How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bıktım Artık

burası çok ii olmuş ya..bu topik yani..bende geldim kızlar..yeni bir şehre geldim..kendime ev tuttum..ve yeni eşyalar alıyorum..bir de köpek almayı düşünüorum..hayat böyle daha güzel..

Canım senin içinde herşey güzel olucak inşallah...Sil baştan başlamak gerek bazen....Köpek almak harika bir fikir inan.Benimde 6 senedir bir köpeğim var terrier cinsi harika.İnan çok güzel bir uğraş...Köpekler iyi dosttur.İhanet etmezler...Herşeye yeniden başlamak yeni bir hayat kurmak gerekiyor...Bundan sonra yapacak bişeyimiz yok önümüze bakmalıyız...

Slm kızlar..Bende ççoook sarsıntılı bir ewlilikten sonra boşanma kararı aldım..

Öyle bir karar ki hiç içim acımıyo ayrılıcam diye.çünkü 4 sene boyunca elimden ne gelirse yaptığımı düşünüyorum..Ama benim sabrımı anlamadı..Bitti ama tam bitti..Bu hafta avukatla görüşüp davayı açıyoruz..

Şiddet gördüğüme dair dün rapor aldım.Emniyetede bildirdim..Artık sadece boşanmak istiyroum..içimde öyle bi ümit varki nedenini bilmediğim bi şekilde mutluyum...

Bulamadım çok üzülüyosun farkındayım ama sevinmen gerek..Böyle bir adamla zaten ömür boyu ewli kalamazdın..Şükret ki bebegin olmamış..

Benim 3 yaşında oğlum var..Ama böyle bi ortamda büyütemem onu..

Sürekli kalbini dinleme..Kimsenin sana laf taşımasına izin verme.konuşmak istemiyorum de kapat konuyu..

Slm kızlar..Bende ççoook sarsıntılı bir ewlilikten sonra boşanma kararı aldım..

Öyle bir karar ki hiç içim acımıyo ayrılıcam diye.çünkü 4 sene boyunca elimden ne gelirse yaptığımı düşünüyorum..Ama benim sabrımı anlamadı..Bitti ama tam bitti..Bu hafta avukatla görüşüp davayı açıyoruz..

Şiddet gördüğüme dair dün rapor aldım.Emniyetede bildirdim..Artık sadece boşanmak istiyroum..içimde öyle bi ümit varki nedenini bilmediğim bi şekilde mutluyum...

Canım benim hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim...Ama üzüldüm bir yuvanın daha dağılıyor olmasına :( Çocuk varmı canım? Şuan nerdesin? Eşin biliyormu dava açacağını?Biraz bahsetsene tatlım...

Bulamadım çok üzülüyosun farkındayım ama sevinmen gerek..Böyle bir adamla zaten ömür boyu ewli kalamazdın..Şükret ki bebegin olmamış..

Benim 3 yaşında oğlum var..Ama böyle bi ortamda büyütemem onu..

Sürekli kalbini dinleme..Kimsenin sana laf taşımasına izin verme.konuşmak istemiyorum de kapat konuyu..

Canım çocuğun varmış birde Allah bağışlasın...Evet canım ömür boyu çekilmezdi.Herzaman diyorum ya canım boşanmak değil belkide canımı bukadar acıtan sadece 1 kere olsun aramaması:( Silip atması...Evet canım laflar dahada canımı acıtıyor.Adam işini biliyor ama gidip kendini üzülen seven terkedilen adam olarak gösteriyor benide kocasını sevmeyen aklında başkası olan terkeden kadın :( Çalışıyormusun nezaman oldu şiddet olayı?

Eşim çok sinirli bi insan..Çok defada şiddet gördüm..Zaten bu evliliğin bi ömür sürmeyecegide belliydi..

Beni sevmediğini düşünmüyorum ama iş konusunu kafasına çok takar uyuyamaz falan streslidir..Ailesine karşıda bana karşıda sürekli bağırarak konuşur..Dünyanın merkezi kendisidir ona göre..

