Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

aman ya 10 tl nin lafı olmaz bence yarı yarıya fark alsaydı neyse ama şu azatıcı losyon bidahaki ay da devam etcekmşş iiyi oldu o

kizlar sir agdayi bikini bolgesine surerken aciomu

eğer ilk defa alıyorsan biraz acır gerçi bende ilk defa kullandım hiç acımadı ama daha öncedende suda kaynatılan ağda yapıyordum yani ağdaya alışıktım sir ağda bana daha kolay geldi makinada hep kıvamlı duruyor işimi bitirene kadarda soğumuyor rahat rahat aldım ben

günaydın fıstıklarrr nasılsınızz nasıl gidiyor kıl tüy işleri ben hala alamadım vivolun setini bakalım napcez zuzu sen nasılsın canım alıştınmı daha iyisindir şimdi celnurr pinarr sizde ne var ne yok:sm_cool::sm_cool:

kız sorma bizim burda bi kozmetikçi vardı hiç bakmıyordum dün bi bakayım dedim aldığım set 10 tl daha ucuzmuş neyse dedim ağda bitince ordan alırım artık

buarada aktardanda kabak lifi aldım batıklar için bide kantaron yağı oda lekeler için ay çok süslü oldum son günlerde sanırım evlenceğim için oldu böle

kadinlarkulubu.com/gebelikte-cilt-bakimi/145161-genital-b246lgenin-temizli287i-17.html#post12642239

Buraya bakın derim...

buarada aktardanda kabak lifi aldım batıklar için bide kantaron yağı oda lekeler için ay çok süslü oldum son günlerde sanırım evlenceğim için oldu böle
heralde canım olsun artık o kadar bende bir bakıcam buraları belki eminönüne geçerim hafta sonu oralarada bir bakayım öyle alırım artık delikafaduldendelikafadulden

agda berbat oluyor yaa yapış yapış
eldiveni ilk defa burda duydum denicem yerimseniben

eldiveni kullanırken dikkkat edin fazla sıkmayın iki parmağınızı sonra su topluyor bi arkadaşın başına gelmişti

agda berbat oluyor yaa yapış yapış
eldiveni ilk defa burda duydum denicem yerimseniben
canım ben uzun zamandır eldiven kullanıyorum çok güzel temiz oluyo ama çok acıyor işte bence en iyisi sir ağda onda hiç değilse bir çekmeye bayağı gelir eldivenle üçer beşer geliyo kıllar bende hiç su toplama falan olmadı ama bir arkadaşın olmuş anlamadım nasıl olduCADIARZUCADIARZU

Ben de bilgilerimi sizinle paylaşayım bari,

Bu kadar çile çeken olduğunu görünce yazayım dedim,

Sir ağda isteyen arkadaşlar Deplissima nın kartuş ağdaları var,

Benim tekli makinam var,takıyosunuz fişini ısınıyo,

Aynı kuafördeki gibi sür roll on kartuşu çek,bu kadar basit,

Pratik ve temiz oluyo,

Bacaklarıma,kollarıma,bunu kullnıyprum ben,

Bıyık ve kol altı için daha hassas olanını ocakta tencerede ısıtıp ufak spatula ile

yapıyorum,

O da tamam on dakkada,

Özel bölgeye gelince,hiç ağda yapmadım,

Size mucize bir şey önereyeim,

SAKIZ....

alın bi şekersiz sakızın yarısını çiğneyin,sonra çıkarıp elinize yapıştırın,

Ben adet dönemi biterken yaptığım için tertemiz olunca hepsini iki saatte alıyorum bitiyo,

Bir ay sonra yani bi dahaki adet dönemine kadar anca uzuyo,

Yaklaşık üç yıldır kullanıyorum sakızı,acaip azalma oldu,hem hiç acımıyo artık,çek kopar ikiişer üçer,iki saatte bitiriyorum ben,

Ablam on yıldır evli ve sakızı o söyledi bana,onu şimdi üç beş tane çıkıyomuş inanamadım,

Üstten gösterdi biraz hayret ettim,

Size tavsiye ederim,çok rahat acısız masrafsız,

Alt taraflara ayna ile yapmak mümkün,

Hamileyken nasıl olur bilmiyorum ama normal çok rahat,

Kesinlikle tavsiye ederim,kimseye açmak zorunda da değlsiniz,

Ne güzel değil mi?

vallaki azul hnm ben hiç zorlanmıyorum eldivenle evet biraz acıyo ama sakızla eldiven aynı gibi geldi banatek farkı ben 45 dk bitiriyorum 2saat onla uğraşılmaz sanırım bence en güzeli sir ağda kendin yapabiliyosan ohhh ne güzell ahh bende bir başlayabilsem

Doğrudur eldivenle de yapan çok,

Ben de sakıza alıştım napayım,çok rahatıma geliyo,

Hem dinlene dinlene yapıyorum ondan iki saat,

Zaten eliniz alıştımı tamam...
kaydirigubbakcemile5

Ama sakız hakkaten çok azaltıyo,eldiveni bilemiyorum...

tabikide canım alışkanlık meselesi eldivende azaltıyo ya zaten ha eldiven ha sakız ikiside aynı bence sonuç olarak çekiyosun ve acı acı acı offf yaaaüst kısımlara alıştım çok acımıyorda alt ve hassas olan yerler varya offf nasıl acıyo aklım gidiyo resmen:sm_cool::sm_cool:

izabelle ben bide kartuş ağda almayı düşünüyorum canım bacak ve koltuk altı için daha kolay diyolar fiyatı 48 tl ymiş bide şu azaltıcı losyon vardıya siteden devam edecekmiş indirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…