Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben şu eldiven olayını hiç anlamadım çok acımaz mı ya öle tutup çekince :S

acımıyooooyerimseniben
ben eldivenle seyreltip epilatörle alıyorum heryerimi
eldiven uyuşturuyo zaten epilatörlede pek fazla bişey hissetmiyorum:jeyyar:

arkadaşlar insan özel bir yerini gidip başka birine göstermesi kolay değil.ben bacak ve koltuk altı için gidiyordum 3 yıl kadar gittim sonra o bayan beni ikna etti,çamaşırını bile çıkarmıyosun sağından solundan alıyor.Hiç olmazsa temiz oluyosun 10 dk falan sürüyo,uzun süre çıkmıyor.bazen de eldivenle alıyorum.arkadaşların bazıları acımaz mı diyor onlara da tavsiyem denemeleri..denemeden bilemezler..zaten hepsi az çok acıtıyor di mi:)

ben kendim cekemiyorum yapitirinca ben yapistirip ayni anda baskasida cekmei lazim artik ne kadar acirsa valla adama vercem bu görevi ne yapayim artik:)))

valla ben yaklaşık 4 yıldır kuaföre aldırıyorum ılk baslarda utanıyordum ama en azından temız oluyor ve 10 dakıkada bıtıyor. sir agda ıle de yaptıkları ıcın azalıyor gun gectıkce.

kızlar aranızda emla kremi sürüp de,genital bölgesini kuaföre aldıran var mı?emlanın bir etkisi oldu mu???

O dediginiz eldivenlerin bir resmini koyabilir misiniz lütfen?
Ben Almanyada yasiyorum ve o eldivenlerin almancasi ne oldugunu bilmedigim icin alamiyorum...

normal plastik ince eldivenler canim,eczaneden almana gerek yok.migroslarda temizlik bölümünde bile bulunuyor.kalin bulasik icin olani degil beyaz ince olanlari olcak.

normal plastik ince eldivenler canim,eczaneden almana gerek yok.migroslarda temizlik bölümünde bile bulunuyor.kalin bulasik icin olani degil beyaz ince olanlari olcak.

Sagol abla simdi anladim.
Ama o eldivenler nasil cekiyor ki killari?

elinle tek tek yoluosn iste:) zaten hızlı hızlı yaptınmı bitio hemen lastik oldugu için kılları iyi tutuo temiz bi temizlik oluyo yani

kızlar aranızda emla kremi sürüp de,genital bölgesini kuaföre aldıran var mı?emlanın bir etkisi oldu mu???
ben emla ile epilasyon yaptırıyorum
iç kısımlar yine de acıyor ama
hiç sürmeden olmasından daha iyi

bu arada 2 tüp değil de 3 tüp sürüp öyle yaptırıyorum epilasyonu

arkadaşlar herkes emla'yı tavsiye ediyor ama işe yaraması için 2-3 tüp sürmek gerekiyor ve içinde zaten 5 tüp var ve fiyatı 25 milyon.Yani bence hiç de ucuz değil..epilasyon yaptıranlar neyse de ağda yaptıranlara gerek yok bence

--------------------------------------------------------------------------------

ben hepsini denedim arkadaslar,eldivenle aliyordum ama yinede kaliyordu,sonra agdaya gittim bana pek hijyenik gelmedi ,sonra istanbulda sirle aldirdim kuafore birkackez ama yine icime sinmedi evde kendim sirle almaya calistim bildiginiz eziyetler,cildim cok hassas hemen morariyor,sir azaltiyor diyorlar ama ben estetik bulmuyorum yapistir cek felan zamanla sarkar uzar neme lazim,en sonunda philipsin buzlu olanlarindan aldim,hem masaj yapiyor,hem sogutuyor,hem seramik baslik alerji yapmiyor ustelik yikanabiliyor,1 senedir cok rahatim en kisa killari hatta sari tuyleri bile aliyor inanamadim hemde kokunden.90 gun memnuniyet garantisi var begenmezsen geri aliyorlar,ben begendiysem[bende mukemmeliyetci hastaligi var}simdi ayni modelin sarjlilari cikmis benim aldigimda yoktu,hem ekonomik,hem hijyenik....ayda birkez kuafore gitsen 40ytl x12 ay makinanin 2 kati ............

canım yaa nerde satılır bu +kaç para+ne diyip alıcazz

güzelim emlayı kullanmak için 2-3 tüp demişsin ama bu bence kişinin cildiyle alakalı. ben tek tüp kullanıyorum gayet rahat alıyorum.ayda iki kere yaptığımı düşünürsek 2,5 ay da bir alınıyor. bu durumda bence 25 tl uygun bir fiyat.ben çok memnunum.

peki emlayı kullandıktan sonra hiç acı hissetmio muusun ?? ay ben çook korkuorum agdadan yaa ama agda yapmak istiorum korktugum halde son çare emlayı denicem
?

ya bişey sorucm.. tuyler yeniden cıkmaya baslarken hafif bi kızarma kaşınma oluyo bu normal mi:S

O dediginiz eldivenlerin bir resmini koyabilir misiniz lütfen?
Ben Almanyada yasiyorum ve o eldivenlerin almancasi ne oldugunu bilmedigim icin alamiyorum...

einmal handschuhe oluyor sanirim bazen 500 veya 100 tanesi kutunun icinde satiliyor ince beyaz,

ya ben bir türlü cesaret edemiyorum bir kere dendim cekecem diye öldüm acidan nasil yapiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…