nihayet aldı arabasını

tabi para onların parası benden uzak olsunlar da isterse hergün bşy alsınlar
sorun o değil sorun madem alacak paranız var neden sürekli bana ağladınız
kv düğüne gitse takı takacak benden istiyor takı parasını o derece yani yememiş içmemişler
biriktirmişler hiç bizim olan borcumuzu düşünmeden her gittiğimizde sanki hiç ellerinde yokmuş
gibi davrandılar

Çok yanlış tabii. Siz de ona göre davranın demek ki böyle insanlarmış.

Benim babaannemlerin de içtiğim anne sütünde bile gözleri vardı. Şimdi öldüler gittiler, gelin oğlumuza büyü yaptı da bize bakmıyor diye diye babamın aldığı evde oturur ve masrafları onun tarafında ödenirken. Öbür dünyada elim yakalarında olacak. Nefret ediyorum böyle insanlardan. Çocukluğum boyunca en çok duyduğum laf "Ne yapıyorsunuz siz o kadar maaşı?" (Babam o dönem tek çalışıyor, iki çocuk var ve öyle büyük bir maaşı da yok. Yeni mezun zaten.)
yaşlı insanlar yaşamışlar yaşayacağını aç da değilller açıkta da değiller niye böyle derde düşerler anlamıyrm
bırakın gençler eli ayağı tutarken sizin yaşınıza geldiklerinde başını sokacak evleri olsun demi
ama yok sizin kazandığınız para sizin için boşa gidiyr verin onu bize bizde olması daha doğru

yaşlı insanlar yaşamışlar yaşayacağını aç da değilller açıkta da değiller niye böyle derde düşerler anlamıyrm
bırakın gençler eli ayağı tutarken sizin yaşınıza geldiklerinde başını sokacak evleri olsun demi
ama yok sizin kazandığınız para sizin için boşa gidiyr verin onu bize bizde olması daha doğru
Bence böyle konular açılınca konuyu direk kestirip atın. Biz biliriz ne yapacağımızı deyin mesela. Araba aldık şu kadar eksiği var deyince, olsun olsun çalışır kapatırsınız deyin daha da uzatmayın. Uzatmaya kalkınca ayyyhh bunaldım aşkım hadi bir çıkıp dolaşalım falan deyin eşinize. Konuşturtmayın. Eşiniz zaten kimseye sesini çıkaramıyormuş.

Çok yanlış tabii. Siz de ona göre davranın demek ki böyle insanlarmış.
biz tek başımıza kurduk her şeyi tek kuruşlarını görmedim
tüm bunlardan sonra daha çok giderime dikkat ettim
böyle olunca da sözde oğulları onlara verecek gelin kötü o engel oluyor
diye düşünüyorlar

Bence böyle konular açılınca konuyu direk kestirip atın. Biz biliriz ne yapacağımızı deyin mesela. Araba aldık şu kadar eksiği var deyince, olsun olsun çalışır kapatırsınız deyin daha da uzatmayın. Uzatmaya kalkınca ayyyhh bunaldım aşkım hadi bir çıkıp dolaşalım falan deyin eşinize. Konuşturtmayın. Eşiniz zaten kimseye sesini çıkaramıyormuş.
yok kv en son demişti işte sıfır araba istyrz ama gücümüz yetmiyor
20 30 olsa alırdık diye imada bulundu bende dedim neden 30 binlik istyrsnz
15 binlik olsun 10 binlik olsun niye o kadar istyrsnz dedim
kp bu apartmanda bir benim arabam yok demez mi dedim yuh sanki delikanlısın

biz tek başımıza kurduk her şeyi tek kuruşlarını görmedim
tüm bunlardan sonra daha çok giderime dikkat ettim
böyle olunca da sözde oğulları onlara verecek gelin kötü o engel oluyor
diye düşünüyorlar

Eşin böyle düşünmüyorsa hiç sorun yok.

siz bütün gün çalışacaksınız, onlar bir yüksek model arabaya binsin diye mi?

haklısınız valla ne diyeyim.

