- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Yani sorun olan bu ornekler degil mesela sevdigi hic birsey yok parkta piknikte alisveriste her yerde her kosulda sorun etcek birsey bulupnburnumuzdan getiriyor avm den canta almaha gittik hepsine bakti koca magazada binbir cesit cantadan hic birini begenmedi hadi kizim yaa deyince kizinca basladi zirlamaya hangisi olursa olsun diyoVerdiginiz orneklerde cok buyuk sorun yokki.
Suluk begenmis almis somrasinda kullanisli degil demis gayet mantikli buyukler de boyle degil mi.
Begenip aldigimiz kullanisli olmayinca kullanmak anlamsiz gelir mecburen kullaniriz belki biz buyukler.
Ayakkabi yine ayni.
Okulu dersi odevi kac cocuk severek isteyerek gorev algisiyla yerine getiriyor.
Arkadasi yokmus kavgaciymks vs..
Peki sizin arkadaslariniz var mi cevrenizle iliskileriniz nasil bireysel ve ailecek?
Kizinizla aranizda duvar var bu verdiginiz ornekte cok belirgin ortaya cikmis.
Verilen odevden hoslanmamis ve yalan soylemez demissiniz. Ama "Neden ve nasil olmasini istersin?" diye sordugunuzda sizinle nedenini ve olmasini istedigi sekli paylasmamis.
Bu da aranizda paylasima dayali bir iliski olmadigini gosteriyor.
Size ve sevginize inanmiyor olabilir.
Ozguven ve guven sorunu ortada.
Genetik olarak size benziyormus onu en iyi sizin anlamaniz gerekir aslinda.
Anlattiginizdan fazlasini bilemeyiz tabi o nedenle yardim almalisiniz.
Bana hic oyle simarik gelmedi cocuk kendini kimseye ifade edemiyor ki bu durumda yalniz ve ofkeli sadece.
Iki tokat iki terlik diyenler biraz cocuk psikolojisi uzerine okuyup arastirsinlar bi zahmet. Boyle siddet yanlisi, geri dusuncelerini savunmasiz canlilar uzerinde denemesinler.
Her cocugun sevdigi yemek vardir bizim yok sevdigi kahvaltilik yok sadece bos ekmek yemek ister peyniri sevmez anlarim zeytini sevmez anlarim bali sevmez anlarim ama bu ne et sever ne sebze
Herkes arkadas canlisi olmayabilir ama iyi kotu bi tane kendine yakin hissettigin olur bizimkknin yok hep yalniz hep herkes kotu herkes bunu oynatmiyo anca sikayet
E goturdum pedagog psikolog zeka testleri ram merkezi ama bi kac oneri ve bi surup verdiler bi arpa boyu yol kat edemedik kendimde saglik sorunlarim oldugu icin surekli terapi gibi goturemedim