Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

zuhahahaha utanan bayanların derdı ztn oranın sarkık olup olmaması ıdı hayret bısı yaakaydirigubbakcemile3
bı baskasına acmak ok utanılası bısı bende utanırım ama ben bıde hadı orda camera felanvarsa bırı benı ızlıosa dıe de paranoya yaparım (
valla guven olmaz kımseyedelikafadulden

nası ya lımon ve tuz??
nasıl yapıosun ????ne ıse yarıo

%100 katılıyorum sana cnmvereliniortak

ya ben alt kısmı eldivenle alıyorum ama üst kısmı jiletle aldım acayip sert çıktı off...

üst kısmını da ağda ile karar verdim umarım beceririm........

valla kizlar ben de evde bi kac defa denedim agdayla kendim almayi ama kan revan icinde kaldim cok da acidi,kuafore gidipte orami acamam kadin doktoruna kontrole bile zorla giden ben kuaföre hic acamam:)eldiven isis de zor o da aciyo denedim,ondan beri jilet yapiyorum,iyi degil biliyorum ama ne yapiym

merhaba kızlar.. epilasyon aletiyle bende bu sorundan kurtuluyorum normalde hiçte canım acımıyor..vücut alışıyor belki.. çokta tüy problemim yok zaten ..

ama şu var kızlarr.. şuan 6 aylık hamileyim,göbeğim oldukça büyüdü ve kendimi zorlayamıyorum kendi başıma yapabileceğim bişey değil,ağdayı da hiç beceremem oldum olası..
mecburen sürekli gittiğim güzellik saolununda ağda yaptırıyorum şuan ve inanın hani ilk zamanlarda utanıyor sıkılıyor insan ama gittiğimde 5 dk da hemen bitiyor,vallahi normalde bile öyle yaptırıcam artık doğumdan sonra bile..
makinayla (epilasyon aletim) tamam iyi hoş ama bazı durumlarda tehlikeli olabiliyor,allah korusun etimi kaptırırsam ne olur korkusu var ..
bu yüzden alıştım artık güzellik salonunda ağda yaptırıyorum ve herkesede tavsiye ederim.

slm canım sir ağdanı kendin kuaförden al sarı renkte olsun sabun gibi kalıp. ona bir kap ayarla ve çok kısık ateşte erit kullan kullanırken sıcaklığı vücudununu yakmayacak hale gelince az az sür yani küçük parçalar halinde sür ki tüylerin çok acımasın. hatta ağdan bittikten sonrada güzelce baticon(tentirdiyot) ile sil ki mikrop kapmasın yoksa sivilce olur. senin kullandığın yeşildir ve o çok kalitesiz.
kuaföre yaptıranlar o temiz dediğiniz yerler varya hiiiiçte temiz değil herkese sürülen ağdayı eritip tekrar tekrar kullanılıyorlar. hem o çok özel bir olay. utanmaktan ziyade hijenik değilllll

canım öyle tabiki bu iş her yerde yaptırılacak iş değil... ama ciddi anlamda çok temiz hijyenik GÜzellik salonları var ben bunlar ı tavsiye ediyorum.. ben kuaförlerde makyaj bile yaptırmıyorum güvenmediğimden ...
vallahi benim gittiğim güzellik salonu sahibi benim arkadaşım ve oldukçada samimiyim.. temizliğine güveniyorum çünkü ağdayı gözümün önünde hazırlıyor bilemem artık bana mı özel herkese mi bilemem..ben memnunum .
güvenilmeyen rastgele yerlere zaten gitmeyin ben tavsiye etmem

bu durumda ben olsam esıme yaptırırım

bu durumda ben olsam esıme yaptırırım

:)) şaka mı buu .. ben eşimin herşeyimi her yaptığımı bilmesine rağmen bu tarz işlerde ondan yardım istemem.. bu benim fikrim tabiki herkes farklı düşünebilir...

ama bir yerde okumuştum evlilik ve ilişki üzerine bir kitapta;
kadınlar mümkünse makyajını bile kocasının yanında yapmasın bu tarz şeyler erkeğin hoşuna gitmeyeck şeyler gibi konulara değinilmişti..
tüy sorunuma kocamla çözüm bulamam ben yani yardım isteyemem..

