canim steril eldiven dediginn yapiskanli biseymi normal eldivense nasil alio diye dusundumde tatlim
Benimki jiletle o kadar kalınlaşmıştı ki artık,1 kıl en az 5 normal kıla eşdeğer biçimde çıkıyordu :1ninca:
kızlar ağdayla aldıktan sonra acaa sarkma gıbı bırsey olur mu ? öyle bı kac yorum okumustum sağda solda o yızden tereddut teyım
kızlar bende 3 aydır ağda yapıorum ama inanılmaz batğım vardı bugun yaparken onlarla uğraştım..neden acaba sizinde oldumu öle yada oluyomu?
bende sarkar diye çok yazı okudum ama ben uzunn yıllar ağda yaptım.Daha yeni sir ağdaya geçtim ben sarkma olacağını düşünmüyorum
Yaa bende duydum ama onaylayan birini görmedim henuz.Mesala jilet kullanlarada bikini bölgesi kararır derler hep.Valla oda bende olmadı mesala.Hala ilk günki gibi normal renginde:)
:uhm:
Olabilir;
Kimilerinde oluyor ama bende olmadı nedense.Valla acıya katlanmaktansa 5 kat kalın çıksın derim.
Hem ucuz gidipte ağdacıya tanımadığınız birinden utanmak zorunda kalmıyorsunuz.Hemde basit.
Bilmiyorum görüntüsü beni rahatsız etmiyor :)
evet sana dün bi gaz geldi o gazla aldın demek:roflol:
ya hayatım nasıl alıyosun jiletle hiç jilette almadım orayı hep ağdayla aldım.Hayret ediyorum jiletle alanlara onla uğraşmak daha zor deil mi acaba 2 günde 1 almak:uhm:
aldıktan sonra hemen bbanyoya mı giriyosun acaba
sırnaşık şey
Yaa aslında çok zor değil.Alışıyorsun.Hiç ama hiç canın yanmıyor.Uygulandığın gün mükemmel düzeyde pürüzsüz bir cildin oluyor.Uygulaması çok kolay.Jeli elinde dağıtıyorsun sonra bıçakla alıyorsun hepsi bu.5 dakikalık hadi bilemedin 10 dakika olsun.Tamam doğru 2-3 günde çıkıyor tüyler ama almak içinde fazla zaman harcamıyorsun.
Alışkanlık meselesi sanırım.Ayrıcada değişik şekilde tüyleri almakta çabası.kaydirigubbakcemile5
ağda bandı denedim,yapıştırdım çekemedim o alt tarafı :kedi:
şimdi de sir ağda aldım ama bezsiz kullanılan varya,ondan daha kolay olur daha az acır diye.Yine oraya sürüyorum ama çekemiyorum. :sinifsinif: acısını geçtim kopacak gibi ya -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?