How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bıktım Artık

sımdı tahmın yurutmekzor tabı . bakalım nasıl olcak . Allah dırayetını versın ınsallah canım benım . calısıyorum ben canım sen?

Ben çalışmıyorum canım.Kpss kursuna başladım bakalım bu kafayla nasıl olucaksa :( Denemek istedim...Çok zor bir süreç beni bekliyor bakalım canım.İnş dayanabilirim :(

Canım beni güçlü görmesini çok istiyorum ama hakimin karşısında ağlamaktanda çok korkuyorum :( okadar duygusalım ki...Canımcığım o adam hayatta yaptıklarından pişman olmaz buna eminim.Avukatım ilk celseye katılmamdan yana ama yinede sen bilirsin diyor...Hakimimde bayan avukatımda..Dilerim kadın dayanışması olur.Buakşam eşimden daha çok nefret ettim..Nedenmi? Komşuya gittik yeni gelin oda açtı düğün cd sini.Ağlamamak için kendimi zor tuttum :( Etrafa güçlü görünmeye çalışıyorum ama içimdeki fırtınalardan kimsenin haberi yok :43:
bulamadım kendini koyverme canım. bizim için de kendin için de git o duruşmaya. hakkını savun. güçlü ol. belki duruşmaya gitmen senin için daha hayırlı olacak. sürekli hayırlsı olsun diye dua et. istihareye de yatabilirsin gitmek hakkımda hayırlı mı diye.

Arkadaşlar bugün kpss için derse başladım.Yeniden öğrenci olmak güzeldi.Tek üzüldüğüm nokta hoca tanımak isteyince tek tek bekarım dedim :( Demek zorunda kaldım.Evliyim diyemedim...Çünkü sadece kağıt üzerinde.Yakında o da bitecek :(

Hayırlısı olsun... Lütfen üzülme, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.

Evet canım üzülmemek lazım artık bitti gitti ama niye hala bu gelgitler deli oluyorum....Umut insanı mahveder aslında...Benim içimdeki şu umutta bitsin artık istiyorum :(

Evet canım üzülmemek lazım artık bitti gitti ama niye hala bu gelgitler deli oluyorum....Umut insanı mahveder aslında...Benim içimdeki şu umutta bitsin artık istiyorum :(

benim de sorunum aynı. Aylardır içimde bir umut var belki pişman olur, döner, özür diler diye. ama tek bir geriadım bile atmadı. umut verecek tek bir hareketi olmadı, tam tersi bir an önce kurtulmak ister gibi davrandı hep. Ben bu sefer Allah razı olmaz bu durumdan buna izin vermez diye umut beslemeye başladım. ama olmuyor hiçbir düzelme olmuyor.

güzel kardeşim sevindim senin adına kursa başlaman güzel olmuş.yeni bir çevreye girer kafanı dağıtırsın.

bende kursa gidiyorum çünkü kendimden biliyorum.boş kafa şeytanın çalışma odasıdır derler.

evde kendi kendine otursan sorular ve düşünceler beynine hücum ediyor ve kurmaya başlayıp iyice kendini hasta ediyorsun.

böyle hiç olmazsa meşgalen olur aklına kötü şeyler gelmez..hiç olmazsa mahkemeye daha sakin kafayla çıkarsın..

benim de sorunum aynı. Aylardır içimde bir umut var belki pişman olur, döner, özür diler diye. ama tek bir geriadım bile atmadı. umut verecek tek bir hareketi olmadı, tam tersi bir an önce kurtulmak ister gibi davrandı hep. Ben bu sefer Allah razı olmaz bu durumdan buna izin vermez diye umut beslemeye başladım. ama olmuyor hiçbir düzelme olmuyor.

Aynen canım umut işkenceyi dahada uzatıyor aslında.Ama kabullenmek lazım artık.Aynen benimde herşey dahada kötü oldu ilerleme olmadı.Ben barışalım diye umut beslemiyorum sadece yaptıklarından pişman olsun diyorum ama sanmıyorum artık.Bu karakterdeki adam pişman olmaz.Evet canım olmuyorsa olmuyordur...Sen nasılsın?

güzel kardeşim sevindim senin adına kursa başlaman güzel olmuş.yeni bir çevreye girer kafanı dağıtırsın.

bende kursa gidiyorum çünkü kendimden biliyorum.boş kafa şeytanın çalışma odasıdır derler.

evde kendi kendine otursan sorular ve düşünceler beynine hücum ediyor ve kurmaya başlayıp iyice kendini hasta ediyorsun.

böyle hiç olmazsa meşgalen olur aklına kötü şeyler gelmez..hiç olmazsa mahkemeye daha sakin kafayla çıkarsın..

