Kuaföre gidip ağda yaptıran bir arkadaşımla konuşurken bana bir şey anlattı, çok güldüm ve sizlerle paylaşmak istedim şimdi.
Benim bu arkadaşım da ilk başlarda utanarak gidiyormuş ağdaya, ağda yapan bayan ona demiş ki, yaa utanacak ne var, ayaklarına kadar sarkmış kadınlar bile geliyor, seninkinde utanacak bi şey yok demiş.
ben doktor eldivenleriyle alıyorum çokta rahat yağpşma derdi yok ağda gibi tut çek bukadar basit ama iç kısımlarda daha çok acı olduğundan orayı bazen ince tabaka halinde emla krem sürerek alıyorum ama çok nadir tabi. Aldıktan bir gün sonrada gözenekler açıkken limon ve tuz uyguluyorum tıl daha bi yumuşak çıkıyor...Herkese kolay gelsin
bazı arkadaşlar rahat olduğu için anlamamkta ısrar etmiş yok doktora gidiyorsunda ağdacıya niye gitmiyorsun ikisi arasında dünylar kadar fark varrrr
1.si sağlık için 2.si lüksün için başka türlü temizlenme yöntemleride var
ayrıca doktora temiz halinle gidiyorsun kuaföre pis halinle aradaki fark büyük!!
ayrıca bir jinekolağa insan hayatı boyunca kaç kere giderki taş çatlasın 3 doğum vs dışında yada hiç
ama buna her ay düzenli gitmen lazım ben bekarım ve 22 yaşındayım daha hiç doktora gitmedim sanki sürekli olağn bişeymiş gibi konuşmanızı anlamadım
gidenlere saygım var ama gitmeyenlerede var gitmeyenlere güldüm geçtim diyenlere asıl ben sizn rahatlığınıza güldüm geçtim sonuçta merhamiyet diye bir şey var insan tereddüt etmesinde bir şey yok
%100 katılıyorum sana cnmvereliniortak
slm canım sir ağdanı kendin kuaförden al sarı renkte olsun sabun gibi kalıp. ona bir kap ayarla ve çok kısık ateşte erit kullan kullanırken sıcaklığı vücudununu yakmayacak hale gelince az az sür yani küçük parçalar halinde sür ki tüylerin çok acımasın. hatta ağdan bittikten sonrada güzelce baticon(tentirdiyot) ile sil ki mikrop kapmasın yoksa sivilce olur. senin kullandığın yeşildir ve o çok kalitesiz.
kuaföre yaptıranlar o temiz dediğiniz yerler varya hiiiiçte temiz değil herkese sürülen ağdayı eritip tekrar tekrar kullanılıyorlar. hem o çok özel bir olay. utanmaktan ziyade hijenik değilllll
merhaba kızlar.. epilasyon aletiyle bende bu sorundan kurtuluyorum normalde hiçte canım acımıyor..vücut alışıyor belki.. çokta tüy problemim yok zaten ..
ama şu var kızlarr.. şuan 6 aylık hamileyim,göbeğim oldukça büyüdü ve kendimi zorlayamıyorum kendi başıma yapabileceğim bişey değil,ağdayı da hiç beceremem oldum olası..
mecburen sürekli gittiğim güzellik saolununda ağda yaptırıyorum şuan ve inanın hani ilk zamanlarda utanıyor sıkılıyor insan ama gittiğimde 5 dk da hemen bitiyor,vallahi normalde bile öyle yaptırıcam artık doğumdan sonra bile..
makinayla (epilasyon aletim) tamam iyi hoş ama bazı durumlarda tehlikeli olabiliyor,allah korusun etimi kaptırırsam ne olur korkusu var ..
bu yüzden alıştım artık güzellik salonunda ağda yaptırıyorum ve herkesede tavsiye ederim.
s varya hiiiiçte temiz değil herkese sürülen ağdayı eritip tekrar tekrar kullanılıyorlar. hem o çok özel bir olay. utanmaktan ziyade hijenik değilllll
bu durumda ben olsam esıme yaptırırım
şaka yapıorum deeee ögggg ıgrenccc asla gıtmıceeemm
:)) şaka mı buu .. ben eşimin herşeyimi her yaptığımı bilmesine rağmen bu tarz işlerde ondan yardım istemem.. bu benim fikrim tabiki herkes farklı düşünebilir...
ama bir yerde okumuştum evlilik ve ilişki üzerine bir kitapta;
kadınlar mümkünse makyajını bile kocasının yanında yapmasın bu tarz şeyler erkeğin hoşuna gitmeyeck şeyler gibi konulara değinilmişti..
tüy sorunuma kocamla çözüm bulamam ben yani yardım isteyemem.. yerimseniben
bence de bir eşin herşeyi görmesine gerek yok... biz kadınların özelşeyleri özel kalmalı... bizim kıl tüy sorunumuz adı üzerinde biizimmm......kaş almak..ağda yapmak.. manikür...pedikürr.bunları bırakın yaptıktan sonra bilsin güzelliğinizle ilgilensin nasıl yaptığınız veya nasıl yaptırdığımızla ilgilenmesin...ilgilendirmeyelim yanii... böylesi daha iyi ..gizem olmalı.. özelimiz olmalı..
ben böyle düşünüyorum..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?