kızlar bişey söyleyeceğim ben 2 sene önce kuaförde koltuk altımı aldırdım sir ağdayla. ondan önce hep makineyle alıyordum. neyse 1-2-3 kez gittim sir ağdaya iyi hoş ama bi süre sonra baktım kolumun altının rengi değişti koyulaşmaya başladı. o zaman anladım bu sir ağdayı sıcak sürüyorlar ya kolaltı hassas olduğunda orayı yakmış. daha sonra sir ağdayla aldıran tanıdıkların kol altlarını sordum onlarda evet bizimkide kararmış dediler. yani kolunu kaldırdığında koyu yuvarlak bi renk değişimi görünüyor çok berbat. sizlerde de oldumu acaba çoğu kişinin oluyor yazın falan görünce hee bu da sir ağdayla aldırıyor demek diyorum. artık kendim makineyle almaya devam ediyorum. bi daha sir sürdürmedim kolaltıma. sizde bakın bence eğer kararma varsa kuaförünüze söyleyin ağdayı biraz soğuk sürsün sıcak sürdürtmeyin. :1no2:
1,5 yıldır bir g.salonuna gidiyorum ama sir ağdayla almıyordu bayan.onu tanıdığım içinde rahat hissediyorum...eskiden jiletle aldığım için sert,kalın çıkıyodu şimdi biraz incelme var benı 10 gün falan idare ediyor hiç çıkmıyor o süreye kadar bu ay doktor eldivenıyle denedım çok kolaylık oldu ya canım acımadı hiç kızlar
eldıven dedıgınız nedır ? ne yapıyorsunuz onla -tatlicadiarzu-
Gülüm, ameliyat eldivenleri varya doktorlarin...onlardan takiyorsun eline, sonra basliyorsun tüyleri cekmeye..bayada iyi oluyor ama biraz zaman konusunda zahmetli iste..insanin malum bölgede beli agriyor...! Sessiz, yaniksiz bir temizlenme yöntemi...kaydirigubbakcemile3
aaa tek tek mı c ekıyorsunuzzz :1shok:
evet, ya tek tek...yada bir kac tane birden...sadece biraz uzatmak gerekiyor iste..zahmetli biraz ama vakti ve sabri olan icin cok iyi bir yöntem..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?