Aynen canım insanın kafası dağılıyor...Dilerim bu zor günler geride kalır.Mahkemeye çıkmayacağım diyordum ama hayırrrr benim güçlü olduğumu görsün evde kesin ağlıyordur diye düşünmesin...Adam mutlu mutlu pozlar veriyor ben neden kaçayım ki...Ben bukadar yıprandım üzüldüm o gayet mutlu mesut...Beni güçlü görsünde belki biraz üzülür :)

Aynen canım umut işkenceyi dahada uzatıyor aslında.Ama kabullenmek lazım artık.Aynen benimde herşey dahada kötü oldu ilerleme olmadı.Ben barışalım diye umut beslemiyorum sadece yaptıklarından pişman olsun diyorum ama sanmıyorum artık.Bu karakterdeki adam pişman olmaz.Evet canım olmuyorsa olmuyordur...Sen nasılsın?

canım dün jandarma geldi eşime mahkemeden kağıt gelmiş ben de okuluna yolladım. çok sinirlenmiş sanırım ilk defa beni aradı. açmadım. ne olacaksa olsun artık hayırlısıyla. bekliyorum bakalım. senin de kursa başlamana çok sevindim inşallah her şey gönlünce olur.

Bulamadım ya ben çok kötüyüm bugün. benim bu kaz kafam ne zaman anlayacak bu işin bittiğini. benim kafam almıyor. hala hayallerimde eşim geliyor benden özür diliyor çok pişman oluyor. sonra biz barışıp mutlu mesut yaşıyoruz. doktor bana saplantı için ilaç verdi ama işe yaramıyor. nasıl atlatacağım ben. bana bir yol göster:( adamın bana yapmadığı şey kalmadı ama yine de ondan nefret edemiyorum.

canım dün jandarma geldi eşime mahkemeden kağıt gelmiş ben de okuluna yolladım. çok sinirlenmiş sanırım ilk defa beni aradı. açmadım. ne olacaksa olsun artık hayırlısıyla. bekliyorum bakalım. senin de kursa başlamana çok sevindim inşallah her şey gönlünce olur.

Canım Mahkemedeki kağıdı neden postacı değilde jandarma getiriyor onu anlamadım.Benide karakoldan açğırdılar mali durum araştırması için.Nafaka ve tazminat talep etim ya.Sende okuluna göndermişsin ya deli olmuştur...Ondan aramıştır...İyiki açmamışsın yoksa dünyanın hakaretini ederdi senin psikolojini iyice bozardı.Boşver ararsa bence açma yinede sen bilirsin ama.Yine altüst eder seni biliyorum.Canım kpss kursuna başladım ama kazanacağımdan değil işte maksat değişiklik olsun.Allahım hakkımızda heyırlısını versin tatlım...

Bulamadım ya ben çok kötüyüm bugün. benim bu kaz kafam ne zaman anlayacak bu işin bittiğini. benim kafam almıyor. hala hayallerimde eşim geliyor benden özür diliyor çok pişman oluyor. sonra biz barışıp mutlu mesut yaşıyoruz. doktor bana saplantı için ilaç verdi ama işe yaramıyor. nasıl atlatacağım ben. bana bir yol göster:( adamın bana yapmadığı şey kalmadı ama yine de ondan nefret edemiyorum.

Canım araması seni dahada altüst etmiş anlaşılan.Düşün birde açsaydın teli daha kötü olurdun.Ben sanmıyorum iyi bir konuşma yapmak için seni arayacağını.Canım bak kendinde yazmışsın hayallerde diye.Asla pişman olmazlar emin ol.Zaten sevselerdi sahip çıksalardı gözden çıkarmasalardı bizi biz şuanda bunları yaşıyor olmazdık.Bu acı gerçeklerle malesef yüzleşmek zorundayız.Bende çok gelgitler yaşıyorum ama şu aşamada bunları yaşamamız normal galiba.Çünkü herşey yarım kaldı...Canım yaşamamız gerekiyordu yaşadık.İnş ilerde yüzümüz güler.Dilerim onlarda mutluluk yüzü görmez...

ballos canımmm arkadaşım
inan her şey yoluna girecek biraz sabır biraz dirayet ve biraz daha fazla inanç bu zamanlar çok iyi gelir

kuzenim çok küçüktü kolunun üzerine koca çaydanlığı devirmişti nasıl bağrıyordu nasıl ağlıyorda yıllardır halen çıkmaz aklımdan
ama zamanla kuzenimin ağrıları azaldı yarası kabuk bağlaı

sonra sadece izi kaldı

şimdi ancak dikkatli gözlerle bakınca belli oluyo zar zor izi

ama o yara izi bana hayatı anlatırr

BULMADIM ve ikiniz içinde bu süreç böyle olucak

ve AYDINLIK GÜZEL GÜNLER UZAKTA DEĞİL CANLAR

ballos canımmm arkadaşım
inan her şey yoluna girecek biraz sabır biraz dirayet ve biraz daha fazla inanç bu zamanlar çok iyi gelir

kuzenim çok küçüktü kolunun üzerine koca çaydanlığı devirmişti nasıl bağrıyordu nasıl ağlıyorda yıllardır halen çıkmaz aklımdan

sonra sadece izi kaldı

Caım desteğin için çokkk tşk ederim.Ne de güzel örnek vermişsin...Canım yaaa.Gerçektende öyle bizimde yaramız kabuk bağlayacak sadece izi kalacak.Dilerim güzel görürüz bizde...Allahım kimsenin başına vermesin..

