Bıçak sırtı...

benim fikrim ne evinden ayrıl ,nede boşanma davası aç .. giden sen olma
sen gitsende çoçuklar yanında gitmesen de... bıkan yılan sen olma
kendini toparla bu konuya takılma derim sağlığın ,psikolojin için ....
zaman bırak herşeyi herşey olacağına varıyor ..
önemli olan bu süreçte senin ne kadar sağlıklı kaldığın....

Evde 6 cok baskin karakterli kadin var (5 gorumce 1 kaynana) is ortak is (abinin ustune)

Senin kocan karakter gelistirememis. Af edersin hakaret algilama adam olamamis yani. Hep bagimli iliskiler, olgunluktan uzak bi zayiflik.

Ne karisina ne cocuklarina sahip cikiyor. Sasirmamak lazim bu aile icinde yetisen boyle olur az cok

Bosanmak istemiyo o belli. Ama millete de seni savunamiyo. Evine de sahip cikmiyo. Hicbi sey yapmiyo kisacasi.

Sen de bi sey yapmazsan ne olacak?

Ozur olayinda cok iddialasmaya gerek yok, gerekirse gider konusursun ailesiyle. Ozur dilemezsin ama evlerine gidip ben o gece hata ettim siz de ettiniz yok sayalim bunlari dersin nolacak

Muhim olan esin oncelikle evinin gecimini saglasin, kumari biraksin, adam gibi evine cocuklarina sana sahip ciksin. Yok bunlari yapmayacaksa da ac davani baglat nafakani al tazminatini, annen arkanda bi sey olmaz simdikinden kotu yasamazsin. Cocuklar icin kumarbaz, analarinin suratina bakmayan bi baba, SENIN ANNEN GIDECEK BABANA NISAN YAPACAGIZ diyen halalar daha korkunc. Haftasonu gorusurler iki cocugu oldugunu hatirlar gezdirir tozdurur daha iyi vakit gecirirler.

Sen de bi ise girer calisirsin seni seven bi adam bulur yeniden mutlu olursun mesela anladin mi korkma yani korkaklara kaliteli bir hayat sansi tanimiyor dunya

Yorum yapan herkese tesekkurler.Gercekten farkli yorumlar aldikca kafamda bazi seyler daha da yerine oturdu.Peki bilgisi olanlar varsa su konuda da yorum alabilir miyim?Bosanma davalarinda kanit olarak neler kabul edilir.Yani bu konularda hic tecrubem yok.Oyle bir durum gerceklesir ve anlasmayi basaramazsak ben hakkimi nasil arayabilirim.Mesela esimin iddia oynadigini nasil kanitlarim?Ya da esim normalde isyerinden istedigi gibi para kullaniyor ama uzerine tapulu bir sey yok.Cocuklar icin nafaka miktari bu durumda cok duser mi?Bir de evlenirken takilanlarin hepsini bilezikler falan dahil aptal gibi cikarip esimin borclari icin verdim.Tabi resmi kayitli hicbir belge yok elimde.Bunu nasil kanitlarim?Bilgisi ya da tecrubesi olanlar yardimci olursa sevinirim...

Belge yoksa 1 ya da 2 tane tanık bulacaksın canım. Annen sana yardım icin gönderdiği paraları banka aracılığıyla göndersin. Ekonomik şiddet icin de açarsın davayı kocam vermiyordu annemden alıyordum dersin. Yine anneni tanık gösterirsin. Kumar oynuyor oluşunu ispat etmenle biter zaten o adam. İddiayı kastetmiyorum kumarhaneye gidişini ispat etmenden bahsediyorum.

Ödenmeyen faturalar. Aranizda geçen mesajlasmalar? Eşinin kredi kartı ekstresinden ulasilabilir bir cok sey çıkar bence. Otur oturduğun yerde ve toplayabildigin kadar delil topla bi an önce.

Takilar icin kanit fotograflar ve dugun cd si

Evet ama gittigini nasil kanitlarim bilemiyorum.Buradaki herkes kendi cevresi ve kimse sahitlik yapmaz.Gece gece de ben takilamam pesine.O is biraz muamma sanirim

Adam eve para bile birakmiyormus oyle adama duskun olsalar nolur. Kendisi geziyomus zaten, gecenin bi vakti gelen cocuklari haftada kac kere kac saat goruyordur? O çocukların akli kesse belki babalarini sevmeyecekler bile, onlari acliga mahkum eden babalarini

Evliliklerini mecburen sürdüren anne babanın cocuguyum (mecburen cunku bizim buralarda bosanmak buyuk ayip)

Anne babam bosanmadi ama bizim psikolojimiz anne babasi bosanmis cocuklardan 10 kat fazla etkilendi diyebilirim
Babamin annemi aldatmasi evi maddi manevi ihmal etmesi anneme uygulanan psikolojik ve fiziksel siddet vs vs sayarsam uzar gider