En son dün ufacık bir şeyi büyüttü ve 1 saat boyunca yapmadıgı kalmadı..ailem geldi hastaneye gittik doktor rapor yazdı sonra karakola bildirdik.bu haftada dava açıyorum..

Böyle işte..ama hiç üzülmüyorum.ben çok sabrettim.Sabrımın taştıgı yerdeyim.Benim için geri dönüşü yok asla.Allah şaşırtmasın inşallah..

Dün babası geldi konuştular ben uyudum umrumda bile deildi ne konuştukları..
Ailemin yanndayım şu an.İş arıyorum..

Canım çocuğun varmış birde Allah bağışlasın...Evet canım ömür boyu çekilmezdi.Herzaman diyorum ya canım boşanmak değil belkide canımı bukadar acıtan sadece 1 kere olsun aramaması:( Silip atması...Evet canım laflar dahada canımı acıtıyor.Adam işini biliyor ama gidip kendini üzülen seven terkedilen adam olarak gösteriyor benide kocasını sevmeyen aklında başkası olan terkeden kadın :( Çalışıyormusun nezaman oldu şiddet olayı?

Amin canım..

Aramasın tatlım boşver arasa ne değişecek..İnanırmısın ben hiç aramasını sormasını istemiyorum..Böyle bahsediyorum sanmaki hiç sevmedim..Ben çok sevdim onu çocuk gibi bebek gibi yaklaştım çogu kez.Ondan ayrı hiç uyuyamıyordum annemde bile hiç kalmadım..

Ama diyorum ya bu şekilde olmaz..Tek kurtuluş yolum da ayrılıp hayatıma bir yön vermek..Ben bu kadar yaşanan olayları artık silemem..

Eşim çok sinirli bi insan..Çok defada şiddet gördüm..Zaten bu evliliğin bi ömür sürmeyecegide belliydi..

Beni sevmediğini düşünmüyorum ama iş konusunu kafasına çok takar uyuyamaz falan streslidir..Ailesine karşıda bana karşıda sürekli bağırarak konuşur..Dünyanın merkezi kendisidir ona göre..

En son dün ufacık bir şeyi büyüttü ve 1 saat boyunca yapmadıgı kalmadı..ailem geldi hastaneye gittik doktor rapor yazdı sonra karakola bildirdik.bu haftada dava açıyorum..

Böyle işte..ama hiç üzülmüyorum.ben çok sabrettim.Sabrımın taştıgı yerdeyim.Benim için geri dönüşü yok asla.Allah şaşırtmasın inşallah..

Dün babası geldi konuştular ben uyudum umrumda bile deildi ne konuştukları..
Ailemin yanndayım şu an.İş arıyorum..

4 yıllık bir evlilik bitiyor :( Hayırlısı olsun canım.Bendede şiddet vardı.Aileni senmi aradın dün.Okdara kötü şiddet gördün yani hastahaneye gidecek kadar :(kötü bişey yoktur umarım.Eşin boşanma konusunda ne düşünüyor acaba?Kesin kabul etmeyecektir.Ama rapor almışsın o istemesede hakim boşanmaya karar verir.İnş hayatın bundan sonra daha güzel olur.Eşin aradımı peki dünden beri?

burası çok ii olmuş ya..bu topik yani..bende geldim kızlar..yeni bir şehre geldim..kendime ev tuttum..ve yeni eşyalar alıyorum..bir de köpek almayı düşünüorum..hayat böyle daha güzel..

Abeta seni önceki konundan biliyorum. Eskiden eşinle aynı yerde çalışıyordun değil mi? Başka bir şehre mi atandın? Çok mutlu oldum senin adına inş çok mutlu olucaksın çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak ne güzel... Burda güzel arkadaşlıklar kuruluyor insanlar birbirlerine destek oluyor ben de topiği çok seviyorum takip ediyorum "BULAMADIM" da umarım senin gibi mutlu olur. Boşandınız mı bu arada?

Amin canım..

