanki herşey bana söyleniyor ben herşeyi üzerime alınıyorum.Bazen canım keşke tazminat ve nafaka talep etmeseydim diyorum anlaşmalıda bitseydi çünkü süreç uzadıkça ben yıpranıyorum erkeğe bişey olmuyor hayatına bakıyor.Ama para yüzünden uzayacak bu dava malesef.Ahhh canım acaba nekadar sürer bu dava?