Bende çalışan bir bayanım, eşim ailesine keyfi para vermeye kalkarsa, önce ben isten çıkayım. Sonra hepimize birden baksın bir zahmet. Keyfi diyorum yanlış anlaşılmasın, zaruri ihtiyaç olur anlarım, ama parasının yettiği kadar alsınlar bi zahmet.

Siz gençsiniz ve paraya daha çok ihtiyacınız var.

İşe girip çalışsınlar, kredi çeksinler alsınlar bir zahmet yüksek model araba.. :KK51::KK51:

yok kv en son demişti işte sıfır araba istyrz ama gücümüz yetmiyor
20 30 olsa alırdık diye imada bulundu bende dedim neden 30 binlik istyrsnz
15 binlik olsun 10 binlik olsun niye o kadar istyrsnz dedim
kp bu apartmanda bir benim arabam yok demez mi dedim yuh sanki delikanlısın

gücü yettiğini alsın o zaman. Oğlu da evlenmiş kendi sorumlulukları hesabı kitabı var. haklısınız ama ne diyim.

Eşin böyle düşünmüyorsa hiç sorun yok.
adam bir bakıyorum herşeyi unutyr aslında elinde olsa verecek elinde yok
iki dk unuttu onlar yüzünden huzurumuzun kaçtığını alsın ne var dedi
sanki ben onay vereceğim de alacak derdim araba değil anlamadı adam
ya benim zaten derdim maddiyat değil benim derdim benim evliliğime
engel olmak için herşeyi yaptılar tek katkılarını görmedim ev alırken kefil lazımdı
kp kefil olmadı şimdi ben niye yapayım bu insanlara elimde olsa bile yapmak istemiyorum

adam bir bakıyorum herşeyi unutyr aslında elinde olsa verecek elinde yok
iki dk unuttu onlar yüzünden huzurumuzun kaçtığını alsın ne var dedi
sanki ben onay vereceğim de alacak derdim araba değil anlamadı adam
ya benim zaten derdim maddiyat değil benim derdim benim evliliğime
engel olmak için herşeyi yaptılar tek katkılarını görmedim ev alırken kefil lazımdı
kp kefil olmadı şimdi ben niye yapayım bu insanlara elimde olsa bile yapmak istemiyorum

Yapma canım zaten. Eşinin de annesi babası neticede. Gereksiz bir yardım yaparsa eşini uyarırsın.

ben öle deyince biricik kocacım bana ne var alsın dedi
deli oldum ne demek ne var alsın benim derdim o değil ki alması almaması değil
neden bize sürekli dert yandılar bizi saatlerce bu konuda konuşturdular adamın dediği
sanki ben istemiyormuşum almasını gibi davrandı kavga ettik üstüne bi de demez mi
annemi babamı yemeğe çağıralım adamın umrunda değil yani evin huzuru kaçıyor
kavga edyrz
şunu düşünün size ağlandılar ama aldırmadınız almadınız
siz kazandınız.. bırakın ne halleri varsa görsünler bundan sonra
ya eşiniz dinlemeyip bide yardım etseydi kp e ayy şaka gibi
mümkün olduğunca az görüşün bundan sonra

yok demiyor sadece susuyor dinliyor ona sorduğumda neden yok demiyorsun
dediği ne diyeyim onlara ne diyeyim bildiği tek cümle bu değişmez bşy ne diyeyim

Siz deseydiniz

Bizim 300000 borcumuz var olsa verelim de yok diye

Neden eşinizin demesini bekleyip
Evde huzursuzluk yaşıyorsunuz

Söylenecek şey açık yok ki verelim gerisi teferruat

Uzamazdı bile konu siz cici gelin olup her şeyi eşinizden beklemeseydiniz

Bu durumda gelin oğlumu dolduruyor oluyor ama siz direkt söyleyince dobra oluyorsunuz

siz bütün gün çalışacaksınız, onlar bir yüksek model arabaya binsin diye mi?

haklısınız valla ne diyeyim.