Aramasın tatlım boşver arasa ne değişecek..İnanırmısın ben hiç aramasını sormasını istemiyorum..Böyle bahsediyorum sanmaki hiç sevmedim..Ben çok sevdim onu çocuk gibi bebek gibi yaklaştım çogu kez.Ondan ayrı hiç uyuyamıyordum annemde bile hiç kalmadım..

Ama diyorum ya bu şekilde olmaz..Tek kurtuluş yolum da ayrılıp hayatıma bir yön vermek..Ben bu kadar yaşanan olayları artık silemem..

Sen kararını vermişsin tatlım.Belliki çok darbeler almışsın...Emin ol seni çokkk arayacak ve çokkk pişman olucak...

Bir başkası olsa ona4 yıl degil 4 gün dayanamazdı: ) sol kolumda vurmadan dolayı ödem oluşmuş.boğazımı flan sıktı.

Karakola gtimek için ewden çıktım yolda arabayla önümü kesti.arabadada devam etti aynı şekilde.tekrar ewe getirdi altınları aldı gitti.

bende k.walideme çıktım annemleri aradım geldiler..Şu aralar arayamaz belki daha sonra arar bilmiyorum ama değişen bişey olmayacak.Hiç aramasın sesinede yüzünede tahammülüm yok..

Sen kararını vermişsin tatlım.Belliki çok darbeler almışsın...Emin ol seni çokkk arayacak ve çokkk pişman olucak...

Benden uzak Allaha yakın olsun: )

Ne hali varsada görsün..gitsin ewlensin mesela umrumda bile olmaz..

Ben ewlenene kadar hep içimde bi burukluk vardı mutsuz olacagımı düşünüyordum hissediyordum..

Şu anda tam tersi içimde huzur var inanıyorumki çok ta mutlu olucam..

kocalardan yana ne şanssız bi ülkeyiz. peygamberimizin kadınlarınıza ii davranın diye o kadar çok hadisi var ki.
ne zannediyo bu erkekler kendilerini. kendilerini bizden üstün görüp egolarını tatmin ediyo pislikler

kocalardan yana ne şanssız bi ülkeyiz. peygamberimizin kadınlarınıza ii davranın diye o kadar çok hadisi var ki.
ne zannediyo bu erkekler kendilerini. kendilerini bizden üstün görüp egolarını tatmin ediyo pislikler

Onlar ERKEK olduklarını zannediyorlar böyle davrandıkları zaman..Ama Allah büyük hiç birşey cezasız kalmaz bugün olmassa bigün mutlaka hesabını verecekler..

Ben sabırlıyım beklerim: )

Erkeklerden çok kadınlar suçlu.
Erkekleri kadınlar yetiştiriyor.
Erkek çapkınlık yapınca , elinin kiridir diyor kadınlar.
Erkek dövünce kocası döverde severde diyo kadınlar.
En acısı erkek aldatınca ya da dövünce hemcinslerin bunun için yuvanı yıkma çocukların var diyor.
Bu kadar tölerans gören erkek , hakim olduğu toplumda kudurmazda ne yapar ?
Direkt erkekleri suçlamadan bi kendimizi eleştirelim.
Bu sözüm özellikle erkek annelerine :)
Pipisini severek büyütmeyin , kız kardeşiyle eşit oldugunu aşılayarak büyütün :)

Bir başkası olsa ona4 yıl degil 4 gün dayanamazdı: ) sol kolumda vurmadan dolayı ödem oluşmuş.boğazımı flan sıktı.

Karakola gtimek için ewden çıktım yolda arabayla önümü kesti.arabadada devam etti aynı şekilde.tekrar ewe getirdi altınları aldı gitti.

bende k.walideme çıktım annemleri aradım geldiler..Şu aralar arayamaz belki daha sonra arar bilmiyorum ama değişen bişey olmayacak.Hiç aramasın sesinede yüzünede tahammülüm yok..

