cımbızla alıp ardından karınca yumurtası yagı suruyorum sonrakı çıkan tuyler cımbızada geklmıyor artık okadar fark ettı yanı artık agdaya gecıcem sanırım hani şu sağukağda bantları varmısya onlardan alıcam ama hiç kullanmadım oyuzden birazda cekınıyorum acıkcası..
diğer yerlerimi makınaylada burası hassas ascık ;-)
kısslarr yumusak olan tarafını almayın zaten orası zamanla esneklıgını kaybedip pörsüyomuş aklınızda bulunsun.. hamıle bi arkadasım vardı jinekoloğu oyle demıs .. jiletle al şu yumusak olan yerlerını demıs senınkısı pörsümüş nerdeyse demıs .. ben bu lafı duyduktan sonra jilete basldım sadece yumusak olan tarafı için ama..
Yumuşak olan kısımlar için eldiveni tavsiye ederim canım sarkma gibi bir probleme neden olmaz hem de tüyleri arttırmaz.yerimseniben
ben de agdadan kaçan korkan insanı jiletle yada tüy döküüc ile alıyom maşalah orman gbi oldu arık agdya geçme vakti geldi galiba
kzlar kk da okumuştum emla diye bi krem var müthiş bişey onu sürüyorsunuz 40-45 dk bekliyorsunuz ve o malum bölge uyuşuyor hiç bir şey hissetmedim herkese tavsiye ederim yan etkiside yokmuş fiyatı 27.15 ytl eczanelerde satılıyo hadi kolay gelsin
bu emla kremini doktor bana bir kere vermisti mantar yüzünden uyusturur biraz rahat edersin diye gercekten iyi gelmisti ama kücücük bir tüp tekrar almak icin eczaneye gittim recetesiz veremem dedi hemde vajina icin kullanilmaz cok sacma diye suratima bön bön bakmisti kadin
ama bu yöntem icin kullanmakta cok akillica
acaba doktoruma büyük boy yazdirsam yazarmi??
yaa bana da yarm edin lütfeenn...bikini bölgesini nası alcaımı hiç bilmiorm...herşeyde acıyo ne yababilrim?? souk ağda bantları nasıl bilio msnz??mafoldumben:kedi:
yaa çok teşekkür edrm..ama ben bi yere gidip de ağda yaptıramam çok uatnırım :S ve epilasyon zararlı deil midir?? souk ağdalar normalden pek farklı deil galiba off..:teselli:yine de saol..
canım en normalde epilasyon aletimle alıyordum braun un son modeli bikini bölgesinde kullanmak için özel balığı var ya onla alıyorum..
ister istemez acıyor mecburen katlanıyoruz..(ne yapsakta acıyı çekiyoz yaa)
ben hep makinamla alıyordum.. ağdayı oldum olası her çeşidini aldım ama beceremiyorum..
şuan hamileyim göbeğim büyüdü e doğal olarak ne yapsamda alamıyorum o yüzden sürekli gittiğim güzellik salonuna gidiyorum orda ağda yaptırıp kurtuluyorum..
öncelikle iyi temiz güvenilir bir yerde ağda yaptırmayı tavsiye ederim herkese
ikinci olarakta iyi güzel bir epilasyon aletiniz varsa bence kullanımı çok temiz ve rahat ..canımız birazcık acıyor ama napalım..sonrasında oh be diyoruz..
şu emla kremide bi bana fayda vermedi anlaşılan...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?