nası ya lımon ve tuz??
nasıl yapıosun ????ne ıse yarıo
nedır bu emla
Epilasyon aletim sağolsun, orada da imdadıma yetişiyor opuyorumnanaktan
¤ decemBer ¤;7444906 .!.::bbo: yımışak yerleri nası alıyon bacımm kapmıyomuukafamçokkarıştı
yaaaaaaa bende epilatör ile alıyorum ama hiç agda gibi olmuyor bu bi gerçek yumuşacık falan olmuyor. Bide benim çok düzensiz en ufak bi tane bile çıksa alıyorum bu yüzden de hafta da 1 almak zorunda kalıyorum. Bu seferde heeeeeppp tahriş oluyor. Kuaföre gitmek istiyorum ama burda (Siirt) bikini+koltuk altı+bacaklar 95 tL dediler evde yaparım daha ii dedim ve şimdi emla kremini aldım hafta sonu deneyecem bakalım nasıl olacak sırnaşık şey
bikini bölgesi dediğiniz genital mi emla kremi tüy dökücü mü
eczacı hanım da soruyosa bunu fisfisfisanestezi kremi gibin bişi.
Bende sağ olsun arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim ilk olarak. ve hala da ona dua ederim çünkü yılalrca jilet yapmıştım ve sakal gibi olmuştu. jiletten sonraki kaşıntı da cabası. ilk seferinde utanmıştım ama artık alıştım. hatta kardeşim annem falan hepimiz aynı yerde aldırıyoruz. ama sir ağda diyorlar. sir gibi sürüp bez ile çekiyorlar onu değilde sir yaptırırsanız yani sürünce donanlar onlarda daha az acıyor. ben alıştım 5 sene oldu artık nerdeyse 2ayda bir gidiyorum. azalıyor çünkü. acısından korkanlar sir ile aldırsınlar. o daha az acıyor. mesela benim bacaklarım genitalden daha fazla acıyor sir yaparken neden anlamadım. temizlik gibisi yok vallaha
yaaaaaaa bende epilatör ile alıyorum ama hiç agda gibi olmuyor bu bi gerçek yumuşacık falan olmuyor. Bide benim çok düzensiz en ufak bi tane bile çıksa alıyorum bu yüzden de hafta da 1 almak zorunda kalıyorum. Bu seferde heeeeeppp tahriş oluyor. Kuaföre gitmek istiyorum ama burda (Siirt) bikini+koltuk altı+bacaklar 95 tL dediler evde yaparım daha ii dedim ve şimdi emla kremini aldım hafta sonu deneyecem bakalım nasıl olacak sırnaşık şey
coook pahalı yaa 95.burda bıkını 15 kol 15 bacak alt ust 25
eczacı adayıyım canım yaa 2sene sonra sormam merak etme sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?