• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

izabelle ben bide kartuş ağda almayı düşünüyorum canım bacak ve koltuk altı için daha kolay diyolar fiyatı 48 tl ymiş bide şu azaltıcı losyon vardıya siteden devam edecekmiş indirim
iyimiş canım benim bacakla koltuk altım çok az geliyo zaten o raları epilasyonla ayda 1 hallediyorum şu losyona bende bir bakayım

agda bandiyla aliyorumm ben ama bazen ufaklar kalio onlari nasil almaliyim cimbizda olmuo

domination ne kullanıyorsun sen hangi ağda nasıl yapıyorsun anlat bakalım biraz

ağda bandı denedim,yapıştırdım çekemedim o alt tarafı :kedi:
şimdi de sir ağda aldım ama bezsiz kullanılan varya,ondan daha kolay olur daha az acır diye.Yine oraya sürüyorum ama çekemiyorum. :sinifsinif: acısını geçtim kopacak gibi ya -tatlicadiarzu-

canım sana tavsiyem komple siri sürme bezleri ufaka ufak kes küçük bi yere sür çek komple sürersen çekmesi zor olur tabi

canım sana tavsiyem komple siri sürme bezleri ufaka ufak kes küçük bi yere sür çek komple sürersen çekmesi zor olur tabi

ben kalıp sir ağda kullanıyorum.hani eritilip deriye sürünce de donan ağdadan.onu da minik sürdüm ama çekemiyorum. :1no2:
ağda bandı zaten tüyleri iyi almıyor ne kadar kalınlaşmışsa tüylerim sempatiksalakcinni

ben 10 gün önce konserve sir ağda seti aldımda çok rahatladım senin dediğini kullanmadım ama genital için en iyisi konserve sir ağda

ben koltukaltıma kullandım konserve ama o kadar ağrıdıki bezle çekerken.Hem benimkileri almıyor kalın olduğu için yetmiyor galiba.koltukaltındakiler daha ince olmasına rağmen orayı bile iyi almıyordu.
Ben şimdi gidip biraz uğraşıyım durun cesaret geldi birden :roflol:

yürü be kim tutar seni:roflol:
koltuk altını kendi başına almak zordur zaten kolun ağrır ama bikini için en uygunu o 45 dk da hallettim ben 10 gün oldu ve daha çıkan bi tane kıl yok :)koltuk altı ve bacak için kartuşlu ağda alcam

ayrıca adı ne kullandığın sirin bikini için titanyum kremsi pudralı kullanman şart

ben set halinde bakımlıolmak.com siteesinden aldım canım makinası+siri 82 tl ye tavsiyem ısıtıcısınıda alman yoksa ağdayı suda ısıtırsan hemen donar alamazsın ısıtıcıya koyuyorsun 30 dkda hazır ayrıca dercesinide ayarlıyosun hem sıcak kalıyor.Bende bi arkadaş tavsiyesiyle buldum o siteyi senden bi bak istersen aklına takılan bişiy olursa yine cvplarım

kızlar bende 3 aydır ağda yapıorum ama inanılmaz batğım vardı bugun yaparken onlarla uğraştım..neden acaba sizinde oldumu öle yada oluyomu?

kızlar ağdayla aldıktan sonra acaa sarkma gıbı bırsey olur mu ? öyle bı kac yorum okumustum sağda solda o yızden tereddut teyım

yürü be kim tutar seni:roflol:
koltuk altını kendi başına almak zordur zaten kolun ağrır ama bikini için en uygunu o 45 dk da hallettim ben 10 gün oldu ve daha çıkan bi tane kıl yok :)koltuk altı ve bacak için kartuşlu ağda alcam
dün gittim o hırsla tüm ağda yaptım bacak-koltukaltı-bikini bölgesi
tam saat tutmadım ama 1-1.5 saatte bitmiştir en geç
bacaklarımı zaten kartuşla alıyorum kolay,pratik ve ucuz :lepi:
kolaltımı da dediğim sirle alıyorum pudra sürüp öyle aldım bu sefer.hepsini kökten aldı.
bikini bölgesine gelince,alt kısımları aldım bu sefer gerdirdim biraz,rahatça aldım guclubacismile o kadar ağrımadı.
ama o dudakların iç kısmına doğru olan kısım var ya,oraları hiç alamadım,yine jilet yaptım ama minicik bi bölge kalmıştı yani.orayı nasıl alıcam bilmiyorumkismile ya ağda bittikten sonra eldivenle oraları almaya çalıştım çekiyorum gelmiyor akannehir jiletle yaptığım için de yine 1-2 gün içinde çıkıcak ve sert sert canımı acıtıcak :gitme:
neyse buna da şükür artık bi dahaki sefere oraları da alırım belki olumunekankayizsmile
ayrıca adı ne kullandığın sirin bikini için titanyum kremsi pudralı kullanman şart
kozmetikten almıştım markasını filan da bilmiyorum attım kutusunu.ama iyi alıyor

Back