• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

vaktim yok kendim alacaksam şayet
ameliyat eldiveniyle
hem rahat hem pratik
kısalar kalırsa üstünden veet soğuk ağda bandı
şipşak tertemiz
zemuszemus

Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemiyorum ama kimse şu emla kreme güvenmesin. ben streçlerle falan sardım sarmaladım hiçbir işe yaramadı. Ancak şöyle olabiliyor. amaaan diyorsun bunlamı uğraşacağım vıcık vıcık çekiyim gitsin veeee sonuç.kendi çabanla bu işi halletmişsin. emla krem böyle işe yaradı bende.

Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemiyorum ama kimse şu emla kreme güvenmesin. ben streçlerle falan sardım sarmaladım hiçbir işe yaramadı. Ancak şöyle olabiliyor. amaaan diyorsun bunlamı uğraşacağım vıcık vıcık çekiyim gitsin veeee sonuç.kendi çabanla bu işi halletmişsin. emla krem böyle işe yaradı bende.

bence o kişiye göre değişiyo çünkü diğer emla kremle ilgili bi başlık var ve orda kullananlarınm çoğu memnun ve tabii bende kullandım çok memnunumm yerimseniben

ben 1.30 saat falan bekledim emlayla kızlar ve hiçbişey hissetmedimm :umursamaz:

ya ameliat eldiveniyle almaya kalktım irenç bir acı var.
ve hassas bölge..
nasıl alıyorsunuz hayret
makinada acıtıyor

bıraksakta uzasamı ki sırnaşık şey

ya ameliat eldiveniyle almaya kalktım irenç bir acı var.
ve hassas bölge..
nasıl alıyorsunuz hayret
makinada acıtıyor

bıraksakta uzasamı ki sırnaşık şey

tabi canım orman bakanlıgı gibi gezeriz:jeyyar::dance:

ya bende hem hesaplı hemde acıtmayan hemde güvenli bir yer arıyorum pendikte ..
varmı bildiğiniz bir yer

Özel bölgemi özel hayatımdaki kişi hariç kimseye açamıcam için büyük bi cımbızım var onu tüylerin üstüne saldım mı on dakkada iş tamamdır .:sm_cool: zaten ala ala seyreliyorlar. Şimdiye kadar hiç ağda türü şey kullanamadım çünkü sinir edecek boyutta hassas cilde sahibim.

kizlar agdadan heleki ozelbolgede cok korkan biri olarak senelerdir jilet yapan biri olarak kesinlikle agdayi tavsiye ediorum gecenlerede agda yaptim bi cesare acidi kanadi ama simdi teertemis jilette ertesi gun cikmaya basliodu hem zamanla azalcaginada inaniorum ilk alis aciyo ama ikinci ucuncu cekis daha katlanilir oluo

Ben ısrarla makine tavsiye ediyorum hihoyyyt İnanın pişman olmayacaksınız...İlk birkaç seferde canınız yanacaktır ama 3. den sonra iyice basitleşecek ve pammık gibi olacak bikini bölgeniz opuyorumnanaktan :kedi:

Ben ısrarla makine tavsiye ediyorum hihoyyyt İnanın pişman olmayacaksınız...İlk birkaç seferde canınız yanacaktır ama 3. den sonra iyice basitleşecek ve pammık gibi olacak bikini bölgeniz opuyorumnanaktan :kedi:

mAKİne kapıyor-tatlicadiarzu-
el becerisi lazımdelikafadulden
tüylerin kökü biraz zayıflayana kadar farklı usullerde icabına bakmaya karar verdim..
dayanamıyorummmm acıyyaa:1no2:

mAKİne kapıyor-tatlicadiarzu-
el becerisi lazımdelikafadulden
tüylerin kökü biraz zayıflayana kadar farklı usullerde icabına bakmaya karar verdim..
dayanamıyorummmm acıyyaa:1no2:

Evet orası öyle canım , dikkat lazım. Kaptırmamak için benim de aldığım önlemlerim var yerimseniben
Sen benim tüylerimin kökünü bir görsen nasıl aldığıma hayret edersin, bonus kafa gibi kalın mübarek kaydirigubbakcemile3 Ama hiç uzatmadan alıyorum 5 günde bir filan... Amacım 30 lu yaşlara geldiğimde incecik ve epey azalmış bir bikini bölgesi elde etmek... O yüzden şimdi kısa aralıklarla sürekli almaya gayret ediyorum gücüm ve fırsatım varken ...
Artık acımıyor inan bana :hulya:

bende ağda yapayordum bir kaç yıl önce .ama ağdanın zamanla sarkmaya sebep olduğunu duyunca bıraktım.şimdi ameliyat eldiveni kullanıyorum .bazen evet çok acıyor o an sinirimden hemen jilet vurasım geliyor .ama rahatlığı, günlerce tertemiz geziyorsun ya orası çok güzel .hihoyyyt

Back