J
jennasgirl
Ziyaretçi
ben hayatta yapamam, jiletle aliorum, ya o kalinlasmish tuylerden biri ordan kopsa, benim canim yansa, olurum gibime geliyor...
jilet kullanan biri daha çıktı.Yanlız değilim....hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hayatta yapamam, jiletle aliorum, ya o kalinlasmish tuylerden biri ordan kopsa, benim canim yansa, olurum gibime geliyor...
dün gittim o hırsla tüm ağda yaptım bacak-koltukaltı-bikini bölgesi
tam saat tutmadım ama 1-1.5 saatte bitmiştir en geç
bacaklarımı zaten kartuşla alıyorum kolay,pratik ve ucuz :lepi:
kolaltımı da dediğim sirle alıyorum pudra sürüp öyle aldım bu sefer.hepsini kökten aldı.
bikini bölgesine gelince,alt kısımları aldım bu sefer gerdirdim biraz,rahatça aldım guclubacismile o kadar ağrımadı.
ama o dudakların iç kısmına doğru olan kısım var ya,oraları hiç alamadım,yine jilet yaptım ama minicik bi bölge kalmıştı yani.orayı nasıl alıcam bilmiyorumkismile ya ağda bittikten sonra eldivenle oraları almaya çalıştım çekiyorum gelmiyor akannehir jiletle yaptığım için de yine 1-2 gün içinde çıkıcak ve sert sert canımı acıtıcak :gitme:
neyse buna da şükür artık bi dahaki sefere oraları da alırım belki olumunekankayizsmile
kozmetikten almıştım markasını filan da bilmiyorum attım kutusunu.ama iyi alıyor
memnun kalırsın merak etme sir ağda mükemmel bişiy
:1ninca:
cnm bu cvp bana mı??