Valla ben olsam güzel bir döverim , bu ne ya benim bile içim şişti
siz gerçekten öğretmenseniz ne desem bilemedim. rezalet......
--
konu sahibi, kızınız acaba kardeşini mi kıskanıyor? küçük uyuyor diye babaanne götürünce okula ona içerlemiş olabilir. siz eksik akıllar alıp çocuğunuzu dövmeyin tabii, öperek uyandıran annenin anneliğini sorgulamam
azıcık sabır, evlat sahibi olabilmek için neler çeken insanlar var, yürekten sev üzüldüğünü belli et değişir diyeceğim. inşallah bir an evvel huyu suyu değişir huzursuzlanmasına sebep bişey var.
ben de çorap giyemem, suluktan tiksinirdim. neden olduğu gibi kabul etmeyi denemedin? bir de öyle dene. ayağım donsa da çorap giyemem, yorgana dolarım ayağımı ama gene de giyemem o çorabı, suluktan çocukluk hayatım boyunca içememişimdir şimdi de tupper tarzı şeylerden içemem. cam şişedir pet şişedir tek kullandığım suluk türevi:)
yaşı küçük olabilir, azıcık saygı azıcık olduğu gibi kabul istiyor bence.
annem benim "enteresanlığımı" kabul edip beni bu şekilde severdi, bir de bir anlatışı vardı; görsen ben miyim dersin.
olduğu gibi sevin, istemiyorsa çorap giymesin, istemiyorsa suluktan içmesin, kimlerin nazını çektik kimleri sineye çektik evlat nazlanmış çok mu..
inan çok mutlu olucaksınız, bi dene dediğimi...