• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

nası ya lımon ve tuz??
nasıl yapıosun ????ne ıse yarıo

aayyy limon ve tuzmu bir kez yapim dedim azalttığını duymuştum aman allahımm korkunç bişi yaa kızlar abartmıyorum ama yarım saat boyunca dayanılmaz bi acı çektim :bbo:bilmiyorum etkilemek istemem kimseyi belki bende oldu bu etki ama ilk önce aldığınız küçük bi yerde deneyin derim ben çünkü gerçekten dayanılcak bişi diil:a015:

o lımon ve tuz o tuylerden sonra olusan bosluklarda dayanılmaz bır acı verır.nasıl dudagımız catlakken lımon yada tuz degınce acı cekıosun orası daha bı beter acııırrrr

KIZLAR BENDE ELDıVENLE ALIYORUM RAHATIM NE KUAFÖRLERDE MıLLLETE ORAMI BURAMI AÇIYORUM :utangac:NE DE AĞDAYLA YAPIŞ YAPIŞ UĞRAŞIYORUM mirmirmirmirYAKINLARDA BıDE EMLA ALICAM ARTIK RAHATIM OHHH hihoyyyt

Onceden jıletle alıyodum ama baktım olcak gıbı degıl makınayla almaya basladım.anacım o zamanda acıyo kanıyo ama temız olsun dıye dısımızı sıkıyoruz ıste.Sonra Emla Kremı ogrendım.Emla sayesınde makınayla alıyorum oh mıssss.Bebek poposu gıbı oluyo acısız 5 dk bıtıyo...:dance:

¤ decemBer ¤;7444906 .!.:
:bbo: yımışak yerleri nası alıyon bacımm kapmıyomuukafamçokkarıştı

yok canım , dikkat edersen kaptırmazsın :kedi: Biraz dikkat gerekli tabi ama zamanla dikkat etmeye de alışıyorsun zemuszemus En pratik ve en güzel yol bence bu yerimseniben

yaaaaaaa bende epilatör ile alıyorum ama hiç agda gibi olmuyor bu bi gerçek yumuşacık falan olmuyor. Bide benim çok düzensiz en ufak bi tane bile çıksa alıyorum bu yüzden de hafta da 1 almak zorunda kalıyorum. Bu seferde heeeeeppp tahriş oluyor. Kuaföre gitmek istiyorum ama burda (Siirt) bikini+koltuk altı+bacaklar 95 tL dediler evde yaparım daha ii dedim ve şimdi emla kremini aldım hafta sonu deneyecem bakalım nasıl olacak sırnaşık şey

yaaaaaaa bende epilatör ile alıyorum ama hiç agda gibi olmuyor bu bi gerçek yumuşacık falan olmuyor. Bide benim çok düzensiz en ufak bi tane bile çıksa alıyorum bu yüzden de hafta da 1 almak zorunda kalıyorum. Bu seferde heeeeeppp tahriş oluyor. Kuaföre gitmek istiyorum ama burda (Siirt) bikini+koltuk altı+bacaklar 95 tL dediler evde yaparım daha ii dedim ve şimdi emla kremini aldım hafta sonu deneyecem bakalım nasıl olacak sırnaşık şey

95 lira mı istediler...kafamçokkarıştı

Bende sağ olsun arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim ilk olarak. ve hala da ona dua ederim çünkü yılalrca jilet yapmıştım ve sakal gibi olmuştu. jiletten sonraki kaşıntı da cabası. ilk seferinde utanmıştım ama artık alıştım. hatta kardeşim annem falan hepimiz aynı yerde aldırıyoruz. ama sir ağda diyorlar. sir gibi sürüp bez ile çekiyorlar onu değilde sir yaptırırsanız yani sürünce donanlar onlarda daha az acıyor. ben alıştım 5 sene oldu artık nerdeyse 2ayda bir gidiyorum. azalıyor çünkü. acısından korkanlar sir ile aldırsınlar. o daha az acıyor. mesela benim bacaklarım genitalden daha fazla acıyor sir yaparken neden anlamadım. temizlik gibisi yok vallaha

Bende sağ olsun arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim ilk olarak. ve hala da ona dua ederim çünkü yılalrca jilet yapmıştım ve sakal gibi olmuştu. jiletten sonraki kaşıntı da cabası. ilk seferinde utanmıştım ama artık alıştım. hatta kardeşim annem falan hepimiz aynı yerde aldırıyoruz. ama sir ağda diyorlar. sir gibi sürüp bez ile çekiyorlar onu değilde sir yaptırırsanız yani sürünce donanlar onlarda daha az acıyor. ben alıştım 5 sene oldu artık nerdeyse 2ayda bir gidiyorum. azalıyor çünkü. acısından korkanlar sir ile aldırsınlar. o daha az acıyor. mesela benim bacaklarım genitalden daha fazla acıyor sir yaparken neden anlamadım. temizlik gibisi yok vallaha

canım bısı sorcam yaa , bazı bölgelerde tuylerı aldırınca ya ılk 2-3gun yada cıkarken afedersınız ama tavuk dötu gıbı oluo :S
yanı tuyler dıken dıken olur da dıplerı sıser ya öle oluo mu?? yara gıbı felan kafamçokkarıştı

coook pahalı yaa 95.burda bıkını 15 kol 15 bacak alt ust 25

kızzlar bişey sorucam, genital bölgede veet'in ağda bantlarını denediniz mi? ben ağdayı elime aldığım zaman mahvediyorum yapış yapış kalıyor, ağda bantlarıyla 3-4 seferde yapsam olur mu acaba? deneyen varsa eğer lütfen cevap versin:sm_confused:

eczacı adayıyım canım yaa 2sene sonra sormam merak etme sırnaşık şey

çtamamdır kaydirigubbakcemile4 aktırma ben de henüz mimar değilim lülülülülülü 3güne kadar olabilirim ama innnnnnnnnnnnşaaaaaaallllaaaaaaaaaaaahhhhhturkbayragi

Back