• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaşlar herkes emla'yı tavsiye ediyor ama işe yaraması için 2-3 tüp sürmek gerekiyor ve içinde zaten 5 tüp var ve fiyatı 25 milyon.Yani bence hiç de ucuz değil..epilasyon yaptıranlar neyse de ağda yaptıranlara gerek yok bence

ben denedım hıc bır işe yaramadı . eskisi gibi yine acıdı yani.. hiç uyuşma falanda olmadı.. aslında benım bır düşüncem var ama olurmu bilmem:)
dişçilerde sprey sıkıyorlarya ondan sıksak olmazmı :CüvCüv:

büyük paketler penny lidl rewe gibi marketlere geliyor bazen
ama dm rossmann gibi yerlerde 10lu satiliyor temizlik icin kullaniliyor onlarda olur

O zaman 10lu alip deneyim.
Iyi olursa büyük paketlerden alirim.
Ama nasil temizlerim hala bilemiyorum :bbo: fisfisfis

DOKTOR ELDİVENİYLE acımıyor merak etmeyin agdayla büyük bir bölgeyi bir kerede çektiğiniz için acıyor. fakat doktor eldiveniyle kontrol sizde ister 1 tane ister 50 tane:)

DOKTOR ELDİVENİYLE acımıyor merak etmeyin agdayla büyük bir bölgeyi bir kerede çektiğiniz için acıyor. fakat doktor eldiveniyle kontrol sizde ister 1 tane ister 50 tane:)

aynen canım bende kullanıyorum eldiveniiiiiiiiiii
çok rahat ağdaya,jilete vs vs göre:delphin:

merketlerde satıLıyor 1.25 tL hemen hemen her markette buLabiLirsin eczanelerde de var

ama agdayla sir bir kere cekerken aci cekiyorsun eldivenle her kilda-tatlicadiarzu-

bunun belirli yöntemi varmi pudra sürme önceden buz koyma veya biraz gadayla alma gibi

valla bende her yerime ayrı ayrı şekkiler kullanıyorum koltuk altımda hemen hemen hiç olmadığından makineyle alıyorum,bacaklarımı jiletle alıyorum,bikini bölgemide ağdayla alıyorum..bi ara eldivenide denedim ama o hem uzun sürüyo hem daha çok acıyo.sebebi siee eldivenle çok çekemiyosun ama ada bir sürü çektiğinden dolayı beli bir süre sonra o bögen uyuşuyoo hisetmemeye çalışıyosun..ama tavsiyem cesaretinizi toplayıp kuaförde aldırmak hem 5 dk sürüyo hem eviniz batmıyoo(UTANMA KONUSUNA GELİNCEE ,BENDE ÇOK UTANGAÇTIM HERKEZ GİT DEYİNCE SİZ DELİMİSİNİZ DERDİM AMA İLKİNDE ÇOK UTANDIM SONRA AYNI KİŞİ OLDUĞU İÇİN ALIŞTIM )sevgileeer

bikini bölgesine lazerle epilasyon yaptırdıgın zaman ne kadar sure cıkmıyor kıl kökleri bilen varmı?

ağda cok acıtıyor ya ben dayanamıyorum kızlar bilmiyorum yapanlar nasıl yapıyor.keşke bir ilaç ya da iğne falan olsada tamamen uyuşsa hemen acımadan alsak ne iyi olur demi ama :)

ağda cok acıtıyor ya ben dayanamıyorum kızlar bilmiyorum yapanlar nasıl yapıyor.keşke bir ilaç ya da iğne falan olsada tamamen uyuşsa hemen acımadan alsak ne iyi olur demi ama :)

canım benimde aynı derdim vardı jiletten fenalık gelmişti artık..emla diye bi krem duydum bi kaç yere sordum bulamadım ama en sonunda bir eczanede bulabildim..kremi sürdüm kalın bir şekilde ve serayla kapatık 15.saat bekledim ve daha sonra makine ile aldım..acı hissettim tabikii ama dayanabildim en azından...ama etkisi geçince uyuyamadım bile acıdan..dün iknci kez denedim ve eldivenle aldım b u kez acı hissetmedim etkisi geçtikten sonra bile..üzerine birde bioder uyguluyorum..sonuçları anlatırım yine sana

emla gerçekten harika bisey bende makinayla alıyorum emlayı sürdükten sonra ama ben acı hissetmiyorum hiç asağılarda çok az hissediyorum oda oraya gelene kadar geçiyo biraz ondan tabi tertemiz oluyo ne güzel bende tala kullandm ama 4 gün süremedm 2 gün sürdüm tembelliğime geldi:) ins bu sefer düzgün kullancam:D

Back