Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

İç kısımlarını sakızla alabilirsin arkadaşım çok kolay ve acısız oluyo,

Eline biraz çiğnediğin sakızı al,çek ikişer üçer hemen bitiyo on dakkada...

Kolay gelsin...

kız pınarrr burdasın mı:)ağda bezi alcamda rulo şeklindemi kesilmiş mi alayım teestillonun??

kızlar ben çamsakızı ağdası aldım yaa,onu da normal ağda gibi yapsam bşy olmaz dmi? ısıtıp sürcem bezle çekcem.

yok canım mayısta almayı düşünüyoorum zaten bende konserve sir ağda seti var bide kartuş istiyordum ayrıca bu ay çok alışveriş yaptım o siteden param bittii:)şimdi alcklarımda 152 tl tutuyor:)

hey maaşallah:) ben bi tek depilissima nın tekli ısıtıcısını almaya karar verdm gelcek ay siparş edicem bende umarım memnun kalırız

:1ninca:

cnm bu cvp bana mı??

hayır canım sana deildi ama okudum şimdi seninkinide ben çam sakızı almıştım yapamamıştım çnkü suda kaynatıldığı için ben yapana kadr donuyordu sürmesi zor oluyordu ben koonserve ağda seti aldım ısıtıcılı falan ağda makinada kaldığı için hep sıcak oluyor kkoly oluyor

overandover çam sakızıı sir gibi deildir şekerlidir sirde şeker olmaz kılı beslemez azaltır

hmm.boşuna aldım yani.evet donuyo hemen yaa..eldiven denedim bi keresinde tmamen temzlemştm ama bu kez ypamadm nedense.. gdip bakkaldan sakız fln mı alsam acaba :) öyle de olur mu ki yvaş yvaş ypayım.Falım sakızlar oluyo yaa. :)

çoğu insan sakızdan bahsediyor alınabilir ama çok uzun süürer gibime geliyor ve tek tek yolmak hem canını acıtır hemde zaman kaybı sende bize katılsana sir ağda konseyine:)

ay vlla bn ilk defa ağda yapıcam :) korkuyorm çok.sir ağda alcaktım ama o da soğucak die almadım..offf çok karıştııııı lanet olsun bu tüylere yaaa

sen olmasan bunları yapamazdım pınar Allah senden razı olsun gelecek ayda masraf etcem sonra bayaa bişiy almam yeter bunlar bana zaten tek amacım evlenince kıl tüy derdi çekmemek

Celnur arkadaşım bu titanium yazan sir ağdayı vivolün ısıtıcı makinasına koyup kullanabiliyomusun?

Benim de var Depilissima Titanium sir ağdam ama ısıtıcı makinam yok,tencerede

ısıtıyodum ben,makinaları çok pahalıydı ben alırken 80 tl ise çok iyi,

Ama Vivol marka olan ısıtıcıya Deplissima konserve sir ağda olur mu?

Yani boyutları uygun mu acaba?

:roflol::roflol::roflol:evet sabah konuştum sen tavsiyeni ver canım benim isteyen alır istemeyen almazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…