Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben de alırlarken izledim orda çalışanları..çok utanç verici yaa..ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum..

ben epilatörle alıyorum arkadaşlar hemde cımbız başlığıyla
ben alıştığım içinmidir bilemiyorum ama çok acı hissetmiyorum ayrıca tüylerimde bayağı bir azalma oldu yani herkese makineyle almayı tavsiye ederim:)))

canim ameliyat eldiveniylede cekiosun bence agda daha cok alio bir cekiste

Bende ameliyat eldıvenı kullananlardanım evet bıraz sabır ıstıyor ama gercekten kokunden alıyor ve uzun sure temız oluyorsunuz :lepi:

kızlar burdaki yorumlarla bende ameliyat eldiveniyle almaya çalıştım hep jilet kullanırdım evet kökünden aldı ama çok acıdı ve kanadı yarısını ancak aldım yarısı kaldı alamıyorum daha. ve ilk aldığımdanmıdır nedir dün aldım daha aynı jiletle almış gibi tekrar çıktı neden böyle oldu (

kökünden koparamamışsındır ondan hemen çıkmıştır

zamanla alışacagız pes etmek yok

kökleri sağlam olduğu için ilk başlarda çok zorlanacagız ama ilerisinde kolaylık olacak bizim içinalkisalkisalkis

o yüzden pes etmeden sabırla devam:lepi:

kıl dönmesi batık falan olmuyor mu?

o bölgenin tamamını yapabliyo musun?

bende ilk agdami yaptim biraz cikmaya basladilar iyice ciksin kismetse ikinci agdami yapcam

bende ilk agdami yaptim biraz cikmaya basladilar iyice ciksin kismetse ikinci agdami yapcam

İşte ağdanın da bu dezavantajı var...İyice çıkmadan alınmıyor, makinada öyle değil !
Ben nerdeyse 4 günde bir filan alıyorum makinayla... Titizlik derecesinde titizim kıl tüy konusunda, baş verdimi almam lazım ...

dogrudur canim bi kere koltuk altimi az cikmisti alayim dedim mahvoldumm ne kadar bazi agdalarin ustunde kisa tuyleribile alio desede inanmayin cunku almio uzamasini beklemek gerekiyo uzayinca hem bi cekiste cok kil gidio hemde cok can yanmioo

dogrudur canim bi kere koltuk altimi az cikmisti alayim dedim mahvoldumm ne kadar bazi agdalarin ustunde kisa tuyleribile alio desede inanmayin cunku almio uzamasini beklemek gerekiyo uzayinca hem bi cekiste cok kil gidio hemde cok can yanmioo

di mi ama canım... Ağdanın iyi yönleri de çok elbette ama mini minnacık tüyleri almada makina on numara :hooray:
benim gibi sabırsızlara ve titizlere ağda gelmez :umursamaz:
bekle ki uzasın Çok üzgünüm çoook
benim zaten çıkmaya başlar başlamaz acayip kaşınıyo, ancak alınca geçiyo kaşıntım kaydirigubbakcemile2

ben bacaklarimi makina ile aliorum ama kil donmesi cok oluyo canim sende olmuyomu

kızlar yardımınıza ihtiyacım var
roll-on ağda ve kalıp ağda için makina almak istiyorum
bu iki makineden de kullanan varsa bana yardım edebilir mi acil...

Ağda ile alıyorum almasına da hemen de çıkıyor,iyice uazamasını beklemek gerekiyor tekrar almak için...makina kullanmak istiyorum ama o da çok can yakıyor

jiletle alıyorum ben. baş olmaz ağdayla kıl dönmeleriyle acıyla falan..

Ben de kendimi bildim bileli jiletle alıyodum..
Taaki 3 hafta önce Epilixir i uygulayana kadar. Epilixir için kökten almam gerekiyodu.
Aldım ağdayı elime.
Anaaammm. Bir de jiletten dolayı nasıl sert kıllar. Allah canımı aldı yaaww. Emla sürdüğüm halde etki etmedi...
Yarın yine seansım var.. Çok korkuyorum.. Bi bitseydi şu kıl çilemm..kaydirigubbakcemile

epilixir nedir canim

ben bi ağdayla alamadm bikini bölgemi:) makinayla bikac kere aldım ama oda zor emla kullandm ama ilerisi için kötü bi durum olur diye kullanmıyorm pudrayı döküp alıodm acı azalıodu biraz ama oda makinemi bozdu tıkadı dönen yerini hep takılır oldu sonra yenisini aldım ama pudra dökmüorm korkudan çok basa bela bura yaa off ağdada tüyler iyice uzamadan almıyo makina batık yapıyo off off ağda bantlarıda laf. normal ağda kadar etkili değil bi bacağı alıo oda yarım yamalak en iyisi ağdayla alıp makineyle üstünden geçmek

evet canim her agda bandi ayni deil malesef hic tahmin etmedigim bi kadar cok iyi bilinen bi markada dogru durust almio seklinde cikti krem agda aldim bakalim o nasil cikcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…