kizlar sir agdayi bikini bolgesine surerken aciomu
heralde canım olsun artık o kadar bende bir bakıcam buraları belki eminönüne geçerim hafta sonu oralarada bir bakayım öyle alırım artık delikafaduldendelikafaduldenbuarada aktardanda kabak lifi aldım batıklar için bide kantaron yağı oda lekeler için ay çok süslü oldum son günlerde sanırım evlenceğim için oldu böle
canım ben uzun zamandır eldiven kullanıyorum çok güzel temiz oluyo ama çok acıyor işte bence en iyisi sir ağda onda hiç değilse bir çekmeye bayağı gelir eldivenle üçer beşer geliyo kıllar bende hiç su toplama falan olmadı ama bir arkadaşın olmuş anlamadım nasıl olduCADIARZUCADIARZUagda berbat oluyor yaa yapış yapış
eldiveni ilk defa burda duydum denicem yerimseniben
vallaki azul hnm ben hiç zorlanmıyorum eldivenle evet biraz acıyo ama sakızla eldiven aynı gibi geldi banatek farkı ben 45 dk bitiriyorum 2saat onla uğraşılmaz sanırım bence en güzeli sir ağda kendin yapabiliyosan ohhh ne güzell ahh bende bir başlayabilsem
sorma canım yaaa ahh bi yapabilsem :Saruboceq::Saruboceq:izabelle ah bi yapabilsen şu sir ağdayı ahhh ahhhh
tabikide canım alışkanlık meselesi eldivende azaltıyo ya zaten ha eldiven ha sakız ikiside aynı bence sonuç olarak çekiyosun ve acı acı acı offf yaaaüst kısımlara alıştım çok acımıyorda alt ve hassas olan yerler varya offf nasıl acıyo aklım gidiyo resmen:sm_cool::sm_cool:Doğrudur eldivenle de yapan çok,
Ben de sakıza alıştım napayım,çok rahatıma geliyo,
Hem dinlene dinlene yapıyorum ondan iki saat,
Zaten eliniz alıştımı tamam...kaydirigubbakcemile5
Ama sakız hakkaten çok azaltıyo,eldiveni bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?