Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

canım bende aynı senin gibiydim.ilk defa yapacağım için çok korkuyodum.ama sonra hırs yaptım arkadaşlarım ağda yapıyo ben nasıl yapamam diye.aldım çamsakızı ve onca acıya rağmen yaptımkafamçokkarıştı.tertemiz oldu.şimdi 3-4yıldır yapıyorum bi ara sir ağda yaptım.şimdide doktor eldiveni ile alıyorum çok fazla acımıyo.incelme falanda yok.ama en güzeli 10 gün hiç çıkmıyoyerimseniben

Sir ağda kalıntılarını temizlemek için bebe yağı kullanın.

Sir ağdaların yanlarında extra satılan yağlar hikaye bebe yağı %100 çözüm hem nemlendirme ve bakım yapma özelliğide var.

kızlarrr emla dıe bı krem buldum eczanelerde. suruosunuz uyusuo ve oyle alıorsunuz o bolgeyı de.
supper bıse. fiatı da cok degıl. 5 tup var ıcınde 25 lıra. 5kere kullanabılırsınız. ben ilk onunla alınca daha sonra bıkac gunde bır epilatorle almaya basladım ve tabı oyle olunca pek acımadı. tavsıye edıorum sıddetle.
jilet tuy dokucu kabusum olmustu

Ya ben anlamıorum nası alıyosunuz..
Ayy benim canım cok tatlı hic dayanamıyorum.. Dier yerlerime dayanıyorum ama orasıı :1no2:
Jilet kullanıorum sürekli..
Bi kere geçen yaz agdaya gitmistim ck rahat ettim ama o gün acısız günümdeydim sanırım dayandım..
Kıldan tüydende nefret ediyorum..
Bide şu emla kremi denicem bi..

merhaba arkadaşlar veetin bi sir ağdası var temizleme için yağa falan gerek yok suyla çıkıyo. ben kullandım çok memnunum tavsiye ederim

herkes bişey yazmıs ama cogunluk kolaya kacıp güzellik meskezine gidio.
Ben ilk baslarda camsakızıyla alıyodum ama yazın falan erio cok zor oluyo sonra teyzemler eldiveni önerdi eldivenden menunum tam almıo agda gibi ama 1 ay rahat hemde yarım saat sürüyo bi zararınıda görmedim .Ama cam sakızına dönsemmiki die düşünüyorum

ben de ameliyat eldiveni kullanıyorum ama bayanlar çok acıyo.etraf kirlenmiyo avantajı ama çok yorucu ve zaman alıcı.bıktım valla ne yapcaz bu tüylerle

düşün düşün yap uğraş dene kafayı yiceme 1 yıldır ağda yaptırıyorum oh be dünya varmış

Normal çamsakızı vs. olanlar su ile ama sir ağdalar bebe yağı ile çıkar :)

bikini bölgesine hiç ağda kullanmadım :)

tüy dökücü krem(daha doğrusu tüy fazlalaştıran krem) kullandım

hiç yokken daha fazla oldu bende krem yüzünden

kesin sonuçta beklemiyordum aslında :)

ha lilet kullanmışsın haa krem

Emla krem aldım dün sir ağda ile ilk defa kendim yapacam :Ş

ağdayı güzel yaparım ama kendime yapmadım hep makine ile aldım :)

Umarım yapabilirim :)

