Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

800 grlık makinaya oluyor azulcum ama sende ağda varmış sen sadece 60 tl verip makinayı al bence

benm fotosunu koyduğum vivol u alman lazım 800 grlık o 300 grlıkta var ama sendek ağda sığmaz

alcam yafrumm bakalım bi deneyim denemekte fayda var dimi amaa:)

800 grlık makinaya oluyor azulcum ama sende ağda varmış sen sadece 60 tl verip makinayı al bence

Ay çok sağolun yaa ne güzel burda herkes paylaşıyo bildiklerini,

Yalnız sadece makinasını satıyolar mı acaba,siteye bakıyorum da hep set halinde.

Pınarsanlı arkadaşım depilissimanın solüsyonunu kulandın mı nasıl memnun musun?

İyiyse ben de alayım.

canım settir hepsi zaten içindede 300grlık bi ağda var ama o bikini bölgesi için uygun deil ufak bii yağı var bezi var

Arkadaşlar bir de mini başlıklı titanyum kartuş ağda var ,

O nasıl acaba kullandınız mı?

Ben bıyık ve kol altı için Depilissimanın büyük konservesini ısıtıp kullanıyorum,

Kol bacaklar için kartuşlu tekli makinam var,

Şimdi bu mini başlıklıyı alırsam bıyık ve kol altı için daha uygun olmaz mı?

Bence süper olur bu yaa..

Hay ALLAH razı olsun sizden yaaaa,

Çok sağolun...

Ben bu mini kartuşluyu alayım işime yarayacak gibi,

Solüsyonun içeriğinde ne var acaba merak ettim...

içinde bunlar varmış dadlum
Tüy çıkışını geciktiren ve kıl köklerini zayıflatarak azaltan aktif madde olan Papapay Özünün yanı sıra Ananas özü, bitkisel maddeler ve nemlendiriciler içerir.

Sağol canım,

Ben şimdi sipariş verdim mini başlıklı kartuş ağdadan,

Çıkıyorum şimdi,

Hepinize tüysüz sağlıklı günler,

Görüşmek üzere...

ALLAH 'a emanet olun...

Mini başlıklı kartuş ağdam geldi,

Bakalım bir iki güne deneyeceğim,

İnş. memnun kalırım,yazarım size yine...

kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım hayırlısı olsun azulcum iyi haberlerini bekliyor olcazz:)

ablamda bana dedi bende alcam sirle diye ama ben konserve yapamam dedi. bende onun iiçn mini başlıklı sir alcam bakalım yapabilcekmi aslında konserve bikni için en rahatı ama herkes farklıdır tabi:)

ablamda bana dedi bende alcam sirle diye ama ben konserve yapamam dedi. bende onun iiçn mini başlıklı sir alcam bakalım yapabilcekmi aslında konserve bikni için en rahatı ama herkes farklıdır tabi:)

Doğru herkes nasıl alıştıysa öyle kolayına geliyo kaydirigubbakcemile5

Mini başlıklı kartuş ağdam geldi,

Bakalım bir iki güne deneyeceğim,

İnş. memnun kalırım,yazarım size yine...

kaydirigubbakcemile5

canim bakalim memnun kalcanmi ozellikle surerken cok acicakmi cekerken acimasi neysede sonuclar tuyler gidio ama surerken acimasi kotu oluyo
haberlerini bekliomm

Arkadaşım sürerken çok acımasın istiyosan,ağdayı olabildiince iyice ısıt ki erisin ve güzelce sürülsün,

Ben bacaklarıma yaparken önce ağda kağıdına deniyorum ne kadar ısınmış sürülebiliyomu diye,

Ondan sonra bacağıma uyguluyorum,

Bu şekilde sürerken acıma olmuyo çok şükür...

Birkaç gün sonra yazıcam inş,daha kullanamadım da
...boshayallersmile
opuyorumnanaktan

azulcum bacaklarını yapmışında bikini bölgeni yaptıktan sonra ki yorumlarını beklicem.ben konserveyle aldım bikini bölgesini kartuşuda bacak için alıp kullancam

azulcum bacaklarını yapmışında bikini bölgeni yaptıktan sonra ki yorumlarını beklicem.ben konserveyle aldım bikini bölgesini kartuşuda bacak için alıp kullancam

Celnurcum ben bikini bölgesine hiç ağda yapmadım daha,

Sakızla alıyorum ben bikini bölgesini üç yıldır,

Çok azalttı ve acımıyo,alıştım yani kolayıma geliyo,

Şimdi o aldığım mini başlığı kullanıp deneyeceğim işte bikini bölgesinde,

Çok mu acıcak onu mu demek istiyosunuz yani
...bilmiyorumkismile ay korkutmayın beni...

Konserveyi de bıyık için kullanıyodum,şimdi mini başlıklı kartuşla bıyığıma da denemek istiyorum,

Bakalım nasıl olcak...

Son düzenleme:
yokk canım hiçç acımıyorr ben aşaları bile cart cart alıyorum:):)ben sadece kartuşla alabilcen mi demek istedim bi arkdaşım varda kartuşla alınmıyor zor oluyor demişti ben konserveyle alıyorum şuan bikiniyi

Hmm anladım,
Bilmem ki inş. alabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…