arkadaşlar herkes emla'yı tavsiye ediyor ama işe yaraması için 2-3 tüp sürmek gerekiyor ve içinde zaten 5 tüp var ve fiyatı 25 milyon.Yani bence hiç de ucuz değil..epilasyon yaptıranlar neyse de ağda yaptıranlara gerek yok bence
einmal handschuhe oluyor sanirim bazen 500 veya 100 tanesi kutunun icinde satiliyor ince beyaz,
Canim peki nerden satiliyor?
Dm yada ihr platz gibi yerlerde mi?
büyük paketler penny lidl rewe gibi marketlere geliyor bazen
ama dm rossmann gibi yerlerde 10lu satiliyor temizlik icin kullaniliyor onlarda olur
O zaman 10lu alip deneyim.
Iyi olursa büyük paketlerden alirim.
Ama nasil temizlerim hala bilemiyorum :bbo: fisfisfis
aynen güzelim ya canim acicak diye ölüyom
DOKTOR ELDİVENİYLE acımıyor merak etmeyin agdayla büyük bir bölgeyi bir kerede çektiğiniz için acıyor. fakat doktor eldiveniyle kontrol sizde ister 1 tane ister 50 tane:)
aynen canım bende kullanıyorum eldiveniiiiiiiiiii
çok rahat ağdaya,jilete vs vs göre
DOKTOR ELDİVENİYLE acımıyor merak etmeyin agdayla büyük bir bölgeyi bir kerede çektiğiniz için acıyor. fakat doktor eldiveniyle kontrol sizde ister 1 tane ister 50 tane:)
ama agdayla sir bir kere cekerken aci cekiyorsun eldivenle her kilda-tatlicadiarzu-
bunun belirli yöntemi varmi pudra sürme önceden buz koyma veya biraz gadayla alma gibi
ağda cok acıtıyor ya ben dayanamıyorum kızlar bilmiyorum yapanlar nasıl yapıyor.keşke bir ilaç ya da iğne falan olsada tamamen uyuşsa hemen acımadan alsak ne iyi olur demi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?