Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

eldiven işe yaramıyor tek tek aldıktan sonra elimle de alırım hep genital bölge de alt kısım hiç denemeyin ben az önce denedim.ben de sirden yanayım bekarken hep güzellik salonunda aldırdım.evlendim il değiştirdim tabi burda da alışıp güvenip gidemedim bir yere.makine ve jilet napalım.valla bulursam bir yer güvenebileceğim gideceğim.off off kadın olmak ne zormuş ya

slm kızlar ya ağda yapamıyorum genital bölgeye epilasyonlada alamıyorum çünkü canım çok acıyor cımbız gibi çekiyor ya jilet kullanmadan acaba sprey yada farklı şeyler varmı?ondan sonrada karınca yumurtası yağı sürerim ohh...ama önce çare bulmam lazım lütfen yardıııımmmmmm

ya jilet vurmak istemiyorum epilasyonda çoka cıtıyor genital bölgeyi dayanamıyorum acısına neyapmalııııııı

bende bır kez agda yaptırdım bır cesaretle ama gıttıgm yeren memnun kalmadım cok da ıcıme sınmedı ama su an guvenebıleeegım bır yer bulmak ıstıyorum memnun kaldıgınız yerlerı ozel mesaj atarsanız sevınırım ıstanbul bakırkoy ve cevresı

ben jiletle alıyorum ve çok sık oldular baş edemiyorum... arkadaşlar arasında konuştuk ve hepsi jilet kullanıyor sadece biri saatlerce cımbızla aldığını söyledi
şimdiden başlıyımda rahatlıyım diyorum çocuğu yorumu okudum ve g.salonuna gidip aldırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum(zaten annemde olumlu bakarmı ona bilmiyorum)...ltfn yardım edin

emlayı ilk kez bugün denedim burada okudum.ben memnun kaldım..öle canı çıkmış gibi hç hissiz bırakmamasını beklemeyin..hani nasıl desem sinek ısırığı kadar duyuyosun o da aşağılarda.bu arada 2 tüp sürdüm ve 1 saat 15 dk bekledim bundan sonra jilete elveda dedim yaşa sen emla..

bu arada emla sağlık ocağında yazdırılabiliyor

Daha önce jiletle genital bölgesini alan,sonra emla kremi sürüp kuaföre giden var mı?memnun kaldınız mı?

bence evde almak yerine işini iyi yapan güvenilir bi kuaför bulun
daha düzgün alıyorlar ve gerekten azalma oluyo

ayrıca sir ağdadan sonra özel yağını bulamıyosanız bebe yağı kullanabilirsinizyerimseniben

ya arkadaşlar bütün sayfaları tek tek okudum kendime çözüm emla kremi gördüm ama aslında çok utansakta temiz ve hızlı iş olarak güzellik merkezleri önemli tabi bnde çok utanıyorum istanbul avrupa yakasında şöle temiz acısız güzel alan yer biliomusunuz fiyat ne kadar bide

kızlar bide evde yapabildiğimiz sir ağdalar var hazır satılanlar onlar gerçekten sir etkisini gösteriyorlarmı acaba bende kendim evde yapıyorum ama acısına dayanamadığım zamanlarda oluyor:1no2:

bende doktor eldiveni kullanıyorum çokta rahat kesinlikle tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

ya bu emla denen sey zararlımı bende bi kere eldivenle denedim ömrümden ömür g,ttti şimdi krem ve jilet kullanıom acaba bu emle nasl bişi azarı varmıki bilgisi olanlar bilgilendirtsin lütfen yaqni kıl kökünü kuvvetlendirmodur demi

ben baya bi zaman gittim ağdacıya ama eşim yadırgamaya başladı artık yaniii :)))hem öle hem bu krizde tasarruf die kendim yapmaya başladım elimde yatkın ama sir değil.sesu nun turuncu ılık ağdası.5 dakka mikrodalgada ısıtıp ısısını kendime göre ayarlayıp yapıyorum.azalma çoğalma sire göre farketmedi ama sirle 10 günde çıkıyosa normal ağdada 7 günde çıkmaya başlıyor mesela.sir in azalttığı koca bir yalaannnn

Bende karar verdim,randevumu aldım,haftaya gidiyorum ağda yaptırmak için Artık kurtulmak istiyorum bu pis görüntüden :1no2: Gerçekten 1 haftada çıkıveriyormu hemencikk :uhm:

kızlar ben uzun zamandır veet soğuk ağda bantlarını kullanıyorum böylece hem oraya buraya yapışmıyor hemde sir ağda olduğu için tüylerde azalma da yapıyor.sonra da karınca yumurtası yağı sürüyorum böylece geç çıkıyor.hem veet ağda bantları kutusunun içinde 2 de yağlı mendil bulunuyor.ağda sonrası yapışan şeyleri rahatça alabilirsiniz.emla krem kullanın isterseniz.normalde 27 lira eczanelerde satııyor ağda yapmadan önce sürün uyuşmasını bekleyin.acıyı%80 lere dek azaltır.ama isterseniz yazdırın sigorta karşılıyor ama onu yazan doktor bulmak da çok zor.ama bu ağda bantlarını kullanırken hep tersine çekmeyi unutmayın.ve ne kadar hızlı çekerseniz o kadar az acır.

kızlar bişey söyleyeceğim ben 2 sene önce kuaförde koltuk altımı aldırdım sir ağdayla. ondan önce hep makineyle alıyordum. neyse 1-2-3 kez gittim sir ağdaya iyi hoş ama bi süre sonra baktım kolumun altının rengi değişti koyulaşmaya başladı. o zaman anladım bu sir ağdayı sıcak sürüyorlar ya kolaltı hassas olduğunda orayı yakmış. daha sonra sir ağdayla aldıran tanıdıkların kol altlarını sordum onlarda evet bizimkide kararmış dediler. yani kolunu kaldırdığında koyu yuvarlak bi renk değişimi görünüyor çok berbat. sizlerde de oldumu acaba çoğu kişinin oluyor yazın falan görünce hee bu da sir ağdayla aldırıyor demek diyorum. artık kendim makineyle almaya devam ediyorum. bi daha sir sürdürmedim kolaltıma. sizde bakın bence eğer kararma varsa kuaförünüze söyleyin ağdayı biraz soğuk sürsün sıcak sürdürtmeyin. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…