kizlar butun sayfalari okuduktan sonra dayanamadim
14-22 yaslar arasinda hep jiletle aldim okadar kalinlasmistiki artik her hafta alir olmustum agdayada cesaret edemiyodum bacaklarim k.altlarim heryerime agda yapiyodumda oraya gelince i-ih mumkun degildi yazlari bikini kenarindan temiz gorunsun die sadece kenarlara agda yapmam bile yeterliydi kalan kisimlara korkumu buyutmeye
sonrasinda 10 senelik arkadasim ve surekli gittigim kuaforun sahibi arkadasimin israri hatta tehtitleriyle utana sikila actim elimle orte orte agda yaptirdim ilk aldirdigim andaki aciyi anlatamam bile ama nasil bir rahatlik anlatamam bebek gibi yumusacik oldu sonraki 2-3 almadan sonra aci da azaldi ve tugler azalmaya basladi
sonraki yaz sehir disinda oldugum icin birkac defa jiletle almak zorunda kaldim. tekrar hic aldirmamis halime geri donup tekrar agdaya baslayip o aciyi tekrar yasayinca tobe ettim.
son 1 senedir evliyim ve ve artik kendim yapiyorum agdami evlenene kadar beceremiyodum kendime agda yapmayi daha dogrusu altlarini alamiyodum ama sebebinin kullandigim agadan oldugunu agda bantlarini denedikten sonra anladim. hazir agda bantlari hem cok temiz kullanabiliyosun hemde istedigin gibi makasla kucultup en zor yerleri bile cok rahat acisiz aliyosun. agda bantlarini kullandiktan sonra epilasyon yapilan yer bebe yagiyla cok rahat temizlenebiliyo hem bebe yaginin rahatlatici ve nemlendirici etkisiyle agda sonrasi yasadiginiz aci ferahliga donusuyo

benim soyliycegim butun arkadaslarim mumkunse biran once jiletten kurtulun zaman gectikce killar dahada kalinlasiyo hatta ayni kokten 2ser 3er cikiyo cekiceginiz aciyi arttirip kil koklerinin yonunu degistiriyor. yakin gordugunuz birine ilk agdanizi yaptirabilirsiniz.
yok genede yaptiramam diyorsaniz tavsiyem kucuk kucuk kil koklerinin yonune gore yapistirarak cekin
en buyuk sorun altlar onuda aynayi altiniza koyup tuvalete oturur gibi comelerek ufak ufak alirsaniz goruceksiniz acinin azaldigini
sunuda soylemem lazim her ay regl olmadan once yaparim 1 sonraki regl donemine kadar tertemiz geziyorum. bu agda bantlari cok kisa ikende alabiliyo ve agda bantlari sir bazli oldugu icin azalmasinada yardimci oluyo

Popüler kültürün dayatmaları işte. Ne var kıllarımızla tüylerimizle mutlu mesut yaşasak, onlarda bizim bi parçamız niye onları dışlıyoruz yazık değil mi? :1rolleyes:
Ya nasıl kurtulcam ben bunlardan ya, batıklarda cabası, şu folliex, gutto ya da bioder kullanıpta "gerçekten bikini bölgemdeki kıllar tüy oldu" diyen var mı aranızda?
mirmirmirmir

kullananlar var bu forumda,bence bütün yorumları baştan sona okumalısın ..
batıklar için susam yağı ve limon suyu karışımı belli bir kullanım sonrasında çok ii geliyormuş ama susam yağı tüyleri artırırmı onu bilemem..
yara izleri içinde yaranın oluştuğu an yani yara tazeyken üzerine isveç şurubu pansumanı yapmak çok etkili diye biliyorum
batıkları çıkarmaya çalışırken oluşmuş tahrişlerde dahil...

bu arada evet tüylerimiz bizim birer parçamız ama estetik dünyamızı olumsuz etkiliyorlar çoğu zaman :))

agdaya alisinca batik olmuyo tatlim
soledigin kremlerin hic birisini kullanmadim ama son 3 aydir karinca yumurtasi yagi kullaniyorum. mucize gibi sonuc veriyo hem azaltiyo kil kokleri zayifladigindan agda sirasinda cektigin aciyida azaltiyo

bebekbeklerken ve misirdan teşekkürler arkadaşlar önerilerinize

Bu arada bi kere başka sebepten susum yağı kullanmıştım eşim gözüme kocaman bi patates kızartması gibi görünüyosun demişti, kokuyomuşmuş
:mymeka: kaydirigubbakcemile3

susam yagi ne ise yariyoki CADIARZU

susam yağı ve limon suyu karışımı kıl batıklarına iyi geliyormuş cnm ,başka ne işlere yaradığını bilmiyorum

tam bi eziyet olsada veet in agda bantları var elimle ısıtıp koyup çekiom gidio ..ama canım çok yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…