Bazen diyorum ki keske anne babam cok onceden bosanmis olsaydi bizlerde onumuze bakmis olurduk kendi ayaklarimizin üstüne basmayi ogrenirdik ama is isten gecti artik annemin bosanmasini istermiyim tabikide hayir cunku kadincagizin omru bitti gitti bari bu saatten sonra babam olecekse maasinin anneme kalmasini isterim sonradan gelip annemin cektiklerinin uzerine oturan rahat eden bir kadina degil

Benden size tafsiye anneniz arkanizdaymis sizde daha gencsiniz birseylerin ustesinden gelmek daha kolay olacaktir verin mahkemeye gerekli tazminati nafakayi elinizden her ne geliyorsa alin ve calisin çocuklarınız icinde kendiniz içinde yeni bir hayat kurun her ne kadar olursa cunku ileride pismanlik icin cok gec olabilir

Fotograflar var ama esim mahkemede ben almadim derse nasil kanitlarim bilmiyorum...
Dogru oda var birsey diycem neden elektrik suyu falan oduyosunuz birakin borca girsin kapatma kagidi gelsin sizde misafir falan cagirin kayinvalidenizinde tanidigi rezil olsun belki anlar yanlisini.Tabi actirmak icin siz gene paranizi kenarda tutun cocuklar magdur olmasin.

Kocan adam değil ailesi de mal ordan kaç kurtar kendini, çocuklar zaten amlıyodur sen anne olarak bir yere kadar yetersin düşünmicek mi bu baba neden gece eve gelmiyor diye, onlar çanak tutsunlar daha oğullarına, herseylerini kaybetsinler de görsünler

Esindeki degisim neden oldu acaba arkadaş cevresi mi celdi aklini. Esinin kumar belasindan kurtulma ihtimali var mi bilmiyorum psikolojik destek alsa faydasi olur mu ama is cigirindan cikmis saygısızlık diz boyu geri dönüşü zor bir evlilik bence.

Yok faturalari odeyemiyorum zaten birikmis durumdalar.Bakkala da 300 tl.oldu bircumuz onu da odeyemedim.Sadece cocuklarin ihtiyaclarini karsilayabiliyorum suan.Onlarin utanacagini sanmiyorum bulurlar bir kilifini.Hic olmadi bilerek yapiyor derler,oglumuz para veriyor o sakliyor derler...Derler yani.Cunku bebek gormeye gelen arkadaslarima yemek ikram ettim diye evime gelip oglumun paralarini millete yediriyorsun diye bana bagirip cagiran bir insan kayinvalidem.Hatta buradakiler eski komsulari oldugu icin onlari tembihleyip beni gozetlettirmis.Lohusayken yemek yapmaya vakit bulamadigim birkac defa buyuk oglumla ac kalinca disaridan yemek siparis etmistim.Hemen haber almis gelince onun bile lafini etmisti.Kisaca ben yemeyeyim de oglunun paralarini kim yerse yesin.

Yuz yok yani bunlarda komsularda bir tuhaf bana biri laf tasi dese tasimam yani.Siz delillerinizi toplamak icin en guzel avukata adliyede birilerine danisin yardimci olsunlar yuva yikilirsa bare bos cikmayin.

Canak tutmalari normal cunku menfaatleri cok.Benim esim yeri geliyor hamal,yeri geliyor söför,yeri geliyor bankamatik...Nereden bulacaklar oylesini.Kaynim mesela suyunu bile kendi almaz ayagina getirirler.Cunku agirligi var adamin.Simdi onun nisanlisina prenses gibi davraniyorlar niye cunku adam nisanlisinin kapi gibi arkasinda.Tabi ben bunlari daha yeni idrak ediyorum...

Kadını kül de eden kocası gül de eden kocası

Onceden de gittigi bir kulup vardi ama orasi spor kulubuydu ve hepsi cocukluk arkadaslariydi.Orada en fazla okey oynuyordu.Biz eve piyango bileti bile almayiz yani.Son 1 yildir is cevresinden cok tuhaf insanlarla gorusmeye basladi.Isleri de ilerledi,cebinde para olunca da kandirildi sanirim...

cok uzuldm gercekten allah yardmcn olsun... kımlern ewınde neler yasanıyorda hepmz bıtek dert kendmzde sanıyoruz. ımthamlarla sınanıyoruz halbuki.allah hayrlı yollar cıkarsın karsına ınsallah. en önemlısıde o cucuklar ıcın. benmde annem babam ayrıldı ve babanelerde buyuduk kardesmle... kmolrsa olsn bı anne babann sevgısını aıl sıcaklıgını yasatamaz ve o cockta her trlumaddı manevı hasarlar kalır ve butun hayatını etkıler... allah hakknda en hayrlısı neyse onu gostersn yasatsın ınsaallah..en cokta cocuklarınn hatrına rabbm yardmcn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…