ben ağda yaptırmaktan ve ağdacımdan memnunum kaydirigubbakcemile2
uğraşılmıyor bir zaman sonra vallahi.. önceden bekarken odama geçip uğraşıp yapıyordum ..ama evlenince ve çalışıyorsun bir sürü sorumlulukların var işten yorgun gelmiş ve eşimle oturup güzel saatler geçireceğime odaya kağatıpta saatlerce bu sorunla uğraşılmıyor...kim ne derse desin çok yoğun bir hayatım var bunun içinde bir de ona zaman ayıramıyorum ben napim

görümcem şu ağdacılardaki makinadan almıştı bakın oda güzel,oda kendi başına yapabilir,ben beceremedim bir kere baktım da.. ama beceren varsa buda iyi bir çözüm olabilir.. yerimseniben

şaka yapıorum deeee ögggg ıgrenccc asla gıtmıceeemm

lütfen arkadaşlar bütün her yer pismiş gibi düşünmeyin.. tamam her yere gidilmez güvenilmez ama mutlaka temiz ve hijyenik yerlerde var yapmayın lütfen..
kim kendini riske atarki; üstelik ben hamileyim her şirketten su bile içmezken bu konuda kendimi riske atmam biraz aptallık olur...
ben gittiğim yerde hijyenik olmayan hiçbişey görmedim mutlaka böyle temzi yerler vardır her yerde..

yanlış anlamayın ama sadece bu konudaki fikrimi söylüyorum.. eğerki böyle temiz bir yer bulupta denerseniz bana hak vereceğinizi umut ettiğim için söylüyorum.. çünkü bu konuda çok uğraşlar vermiş biriyim ama ne yazıkki ne çözümlerle uğraşsakta kurtulamıyoruz bu tüy sorunundan en pratiğini önerdim sadece sizlere..

hepinize sağlıklı günler dilerim

:1shok: cıddımısın ?? öle mı yazıooo (
ama ztn makyajsız halını göruo kı yanı makyaj yapıp karsısına cıkınca buyulense bıle ben mutlu olmam cunku boyayla aldatmıs oluorumm
bence bılmıorm evlı olanlar daha ıı bılır tabıkı esler her konuda herseyı paylasabılmelı her ıslerını yapabılmelı yanı tıksınmek yoktur esler arasında dıe dusunuorum tabı yasamadan bılemıcem sdce dusuncem kafamçokkarıştı

bence de bir eşin herşeyi görmesine gerek yok... biz kadınların özelşeyleri özel kalmalı... bizim kıl tüy sorunumuz adı üzerinde biizimmm......kaş almak..ağda yapmak.. manikür...pedikürr.bunları bırakın yaptıktan sonra bilsin güzelliğinizle ilgilensin nasıl yaptığınız veya nasıl yaptırdığımızla ilgilenmesin...ilgilendirmeyelim yanii... böylesi daha iyi ..gizem olmalı.. özelimiz olmalı..
ben böyle düşünüyorum..................

evet katılıyorum sana canım..
ben evliyim ve ben bu tarz işlerimde hiç yardım istemem eşimden herşeyimi paylaşıyorum elbette
ama bu konuda yani tüy sorununda olmuyor kızlar tutupta eşinizden bikini bölgenizi makinayla alması konusunda yardımcı olmasını isteyemiyorsunuz.. utanma değil bu ama farklı bir duygu ancak yaşayınca anlayacaksınız beni inanın..

inanın ilk evlendiğim zamanlarda eşimin karşısına kaşlarımın düzensiz haliyle bile çıkamazdım yani istemezdim beni öyle görmesini..
tabi zamanla bu konular önemsiz kalıyor ama olmuyor tüy sorunu ne bileyim çirkin bişey yaa ben bile kendimde görünce sinir olurken eşimden nasıl temzilemesini isteyeyim ki olmuyor

bende yıllardır jiletle alıorm ağdayı denedim yarıda bıraktım çok acıo makinada öle alamadım ameliyat elidivenini denemeyi düşünüorm bir o kaldı

bende oarayı sadece makinayla alıyom..ergenlik zamanımda ilk ağda deneyimim kötü geçti... çekememiştim annemi çağırdım oda bi çekmiş sağolsun....:1shok: ben kendime geldimde kolanya döküp ayıltmaya çalışıyodu...bayılmışım...o günden beri sadece oraya ağda yapamıyom...yarım saatimi alıyo ama napim..maleseff makina bide kıl döngüsü yapıyo...offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…