Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

benimde kararmıştı evde ki ağdadan dolayı
artık geçti kuaförde sire başladığımdan beri hem benimkinin ılık ağdası kaydirigubbakcemile5

Sir ağdayı sıcak kullanmayın zaten en iyisi hazır satılan veet ya da sesu gibi ağda bantlarıyla birlikte olan sir ağdalar.

1,5 yıldır bir g.salonuna gidiyorum ama sir ağdayla almıyordu bayan.onu tanıdığım içinde rahat hissediyorum...eskiden jiletle aldığım için sert,kalın çıkıyodu şimdi biraz incelme var benı 10 gün falan idare ediyor hiç çıkmıyor o süreye kadar bu ay doktor eldivenıyle denedım çok kolaylık oldu ya canım acımadı hiç kızlar

biri beni cesaretlendirse kolumdan tutup gitsek birlikte ama kimse aldırmıyor tekk başımada çokk utanırım ama yaa sıkıldım her zaman jiletle jiletle müslüm babacı olacaz artıkk yaa...kafamçokkarıştıpeki bu ağda bantları malum bölgedede işe yarıyor mu ben alıp evde yapsam acaba yapabilir miyim onu düşünüyorum yaa hiçç ağda yapmadığım için...cokacimcoook

ben evde yapıyorum bazen jıletle bazen agdayla
jılet bıldıgınız sert olan tuglerı sertlestıren ama hızlı cozum saglayan sey

agda da markette satılan en ucuz agda yumusak sekerlı ısıtılan camsakızı coban armaganı turunden bır sey
ısıtıp suruyorum canım yanmıyormu yanıyor işte o yuzden jılet vuruyoırum -tatlicadiarzu-

eldıven dedıgınız nedır ? ne yapıyorsunuz onla -tatlicadiarzu-

eldıven dedıgınız nedır ? ne yapıyorsunuz onla -tatlicadiarzu-

Gülüm, ameliyat eldivenleri varya doktorlarin...onlardan takiyorsun eline, sonra basliyorsun tüyleri cekmeye..bayada iyi oluyor ama biraz zaman konusunda zahmetli iste..insanin malum bölgede beli agriyor...! Sessiz, yaniksiz bir temizlenme yöntemi...kaydirigubbakcemile3

aaa tek tek mı c ekıyorsunuzzz :1shok:

evet, ya tek tek...yada bir kac tane birden...sadece biraz uzatmak gerekiyor iste..zahmetli biraz ama vakti ve sabri olan icin cok iyi bir yöntem..!

ooof şekerım benım ılk koltukaltı tuglerımı öyle almıslardı mınık bır agda parcasıyla tek tek...
acıyor ve uzun suruyor. neyse sekerım ben hıcc denemeyeyım :) kaydirigubbakcemile2 amassaol bılgı ıcın hep merak etmıstım kac defa duydum burada cunku.

Bütün sayfaları tek tek okudum :) hayatta hiç ağdacıya gitmemiş biri olarak artık bende pes dedim sonunda. Jiletle bir yere kadar temizlik ama kökten kurtulmak istiyorum. Kadıköy- Acıbadem bölgesinde bildiğiniz temiz, güvenilir ve acısız yapan yerleri özelden yazarsanız sevinirim.

Valla ben alıstırdım kendımı epılasyon makınesıyle alıom off dunyanın en zor ısı galıba yaaaaa bız kadınların cektıgı cılelere bak yaaa

ben hayatımda 2 kez ağdacıya gittim
biri evlilik arefesiydi diğeride geçtiğimiz yıl doğuma gitmeden 1 gün önce idi
ilkinde çok rahattım,eli çok çabuk bi genç kızdı çok memnun kalmıştım
diğerindense nefret etmiştim,gebelikte bildiğiniz gibi cilt çok hassaslaşıyor ve acıya dayanıksızlık gelişiyor,hem canımı çok acıttı hemde acaip olumsuz bi elektirk aldım ağdacıdan ,bir daha büyk konuşmayayım ama mecbur kalmadıkça gitmemmm
benim tavsiye edebilecğeim bi adres yok ,dilerim uygun yerler bulursunuz
ha şuda varki ağdacılar bizden daha kolay ve daha çabuk yapıyor ağdayı ,kendimiz yapınca daha çok acı çekiyoruz
neyseki benim tüylerim inceldiler ,apilatörle çok rahat uygulama yapabiliyorum

aynen öyle kendimiz bacak, koltukaltı yaparız ama o bölge çok farklı..helede benim gibi ilk kez olacaksa mutlak bilen birinin yapması şart. Ama çok korkuyorum ve çekiniyorum da aynı zamanda...Alışan kişilere gıpta ediyorum doğrusu.

bnde hep jiletle aliyorum.aagda bandıyla kendim alıyım diorum ama yapamıyorum biturlü. gecen yıl bikez kuaförde aldırdım,cok acımadı ama bidaa gitmeye utandım cesaret edemedim :S
kurtulmak istiyorum ama napcam bilmiyom bende..

ben kendim epilatörle alıyorum bikini bölgesini koltuk altını ve bacaklarımı
11 senedir epilatör kullanıyorum kıllar seyrekleşti ve eskisi kadar acı hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…