Ahh canım ya geçmişler olsun ne diyeyim :( Benimde eşim boğazımı sımıştı yastıklarla boğmaya çalışmıştı :( Ben aptallık yaptım ama darp raporu almadım gittim boyun filmimi çektirdim incinme olmuş.Doktor ağrı kesici ve kas gevşetici verdi filimi ve reçeteyi mahkemeye sundum ama işime yararmı bilmiyorum...Altınlarımı aldı gitti ? Nasıl yaniiiiiii.....K.validen arama demedimi tepkisi ne oldu? Gerçi onlar oğullarını biliyorlardır.

Erkeklerden çok kadınlar suçlu.
Erkekleri kadınlar yetiştiriyor.
Erkek çapkınlık yapınca , elinin kiridir diyor kadınlar.
Erkek dövünce kocası döverde severde diyo kadınlar.
En acısı erkek aldatınca ya da dövünce hemcinslerin bunun için yuvanı yıkma çocukların var diyor.
Bu kadar tölerans gören erkek , hakim olduğu toplumda kudurmazda ne yapar ?
Direkt erkekleri suçlamadan bi kendimizi eleştirelim.
Bu sözüm özellikle erkek annelerine :)
Pipisini severek büyütmeyin , kız kardeşiyle eşit oldugunu aşılayarak büyütün :)

minikdepresif seni alkışlıyorum tatlım :46: Evet hep alttan alan taraf kadınlar.Aman yuvanı dağıtma aman alttan al kadınsın sus...vs...
Pipisini severek büyütmeyin , kız kardeşiyle eşit oldugunu aşılayarak büyütün :) Çok güzel gerçektende öyleeeee :):):)

Ahh canım ya geçmişler olsun ne diyeyim :( Benimde eşim boğazımı sımıştı yastıklarla boğmaya çalışmıştı :( Ben aptallık yaptım ama darp raporu almadım gittim boyun filmimi çektirdim incinme olmuş.Doktor ağrı kesici ve kas gevşetici verdi filimi ve reçeteyi mahkemeye sundum ama işime yararmı bilmiyorum...Altınlarımı aldı gitti ? Nasıl yaniiiiiii.....K.validen arama demedimi tepkisi ne oldu? Gerçi onlar oğullarını biliyorlardır.

Benim babam polis..İzin vermedi şikayetçi olmama rezillk çıkmasın dedi..ama artık kararlı oldugumdan dolayı aldım rapor..Keşke alsaymışsın ama üzülme hakim anlar neyin ne oldugunu onlar artık insan sarrafı olmuşlar..

Onlar ogullaarını biliyorlar ama hala bilmemezlikten geliyorlar bende en çok buuna sinir oluyorum.değişcekmiş bekleyecekmişim ben 24 yaşındayım on kendimi köle etmek için gelmedim bu dünyaya..Arama dedilerr ama aradım..Ewet altınlarıda aldı.alsın hayrını görsün ama göremeyecek.hepsi tek tek çıkacak ondan eminim.

Onlar ERKEK olduklarını zannediyorlar böyle davrandıkları zaman..Ama Allah büyük hiç birşey cezasız kalmaz bugün olmassa bigün mutlaka hesabını verecekler..

Ben sabırlıyım beklerim: )

İnşallah canım yaptıklarının cezasını çekerler.İlahi adalet var...Ben çok güveniyorum.Bir kadına el kaldırmak acizlikten başka bişey değildir.Dışarıdada erkek olsalar yaaa...Bende hep dua ediyorum Allahım benim gözyaşlarımın hesabını sen sor diyee...

İnşallah canım yaptıklarının cezasını çekerler.İlahi adalet var...Ben çok güveniyorum.Bir kadına el kaldırmak acizlikten başka bişey değildir.Dışarıdada erkek olsalar yaaa...Bende hep dua ediyorum Allahım benim gözyaşlarımın hesabını sen sor diyee...

Ağlama be güzelim..Değermi sanki bu kadar kendini hırpalamana..Sonra çok üüzülürsün bunun içinmi bukadar agladım diye..

Back