Bende çalışan bir bayanım, eşim ailesine keyfi para vermeye kalkarsa, önce ben isten çıkayım. Sonra hepimize birden baksın bir zahmet. Keyfi diyorum yanlış anlaşılmasın, zaruri ihtiyaç olur anlarım, ama parasının yettiği kadar alsınlar bi zahmet.

Siz gençsiniz ve paraya daha çok ihtiyacınız var.

İşe girip çalışsınlar, kredi çeksinler alsınlar bir zahmet yüksek model araba.. :KK51::KK51:

daha bizim arabamız yok onlara gitmek istesek bile dolmuş geçmiyor yürüyerek gidiyrz
hiç şunu idrak edemiyorlar alabilseler bunlar kendilerine alırlar biz niye devamlı isteyelim
inş işin içinde eşim çıkmaz o zaman onlarla yaşamaya devam eder

Siz deseydiniz

Bizim 300000 borcumuz var olsa verelim de yok diye

Neden eşinizin demesini bekleyip
Evde huzursuzluk yaşıyorsunuz

Söylenecek şey açık yok ki verelim gerisi teferruat

Uzamazdı bile konu siz cici gelin olup her şeyi eşinizden beklemeseydiniz

Bu durumda gelin oğlumu dolduruyor oluyor ama siz direkt söyleyince dobra oluyorsunuz
çoğu zaman açık açık demişimdir kv düğüne gitse takı parası istediğinde
bizde yok borcumuz var diye kaç kere söyledim baktım olmuyor
eşimde çok rahat snin ailen ben uğraşmak istemyrm sen kendin dur diyeceksin dedim

şunu düşünün size ağlandılar ama aldırmadınız almadınız
siz kazandınız.. bırakın ne halleri varsa görsünler bundan sonra
ya eşiniz dinlemeyip bide yardım etseydi kp e ayy şaka gibi
mümkün olduğunca az görüşün bundan sonra
sorun sadece bizim vermememiz değil ben onların böyle iğrenç insanlar
olduklarını bir kez daha gördükten sonra uzaklaştım nefret ettim ve tamamen görüşmek istemyrm
o kadar oyuncular ki etrafındaki herkesi kandırıyorlar biz çok iyi anne babayız gelin kötü

olduklarını bir kez daha gördükten sonra uzaklaştım nefret ettim ve tamamen görüşmek istemyrm
o kadar oyuncular ki etrafındaki herkesi kandırıyorlar biz çok iyi anne babayız gelin kötü

siz de herkese sürekli para istediklerini sizi zor durumda bıraktıklarını anlatın.

bu arada arabayı kendi paraları ile aldıklarından eminmisiiniz yani eşinizin destek çıkma ihtimali var mı? yoksa rahat olun siz kazanmışsınız ve boşuna sinirlenmeyin.

siz de herkese sürekli para istediklerini sizi zor durumda bıraktıklarını anlatın.

bu arada arabayı kendi paraları ile aldıklarından eminmisiiniz yani eşinizin destek çıkma ihtimali var mı? yoksa rahat olun siz kazanmışsınız ve boşuna sinirlenmeyin.
zaten onların yaptıklarını bana neden gidip gelmiyorsn diye soranlara anlatma vakti geldi
sadece eşimin hatırı için susuyrdum anne babası diye rezillik çıkmasın diye
şu an öyle bir paramız yok ama eşim kredi çekerse üç kredinin üstüne bu onun ve bu eliliğin sonu olur

biriktirmiş bir kısmını doğrudur çünkü asla yemeyip içmeyip saklayan insanlar sanki hiç ölmeyecekmiş gibi
davranan insanlar kalan kısmı için eşim destek olmuş olabilir çünkü boşuna çağırmadı sabahın köründe
eşime sordum yok dedi ama zamanla belli olur

o zaman eşinizle anlaşın o sizin ailenize gelmesin sizde onunkine gitmeyin
çünkü çok okuduk burda tehdit eder yarın öbürgün bende sizinkilere gelmem diye

Back