ballos canımmm arkadaşım

sonra sadece izi kaldı

Umarım hep beraber o güzel günleri de görürüz canım:( şimdi benim için her şey o kadar acı verici ki. onun kendine yeni bir hayat kuracağını yeni biriyle evleneceğini düşünmek bile beni mahvediyor. ya evlenirse, ya çok mutlu olursa, çocukları olursa.:(

Canım Mahkemedeki kağıdı neden postacı değilde jandarma getiriyor onu anlamadım.Benide karakoldan açğırdılar mali durum araştırması için.Nafaka ve tazminat talep etim ya.Sende okuluna göndermişsin ya deli olmuştur...Ondan aramıştır...İyiki açmamışsın yoksa dünyanın hakaretini ederdi senin psikolojini iyice bozardı.Boşver ararsa bence açma yinede sen bilirsin ama.Yine altüst eder seni biliyorum.Canım kpss kursuna başladım ama kazanacağımdan değil işte maksat değişiklik olsun.Allahım hakkımızda heyırlısını versin tatlım...
ben de anlamadım, benim evime niye geldiler, adresi nerden buldular onu da anlamadım. adam eşimi bana sordu, sonra elindeki kağıda baktı aa boşanmaymış pardon dedi, üzüldü biraz. akşam okuldan çıkarken kapıda o çavuşla gözgöze geldim meğer bi de öğrencimin velisiymiş:( hayattan nefret ediyorum artık, her şey üstüste geliyor. anne yok baba yok, bu hayatta güvendiğim, beraber yaşlanmak istediğim tek insan da beni kapının önüne koydu. dayanamıyorum artık, çaresizliğe dayanamıyorum, hiçbir şey yapamamaya dayanamıyorum.

ben de anlamadım, benim evime niye geldiler, adresi nerden buldular onu da anlamadım. adam eşimi bana sordu, sonra elindeki kağıda baktı aa boşanmaymış pardon dedi, üzüldü biraz. akşam okuldan çıkarken kapıda o çavuşla gözgöze geldim meğer bi de öğrencimin velisiymiş:( hayattan nefret ediyorum artık, her şey üstüste geliyor. anne yok baba yok, bu hayatta güvendiğim, beraber yaşlanmak istediğim tek insan da beni kapının önüne koydu. dayanamıyorum artık, çaresizliğe dayanamıyorum, hiçbir şey yapamamaya dayanamıyorum.

Canım bunları düşünerek atlatamayız ama :( Aklına geldikçe kötü yönlerini hatırlamaya çalış.Senin yapacağın bişey yok ama tatlım.Yaşamamız gerekiyormuş yaşadık.Benim duruşmayada az kaldı güçlümüyüm hayır çokmu isteyerek boşanıyorum ama yapacak bişey yok bu evlilik devam etsede hiçbirşey eskisi gibi olmaz emin ol sonu yine boşanma olur.Oyüzden en güzeli başından kopması galiba.Düşün yıllarını ver sonra boşan o dahada acı verici :( Onunda hayatına biri giricek seninde o da evlenicek sende...Bu gerçek yani..Ahh canım ya metin olmaya çalış lütfen...Bak bende seninle aynı durumdayım benim mesleğimde yok.Çalışmıyorum.İnan dahada zor.Yazmak istedikçe duygularını yaz canım.Ben hep yanındayım...Öpüyorum seni üzülme lütfen :(

benimde yakında başıma gelecek olan o boşanmak.....
ama hayata küsmeyin asla ve asla Allaha sığının o sizi görür ve sizin için hayırlısını verir bol bol dua edin
bu süreçte ve herzaman Allaha sığının inanın gerçektende ondan başkası yalan bu dünya gelip geçici
hayata dört elle sarılın düştükçe inadına ayağa kalkın ve yılmayın pes etmeyin... siz çok güçlüsünüz bunu unutmayın
sabredin sabrın sonu selamettir. belkide Allahın sizin için daha güzel planları vardır dimi bilemezsiniz inanın sonuna kadar hep iyi düşünün iyi olur kalbinizi iyi tutun ve inadına bu acı hayata gülümseyinn :)))))

sizleri çok çok öpüyorum ve dua ediyorum dilerim herşey iyi olur

Back